Şimdi Ara

Çekiciye şaka yapayım dedim, arabamı çekti. Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün öğlen saatlerinde vitamin ilacı almak üzere eczaneye gittim. Her yer dolu olduğu için arka yoldaki kaldırıma park yapmıştım (dörtlüler yanıyordu). Geldiğimde baktım arabayı çekiyorlar, hemen bağırdım "bi saniye ilaç alıyordum abi acil işe yetişicem daha durun gözünüzü seveyim" dedim. Kusura bakma kardeş biz nereden bilelim, millet yakıyo dörtlüleri gidiyor 2 saat gelmiyor dedi. Tamam abi sağol dedim bindim araca, giderken adam karşımda ,çekiciye: "abi yalnız siz de çok çekicisiniz ha" dedim ve sağa döndüm tam gidecekken eczacıdaki görevli kız belirdi. Dedi size balık yağı vermişiz gelin faturayı tekrar kesmemiz lâzım dedi. İndim, gittik, hallettik döndüm araba yok. O anki öfkeyle Alaaddin'e dönüştüm ve uçan halıma atlayıp çekiciye faks çekmek üzere en yakın kırtasiyeye doğru yola çıktım. Kırtasiyeci meğersem ninja mercan dedeymiş o an düello yaptık ve iç çapraz yan bağına giren kramp sayesinde onu yendim. yenilince gururuna yediremeyip harakiri yaptı, ben de ağladım ve onu onurlandırmak için oraya sis bombası atıp oradan uzaklaştım ancak uçan halımın sis farlarındaki arıza nedeniyle merinos halıya gittim ve kaşmir yumuşaklığında bir halı alayım dedim. Ancak peşin fiyatına vade farksız sadece 2 taksit yapıyorlarmış, sizce de royal antibakteriyel halı daha makul değil mi? Çünkü onlar 6 aya varan taksitlendirme opsiyonu sunmaktalarmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • okumayın ninja mercan dede
  • Kırtasiyeci meğersem ninja mercan dedeymiş o an düello yaptık
  • Bak bunu burdan alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inanmayin beyler iç yan çapraz bağa kramp girmez. Kramp kaslara girer. CSB

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan bende her sabah 8 bucuk aksam 6 calisani gibi serviste evime giderken yogun trafigin cilesini bi nebze bastirmak adina konu disina girip kafa dagitayim dedim ve bu arkadasimizin actigi konuya girdim cunku attigi baslik dikkatimi cekmis komik olabilecegi dusuncesiyle tiklamistim ama yazinin yarisina geldigimde bu nedir dedim ve suan konu disinda takilma keyfim kacti burdan cikip face de takilicam. Bunun sorumlusu bu konuuyu acann arkadastir. Gerekli mercilere duyrulur.
    @rds@gun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsin yemek yicem -- 22 Şubat 2016; 18:19:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hll knk

    Suan bende her sabah 8 bucuk aksam 6 calisani gibi serviste evime giderken yogun trafigin cilesini bi nebze bastirmak adina konu disina girip kafa dagitayim dedim ve bu arkadasimizin actigi konuya girdim cunku attigi baslik dikkatimi cekmis komik olabilecegi dusuncesiyle tiklamistim ama yazinin yarisina geldigimde bu nedir dedim ve suan konu disinda takilma keyfim kacti burdan cikip face de takilicam. Bunun sorumlusu bu konuuyu acann arkadastir. Gerekli mercilere duyrulur.

    hll knk

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll knk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonlarda güldüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.