Şimdi Ara

Face resimler görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün facebooktaki profil ve normal paylaşım resimleri görünmüyor.pek çok şey denedim düzelmedi . sonra chrome kullanıyorum ve chrome uygulamalarından vpn programını çalıştırıp vpn üzerinden face i açtığımda hiç problemsiz herşey göründü vpn i kapadığımda yine resimler görünmemeye başlıyor.düne kadar bi problem yoktu nedense bugün böyle. bu problem nasıl giderilir acaba??

    vpn açık
     Face resimler görünmüyor



    vpn kapalı
     Face resimler görünmüyor



  • bugün sabahtan aynı problem devam ediyordu. az önce face e girdim hiç bişey yapmadığım halde hiç problem kalmamış şekilde normal olarak açtı (vpn kapalıyken) . ya face bilgileri türkiyeye gönderirken yada süper online bana bilgileri gönderirken sanırım bi yerlerde problem vardı çözüldü ..
  • Bende de aynı sıkıntı var DNS aarada çöküyor

    Resimleri yüklemiyor bazen sitelere bile erişim sağlayamıyorum kısa süreliğine...

    Akdeniz bölgesinde Antalya'da yaşıyorum

    Müşteri hizmetleri genel bir sıkıntı gözükmüyor diyor

    Zaten sıkıntı yok ama Serverlari çöküyor superonline ın neden bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook ve twitter devlet tarafından sürekli erişim kısıtlamasına uğruyor ki zaten.
    yavaşlama olursa gündemi kontrol et kesin tartışılması konuşulması istenmeyen bir olay olmuştur, gündem değişince ertesi sabah yeniden bağlantı sağlanıyor.
    facebook ve twitter harici sorun yoksa boşuna müşteri hizmetlerini aramayın. internet sağlayıcıları erişim kısıtlamasını uygulamak zorunda, efendim işte emir büyük yerden kısıtladık özür dileriz diyecek halleri yok. :)
  • Süperonline fiberi yeni bağlattığım için ayarları hiç ellemedim ve dns ayarlarını otomatik al şeklinde kendi ayarlamış halde duruyor yani dns yi değiştirmedim ve problem devam etseydi müşteri hizmetlerini arayıp dns değiştirmek problem olurmu diye sorup dns değiştirmeyi deneyecektim. ttnetteyken genelde open dns kullanıyordum fena değildi arada google dns de kullandığım oluyordu.yani duruma göre ara ara değiştiriyordum (hatta dns ye göre google da yapılan aramalarda galiba çıkan sonuçlar bile farklı olabiliyor).virüs teknik problem vs. yapabileceğimiz ve düzeltebileceğimiz bir sorundan kaynaklıysa düzeltmekten yanayım fakat esasen yaşanan problemler normalde birhayli can sıkıcı görünsede normal zamanlarda yaşamadığımız ve olağanüstü günlerden geçtiğimiz için her türlü tedbir kısıtlama önlem vs. uygulamalarını açıkçası müsamahalı karşılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.