Şimdi Ara

Diyet listem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BAŞARIYI GARANTİLE

    Zayıflamak için öncelikle kendinize kesin hedefler koyun ve bir zaman çizelgesi belirleyin. Bir işi başardığınızdan yüzde 100 emin olduğunuz zamanı bilmek gerçekten önemlidir. O halde hedeflediğiniz zaman aralığını belirleyip, kilo verme sürecini başlatın. Böylece hedefinize ne kadar yaklaştığınızı ya da ne kadar uzaklaştığınızı bilecek ve ona göre motive olacaksınız. "Hedefime ulaşmama 2 hafta kaldı, biraz daha gayret' cümlesi sizi fazlasıyla kamçılayabilir.

    HEDEFİNİ ESNEK TUT

    Ulaşmak istediğiniz hedefi belirlerken vermek istediğiniz kilo miktarına karar verin ve bu rakamı esnek tutun. Zayıflarken kendinize esnek bir şans tanımak. her gün tartıya çıktığınızda motivasyonunuzun yüksek kalmasını sağlıyor. Hedefinizi geniş tutmak başarılı olmanızı da kolaylaştıran bir etken.
    bir boyuta dönüşüyor. Öte yandan pozitif olmak, her zaman daha iyi hissetmenizi sağlayarak. güven kazanmanızda size yardımcı olacaktır.

    ZAHMET ÇEK

    Canınız atıştırmalık istediği zaman, kabuklu antep fıstığı. portakal, nar gibi yemesi biraz zahmetli olan yiyecekleri tercih edin. Yiyeceklerin kabuklarını soymak, dalıp yüzlerce kalori tüketmenizi engelliyor.

    MANZARAYI DEĞİL MEYVELERİ SEYRET

    Salatadaki yeşillikleri yemeseniz de olur. Sabahlan sadece meyve ve sebzelere bakarak bile, beyninizi gün boyunca daha sağlıklı kararlar almak için şartlayabilirsiniz. Bir kâse meyveyi evin sık görebileceğiniz bir yerine koyarak da hedeflediğiniz kiloya daha hızlı ulaşabilirsiniz.

    HATALAR ÜZERİNE DÜŞÜN

    Bir öğünde aşırıya kaçtığınızda başarısız olduğunuzu ve bunun hep böyle devam edeceğini zannetmeyin. Kaynağına inin ve hatayı telafi etmeye çalışın. Gün içinde atıştıracağınız 5 hafif öğün ve sağlıklı yiyeceklerle. bir günün yüzde 80‘ini sağlıklı beslenerek geçirebilirsiniz.

    Onunla birlikte mağazaları adım adım gezip, reyonlar arasında mekik dokurken 302 kalori yakabilirsiniz. Yalnızca bu da değil. Sevgilinizin size ettiği teşekkürler terapi etkisi yaratacak ve gün içinde 65 kalori daha yakabileceksiniz.

    POZİTİF OL

    Sizi motive edecek yeni bir şeyler bulmalısınız. Glutensiz diyetinizi tanımlayarak, yaşamınızın kalitesini belirleyebilir ve sağlığınızı daha güçlü kılabilirsiniz.

     Diyet listem


    AÇLIĞI TANIMLA

    Açlık hissiyle başınız dertteyse kendinize şu testi yapabilirsiniz: Bir saat kadar önce yemek yemiş olsanız bile, kocaman bir biftek yediğinizi hayal edin. Eğer gerçekten açsanız, biftek gözünüze çok güzel görünecek ve yemek isteyeceksiniz. Eğer iyi görünmüyorsa. beyniniz sizi kandırıyor demektir. Dikkatinizi dağıtacak farklı işlere odaklanmayı deneyin ve çevrenizi tamamen değiştirin.

     Diyet listem


    MANTIKLI YOLLAR ARA

    Her ne kadar detoks diyetinde yemek yemek sizi mutlu etse de. önünüzdeki tabağı mideye yuvarlamadan önce, bu yemeğin sizi amaçlarınıza ne kadar yaklaştırdığını ya da uzaklaştırdığını düşünmenizde fayda var. Bu durum sizi yalnız kaldığınızda yapmış olduğunuz zayıf seçimlerden kurtaramaz. Yani moralinizin bozuk olduğu bir günde evde tek başınıza bir kutu dondurma yiyebilirsiniz. Ancak yedikten sonra ne kadar pişman olacağınızı unutmayın. Böylece doğru kararlar alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wi Fi -- 23 Şubat 2016; 13:27:26 >



  • Takip 10 kg versem yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.