Şimdi Ara

Moskovaya Van Persie, Derbiye Fernandao

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Deplasmanda Bursaspor'la berabere kalarak liderliği Beşiktaş'ı kaptıran Fenerbahçe gözünü Lokomotif Moskova maçına çevirdi.

    Teknik direktör Vitor Pereira, Bursaspor maçı sonrası futbolcularına uyarılarda bulunurken sadece Lokomotif Moskova maçını düşünmelerini istedi

    Portekizli teknik adamın oyuncularıyla yaptığı toplantıda, Lokomotif Moskova karşısında ilk maç tamamın unutulmasını istediği öğrenildi

    Pereira'nın sarı lacivertli futbolculara, "İlk maçın hiç oynanmadığını düşünün. Oraya sahamızda aldığımız galibiyeti unutarak gitmek zorundayız. İlk galibiyete takılırsak turu geçemeyiz. Sizden ayrıca Beşiktaş derbisini de unutmanızı istiyorum. Moskova'da kazanırsak Beşiktaş derbisi öncesi moralimiz yerine gelir. Biz iyi bir takımız ve bu hafta bunu hem Avrupa hem de Türkiye'de bunu göstereceğiz" dediği öğrenildi.

    Fenerbahçe, Lokomotif Moskova maçının hazırlıklarını sürdürürken, gözler van Persie krizine çevrildi.

    Bursaspor maçına yedek başlayan Hollandalı yıldızın kazanılmasını isteyen yöneticilerin bu tavrına teknik direktör Pereira'nın nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

    Ancak Portekizli teknik adamın Lokomotif Moskova için ayrı, Beşiktaş maçı için ayrı bir taktiğinin bulunduğu öğrenildi

    van Persie'yi ilk maçta olduğu gibi sahaya sürmeyi planlayan Portekizli teknik adamın, Hollandalı yıldızın fizik olarak iki maçı kaldıramayacağını düşünerek ligde Fernandao'yu düşündüğü belirtildi.

    Teknik direktör Pereira'nın Moskova'da Fernandao'yu yedek kulübesinde başlatıp, van Persie'ye şans vermesi, Josef de Souza'yı de forvet arkası oynatması bekleniyor.


    KAYNAK: LICK TV







  • PARDON KONUSU VARMIŞ ZATEN SILINEBILIR KONU...
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114709133
    Geç kaldın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neo Nesil

    PARDON KONUSU VARMIŞ ZATEN SILINEBILIR KONU...

    Konuyu açtıktan sonra mı böyle bir konu var mı diye araştırma yapıyorsun? Bu ne yahu? Önce araştıracaksın, sonra açacaksın! Forumu kirletme!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.