Şimdi Ara

İş yerinde olanlar Laflayalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ofiste çalışırken dışında neler yapıyorsunuz hangi sitelerde vakit öldürüyorsunuz bilgisayar başında olanlar ve işi bilgisayar başında yapanlar buralarda takılması daha rahat şimdi tavsiyeleri alalım :)



  • Ofis nedir ? Is yerinde ofisi olanlar varsa ne sansli millet disarda amele gibi calissinlar bunlar ofiste ne yapalim desinler memuriyete bak.Memur degil ozel memur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben konu dışında takılıyom sora youtubedan muzık dınlıyom sora yenı cıkan oyunları fılmlerı falan ıncelıyorum sora almak ıstedıgım teknolojık urunlerın fıyatlarına bakıyorum nerden ve kımden almalıyım dıye araştırıyorum sora sahibinden.comda takılıyom sora da zaten saat 6 oluyo eve gidiyorz
  • bugün okul tatilmiş gittim geri döndüm :D dün de tatildi hahahahahah
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Bu sorduğun soruları cahilliğine vererek cevap veriyorum :

    1) Ofis, bir işletmeyi veya bir hizmeti yönetmek üzere organizasyonal faaliyetlerin yapıldığı alandır. Bu alan birkaç metrekare olabileceği gibi yüzbinlerce metrekare de olabilir.
    2)İş Yeri : 213 sayılı Vergi Usul Kanunu’nun 156 ncı maddesine göre ticari, sınaî, zirai ve mesleki faaliyette işyeri; mağaza, yazıhane, idarehane, muayenehane, imalathane, şube, depo, otel, kahvehane, eğlence ve spor yerleri, tarla, bağ, bahçe, çiftlik, hayvancılık tesisleri, dalyan ve voli mahalleri, madenler, taş ocakları, inşaat şantiyeleri, vapur büfeleri gibi ticari, sınaî veya mesleki bir faaliyetin icrasına tahsis edilen veya bu faaliyetlerde kullanılan yerlerdir.



    Düz mantık bakarsak 2side aynı anlama gelmektedir halk arasında ancak teorik bilgi anlamında farklılıklar elbette var.

    Şimdi cahillik kısmına gelelim memur olduğumu 5n1k kuralları çerçevesinde biri mi söyledi de öyle bir kanıya vardın ?

    Zamanında okudum ve iyi bir ofiste çalışmaktayım amele gibi gibi çalışanlar demişsin o arkadaşları da öyle küçümseyemezsin her iş yapan bir emekçidir amele yada amele değil diye yaftalayamazsın.

    Not : "iş yerinde ofisi olanlar " diye cümle yazanın Türkçesinden de şüphe eder cevap dahi atmazdım da amele falan filan diye insanları küçümsemişsin duramadım cevap atmadan

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeBeyiniz -- 23 Şubat 2016; 10:04:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hll knk

    ben konu dışında takılıyom sora youtubedan muzık dınlıyom sora yenı cıkan oyunları fılmlerı falan ıncelıyorum sora almak ıstedıgım teknolojık urunlerın fıyatlarına bakıyorum nerden ve kımden almalıyım dıye araştırıyorum sora sahibinden.comda takılıyom sora da zaten saat 6 oluyo eve gidiyorz

    hll knk
  • Evde film indirip izleyebilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takıldığınız teknoloji siteleri vs var mı mesela ben webtekno, webrazzi gibi sitelerde takılıyorum bu tarz siteler var mı çok iyi haberler paylaşıyorlar diyebileceğiniz ?



    Bende teknolojik ürünleri inceliyorum genelde fırsatı yakaladım sıcaksa hemen alırım kaçırmam
  • o kadar rahat değiliz ya :)
  • Bu kadar terbiyesizlik ve kendini begenmezlik olamaz.Ben amele diye kucumsemedim disarida calisanlari,essek gibi calisiyorlar ofiste kiclarini yayip nasil mesai harcariz diye kara kara dusunmuyorlar.Her calisan emekci lafta emekcidir,adalet olmadiktan sonra yemisim emeginizi. 12 saat sabahtan aksama kadar uc kurus paraya bircok haklari gasp edilerek calisanlarla kicini yayarak calisanlar ayni kefedeler mi ?

    5n1k dan kasit acilan konudan belli kim memur zihniyetli kim emekci.Her isletmede ofis mi var ? Bakkal,market,manav pazar... bilmem ne. Is yerinde ofisi olanlar demeyelim o zaman ofis bulunduran isletmeler.Burada forum ortaminda gunluk turkceyle yazacagiz sinav,is hayati,resmi evrak degil.Turkcemiz iyi degil dogrudur turkcesi iyi olmayan herkes cahil mi oluyor ? Ayakustu giderken yazdik adam mundar etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    İmam-i Gazali'nin güzel bir sözüyle cevap vermek isterim daha sonra da İŞİME geri döneceğim kıçımı yayacağım da :


    "CAHİLLERLE TARTIŞMAYA GİRMEYİN, ZİRA BEN HİÇ YENEMEDİM..."
  • Bende bir soz yazayim,madem cahiliz karsimizdaki pasazade,mesaiyi harcayan padisaha ulasir belki mevlam...

    "Boş oturmak pas gibidir, insanı çalışmaktan daha çabuk eskitir. "

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    :) :) :)
  • Plazadayım beyler sıkılma qeyf.birazdan ortaklarla subway keyf 15 cm menü yicez.çok çalıştım sağlıklı besleniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    deme deme öyle şeyler alınan arkadaşlar oluyor :D istanbuldaysan hangi plazadasın el sallayacağım bizim plazadan :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Bu kadar terbiyesizlik ve kendini begenmezlik olamaz.Ben amele diye kucumsemedim disarida calisanlari,essek gibi calisiyorlar ofiste kiclarini yayip nasil mesai harcariz diye kara kara dusunmuyorlar.Her calisan emekci lafta emekcidir,adalet olmadiktan sonra yemisim emeginizi. 12 saat sabahtan aksama kadar uc kurus paraya bircok haklari gasp edilerek calisanlarla kicini yayarak calisanlar ayni kefedeler mi ?

    5n1k dan kasit acilan konudan belli kim memur zihniyetli kim emekci.Her isletmede ofis mi var ? Bakkal,market,manav pazar... bilmem ne. Is yerinde ofisi olanlar demeyelim o zaman ofis bulunduran isletmeler.Burada forum ortaminda gunluk turkceyle yazacagiz sinav,is hayati,resmi evrak degil.Turkcemiz iyi degil dogrudur turkcesi iyi olmayan herkes cahil mi oluyor ? Ayakustu giderken yazdik adam mundar etti.

    ses kes🔇

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel konu bende ofis işindeyim, radyo dinliyorum genelde powertürkü sonra bu sitenin pc donanım konularına bakıyorum, konular bitince konu dısına bakıyorum makara şeyler oluyor :) sonra webteknodaki haberlere bakıyorum arada çok sakin olursa işe dizi izliyorum yabancı :D 6 da paydos.
  • he birde vatana çok bakıyorum almayı düşündüğüm pc parçaları var monitör filan onları takip ediyorum, doları takip ediyorum fiyatlara nekadar vuruyor diye, arada gif sitelerine bakyıroum bu arada yukarda bir arkadaş gereksiz konuşmuş belli ki daha olgunlaşamamış bi arkadaş, dikkate alma arkadaşım he de geç burada çok var öyle tipler..
  • Cevabın için teşekkür ederim kardeşim bende demek ki herkes gibi birşeyler takip ediyorum.Tabi ki işlerimizi yapıyoruz yetiştiriyoruz bunları yapabiliyoruz ki bir işe sahibiz kovulmuyoruz vs herkes kendi işini yapsa bu memlekette sıkıntı kalmaz zaten.



    Ben de webrazzi , webtekno , aklınıza gelebilecek tüm elektronik siteleri , ucuzluk varsa moda sitelerini geziyorum.Daha sonra icra ettiğim mesleğim ile ilgili yazıları okuyorum iş verildikçe de o işleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.


    Bu konu altında her sabah buluşalım ne dersiniz ?

    Diğer tüm arkadaşlar da tabi ki davetli ancak yukarı da ki gibi boş konuşanlar umarım gelmez.

    Ha bu arada ses kes yazan arkadaş reyim sana :)
  • neden olmasın ilginç gelen şeyleri bu konu atında paylaşırız birde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.