Şimdi Ara

Net Depo İle Dilediğiniz Diziyi Filmi İndirebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz ülke insanı olarak film ve dizi izlemesini seven bir milletiz ve bunu da izlediğimiz televizyon reytinglerinden rahatlıkla anlayabiliyoruz. Film izlemek konusunda çok fazla seçici değiliz ancak dizi izlemede üzerimize de yoktur. Bu bizde o kadar çok bağımlılık yaratmıştır ki bugün izleyemediğimiz dizileri internetten mutlaka bir şekilde bulup izliyoruz bunun için ise en güzel yöntem dizi indir siteleri oluyor. Çünkü bu sitelerde neredeyse bulamayacağınız dizi yoktur. Bunlara eski ve yeni tüm diziler dahildir hatta bazı dizilerin serileri dahi yer almaktadır.



    Bu durum aynen yabancı ve Türkçe filmler içinde geçerlidir. İstediğimiz bir filmi bulmak için google film indir şeklinde yazmamız yetiyor da artıyor bile. Benim sizi bu sıkıntıdan kurtaracak olan önerim ise netdepo.org siteye bir göz atarsanız benim ne demek istediğimi de çok rahat bir şekilde anlayacaksınız site içerisinde bir çok Türkçe dublaj dizi yer alıyor. Aynı zamanda siteden yalnızca dizi ya da film şeklinde değil video klip, müzik albümleri şeklinde de istifade edebilirsiniz.

    Site aynı zamanda oyun severlere de geniş ölçüde hitap ediyor birçok oyunu siteden bulup indirme gibi bir lükse de sahipsiniz. Bir başka güzellik ise site içerisinde programlara yer veriyor olması buradaki kategoriden programları seçerek içerik de görünen programları rahatlıkla indirebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.