Şimdi Ara

Windows Phone Öldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
7.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncel verilere göre dünya genelinde pazar payınca sadece %1.1 olan bu windows phone telefonların sonunu görmek için kahin olmaya gerek yok. Windows 10 Mobile sistemiyle devam eden Windows'un pek bir şey yapacağını sanmıyorum. Nokia,Blackberry gibi çırpınıyor sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDRORC -- 21 Ağustos 2016; 13:41:52 >



  • Nokia?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunca entegrasyon, bunca işletim sistemi yenilikleri boşuna mı yapılıyor diyorsunuz yani? Ben Eylülden sonra yükselişe geçeceğini düşünüyorum.
  • http://m.windowscentral.com/askdanwindows-18

    http://m.windowscentral.com/windows-phone-isnt-dead-part-i-keeping-vision-view

    Şöle cevaben iki link vereyim.ozellikle ikinci link i inclemenizi oneririm

    Wp gelişmelerini malesef bu forumdan takip etmiyorum.malum ezber işi mualif bi hayli fazla dolayısı ile şefaf bi tartışma ortamı olamıyor. Kendileri değerlendirrmek yerine bir takım lüzumsuz yerlerden bilgi edinip onları tekrarlıyolar...

    Herşey bi yana solemek istediğim bişi var. Hiç kimse iphona kotu demiyor tamam.e andoidin hali belli.o kadar yuksek donanımlara ragmen donuyor vs. İyi kardeşimde parası olan verir 3 bini oturur yerine.olmayan ekonomik sebepten veya başka sebeplerfen wp alıyo aynı benim gibi...ayrıca olsa bile 3 bin bir telefona vermek ne kadar doğru benim açımdan tarrışmaya kapalı bi konu. Ha mesut çevik alır hediye eder bana hayır demem. Durum boleyken insanlara ne oluyoda gereksiz gereksiz yorum yapıyolar.

    Kotu anlamda demiyorum da neyi hazm edemiyolar çoze bilmiş değilim

    Neyse dil onemli olan girsin okusun araştırsın .olmayan neylesin konuşsun dursun.......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tituslivius kullanıcısına yanıt
    Wp hakkında haberler vs. yerli sitelerden takip edilmez zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölüyorsa git başka platforma geç sana zorla cihaz satan yokki sanki ms un ceosusunda derdine düştün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölüyormuş ne ölmesi günümüzde her şey mobil tarafa geçiyor microsoft bunu bilmiyormu merak etmesinler mirosoft bu saatten sonra bu işten çekilmez sonuna kadar gider
  • Bu saatten sonra Apple'ı geçtim. Onu karıştırmayalım. Android karşısında çok zayıf bir işletim sistemi olmaya devam edecektir. Oyuna,uygulamaya,özelliklere,görselliğe önem vermeyen olgun yaşta kişiler ancak alır bu telefonları. Gençlere hitap etmiyor.
  • Temennilerinizi dikkate almıyoruz...tercih sizin tercihiniz.biz bildiğimiz gibi devam edicez.

    BOL ŞANS SİZE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius -- 24 Şubat 2016; 0:10:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan bi bitmediniz be...!
    herşey mağaza mı, herşey mağazaysa al bi döküntü android sonra bakalım övebilecen mi bi daha
    ben telefonda aradığımı bulduktan sonra bırakda olmasın oyun, olmasın gereksiz programlar
    yeterki telefon düzgün bişeye benzesin, işimi görsün, kasmasın, donmasın yeter bana...!
  • Körü körüne Microsoft'u savunmaya gerek yok. Toplum olarak gerçekleri duymaya tahammül edemediğimiz için hemen savunmaya geçiyoruz. Lakin adam haklı.. Hiç kusura bakmayın, siz Windows 10'da yapıdan yapıya atlayıp, hani lan ne zaman geliyor final sürüm derken, Joe Belfiore 9 aylık tatile çıkıyor, iPhone'u ile tweetler atıyor. Görünen köy kılavuz istemez, Microsoft mobil piyasada kendi sonunu kendi hazırlıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey çırıl çıplak ortada daha neyin savunması bu ? Babasının oğlu gibi savunanlar var sırf verdiği parayı yediremediği için
  • En baştan ölüydü aslında. Bunu göremedik ya da görmek istemedik. Hiç bir özelliği olmayan telefon tabi ki hızlı çalışır. Windows hiç bir zaman başarılı bir işletim sistemi olmamıştır ne mobilde ne de diğer platformkarda.

    Android donuyor diyenler windows kullanmaya devam etsin.

    1 senedir kullandığım android telefon 1 ya da 2 kere dondu. 2 Sene kullandığım Windows ise stabil sürümdeyken bile sayısız kere dondu ve takılmalar oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrenax -- 24 Şubat 2016; 3:27:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enver328

    En baştan ölüydü aslında. Bunu göremedik ya da görmek istemedik. Hiç bir özelliği olmayan telefon tabi ki hızlı çalışır. Windows hiç bir zaman başarılı bir işletim sistemi olmamıştır ne mobilde ne de diğer platformkarda.

    Android donuyor diyenler windows kullanmaya devam etsin.

    1 senedir kullandığım android telefon 1 ya da 2 kere dondu. 2 Sene kullandığım Windows ise stabil sürümdeyken bile sayısız kere dondu ve takılmalar oldu.

    Öyle zaten kardeşim her ay bağıra bağıra söyledim buralarda, 8.1 verilmeden önce anlamıştım hiçbir şey olmicanı ve hala söylüyorum burdan herkese, hiçbir şey olmayacak. Android eskiden kasıyodu evet ama şimdi yok öyle bir şey. Herkes kendini kandırıyor.
  • 735 kullanıyorum. 3 yıldır kendimi kandırdım. Ms milleti kekliyor. Çocuk yapıp ortaya atıyor ama sahip çıkan yok. Firma uygulama bırakıyor ama güncelleme yapmıyor. DiÄŸeri bunları adam yerine koymuyor. Hadi tarayıcıdan girelim diyelim. E o da rezalet. 700₺ verdim buna. Ä°ki tane de 620 almıştım 1500₺den. Hepsi haram zıkkım olsun. OkuduÄŸuma göre dünyanın yarısından fazlası android kullanıyor. Bunlar hep orgazm olmuÅŸ gibi kasılarak mı geziyor yani? Yok ÅŸifre yok güvenlik yok kasılma hep sorun. La hacı bizim cihazlarda bir numara yok ki kasılsın yada ÅŸifre çalınsın! W10 (hala betada?) yükledim ve kasılma nedir çok iyi anladım ms sayesinde. Firmalara telefon açıyorum, uygulamadan bakın diyor. Windowsda uygulamanız yok diyorum, onla ilgili çalışma düşünmüyoruz diyor. Bu iÅŸlemleri yaparken de windows kullanıyor pcde. Basiretsiz para canavarı bir firma bu ms. 3 sene güncelleme diyor ortada sistem yok. 1 sene boÅŸa geçti bunda da. Bu cihazları millete araç kamerası yada navi diye hediye edicem. Sadece o ile yarıyorlar. Ä°kinci eli de ölü zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sitenin de içine etmiÅŸler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazılarınız yüzünden windows 10 hiç gelmesin istiyor insan 8.1 yüklü cihazlara.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babasayfa

    735 kullanıyorum. 3 yıldır kendimi kandırdım. Ms milleti kekliyor. Çocuk yapıp ortaya atıyor ama sahip çıkan yok. Firma uygulama bırakıyor ama güncelleme yapmıyor. Diğeri bunları adam yerine koymuyor. Hadi tarayıcıdan girelim diyelim. E o da rezalet. 700₺ verdim buna. İki tane de 620 almıştım 1500₺den. Hepsi haram zıkkım olsun. Okuduğuma göre dünyanın yarısından fazlası android kullanıyor. Bunlar hep orgazm olmuş gibi kasılarak mı geziyor yani? Yok şifre yok güvenlik yok kasılma hep sorun. La hacı bizim cihazlarda bir numara yok ki kasılsın yada şifre çalınsın! W10 (hala betada?) yükledim ve kasılma nedir çok iyi anladım ms sayesinde. Firmalara telefon açıyorum, uygulamadan bakın diyor. Windowsda uygulamanız yok diyorum, onla ilgili çalışma düşünmüyoruz diyor. Bu işlemleri yaparken de windows kullanıyor pcde. Basiretsiz para canavarı bir firma bu ms. 3 sene güncelleme diyor ortada sistem yok. 1 sene boşa geçti bunda da. Bu cihazları millete araç kamerası yada navi diye hediye edicem. Sadece o ile yarıyorlar. İkinci eli de ölü zaten.

    Öncelikle:
    ı=ı
    Ç=Ç
    ç=ç
    ü=ü
    ÄŸ=ğ
    Ä°=İ
    ÅŸ=ş
    ö=ö

    quote:

    735 kullanıyorum. 3 yıldır kendimi kandırdım. Çocuk yapıp ortaya atıyor ama sahip çıkan yok. Firma uygulama bırakıyor ama güncelleme yapmıyor. Diğeri bunları adam yerine koymuyor. Hadi tarayıcıdan girelim diyelim. E o da rezalet. 700TL verdim buna. İki tane de 620 almıştım 1500TL den. Hepsi haram zıkkım olsun. Okuduğuma göre dünyanın yarısından fazlası android kullanıyor. Bunlar hep orgazm olmuş gibi kasılarak mı geziyorlar yani? Yom şifre yok güvenlik yok kasılma hep sorun.La hacı bizim cihazlarda bi numara yok ki kasılsın ya da şifre çalınsın! W10(hala betada?) yükledim ve kasılma nedir çok iyi anladım ms sayesinde. Firmalara telefon açıyorum, uygulamadan bakın diyor. Windowsta uygulanaız yok diyorum onunla ilgili çalışma düşünmüyoruz diyor. Bu işlemleri yaparken de windows kullanıyor pc de. Basiretsiz para canavarı bir firma bu ms. 3 sene güncelleme diyor ortada sistem yok. 1 sene boşa geçti bunda da. Bu cihazları millete araç kamerası ya da navi diye hediye edicem. Sadec o ile yarıyorlar. İkinci eli de ölü zaten.


    Donanımhaber şifreli bulmacası.

    Neredeyse her telefonda uygulaması olan Whatsapp Windows Phone uygulaması 8.1 desteğini geçenlerde gelen bir güncelleme ile kazandı. Ayrıca Whatsapp symbian uygulaması bile windowstakinden daha sık güncelleme alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Şubat 2016; 12:23:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tercüme için teşekkürler. Çözemediğin şey ise TL'nin işareti ₺

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdmGdk

    quote:

    Orijinalden alıntı: babasayfa

    735 kullanıyorum. 3 yıldır kendimi kandırdım. Ms milleti kekliyor. Çocuk yapıp ortaya atıyor ama sahip çıkan yok. Firma uygulama bırakıyor ama güncelleme yapmıyor. Diğeri bunları adam yerine koymuyor. Hadi tarayıcıdan girelim diyelim. E o da rezalet. 700₺ verdim buna. İki tane de 620 almıştım 1500₺den. Hepsi haram zıkkım olsun. Okuduğuma göre dünyanın yarısından fazlası android kullanıyor. Bunlar hep orgazm olmuş gibi kasılarak mı geziyor yani? Yok şifre yok güvenlik yok kasılma hep sorun. La hacı bizim cihazlarda bir numara yok ki kasılsın yada şifre çalınsın! W10 (hala betada?) yükledim ve kasılma nedir çok iyi anladım ms sayesinde. Firmalara telefon açıyorum, uygulamadan bakın diyor. Windowsda uygulamanız yok diyorum, onla ilgili çalışma düşünmüyoruz diyor. Bu işlemleri yaparken de windows kullanıyor pcde. Basiretsiz para canavarı bir firma bu ms. 3 sene güncelleme diyor ortada sistem yok. 1 sene boşa geçti bunda da. Bu cihazları millete araç kamerası yada navi diye hediye edicem. Sadece o ile yarıyorlar. İkinci eli de ölü zaten.

    Öncelikle:
    ı=ı
    Ç=Ç
    ç=ç
    ü=ü
    ÄŸ=ğ
    Ä°=İ
    ÅŸ=ş
    ö=ö

    quote:

    735 kullanıyorum. 3 yıldır kendimi kandırdım. Çocuk yapıp ortaya atıyor ama sahip çıkan yok. Firma uygulama bırakıyor ama güncelleme yapmıyor. Diğeri bunları adam yerine koymuyor. Hadi tarayıcıdan girelim diyelim. E o da rezalet. 700₺(burayı çözemedim işte.) verdim buna. İki tane de 620 almıştım 1500₺(burayı da çözemedim.) den. Hepsi haram zıkkım olsun. Okuduğuma göre dünyanın yarısından fazlası android kullanıyor. Bunlar hep orgazm olmuş gibi kasılarak mı geziyorlar yani? Yom şifre yok güvenlik yok kasılma hep sorun.La hacı bizim cihazlarda bi numara yok ki kasılsın ya da şifre çalınsın! W10(hala betada?) yükledim ve kasılma nedir çok iyi anladım ms sayesinde. Firmalara telefon açıyorum, uygulamadan bakın diyor. Windowsta uygulanaız yok diyorum onunla ilgili çalışma düşünmüyoruz diyor. Bu işlemleri yaparken de windows kullanıyor pc de. Basiretsiz para canavarı bir firma bu ms. 3 sene güncelleme diyor ortada sistem yok. 1 sene boşa geçti bunda da. Bu cihazları millete araç kamerası ya da navi diye hediye edicem. Sadec o ile yarıyorlar. İkinci eli de ölü zaten.


    Donanımhaber şifreli bulmacası.

    Neredeyse her telefonda uygulaması olan Whatsapp Windows Phone uygulaması 8.1 desteğini geçenlerde gelen bir güncelleme ile kazandı. Ayrıca Whatsapp symbian uygulaması bile windowstakinden daha sık güncelleme alıyor.

    bu sıkmaya başladı düzeleceği de yok şu programı yazdım otomatik düzeltiyor kullanan olur belki buyrunuz

    http://www40.zippyshare.com/v/argp5qOv/file.html
    (virüs falan endişeniz olmasın tek satır koddan oluşan bir program kendim upload ettim.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.