Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (1549. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.393
Cevap
229
Favori
1.710.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15471548154915501551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    BAtaryayı fulleyince Bir geceden sabaha farkedip farketmediğini yazarım birdegünlük kulanımverilerini paylaşırım boş yere konuyuda uzatmanın alemi yok.

    Diğer konu telefon akarşı öylebir kin ve nefretle kampanya yürütüyorsunuzki İnsanlarda sorun oldugu zaman mutlu oluyorsunuz açtıgın konuya beklediğin talepte gelmediği için sorunu olanları sen bulup kendi konuna yazdıracak kadar bu işe adamışsın kendini böyle düşünmem çok normal.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASÇORUMLU -- 3 Kasım 2016; 10:53:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    HASÇORUMLU H kullanıcısına yanıt
    ISınmaise sadece işlemci kaynaklı değil fener acıyorsunuz ısınıyor mesela...MObil veriden birşeyler indiriyorsunuz yine ısınıyor wifiden indirdiğinizde daha az ısınıyor. gps kullandıgınızda ısınıyor... Mesela direk internet üzerinden oynamayan agır biroyun acıyorsunuz ısınıyor dogal olarak ama direk internet baglantılı biroyun acıyorsunuz çok grafik vs istemeyen basit bir oyun daha fazla ısınıyor...

    YAni direk olarak gpu yada işlemci kaynaklı değil ısınma. HA bu ısınma benimiçin sorun olacak boyutta değil kimlerde sıkıntı olabilir yan tutup saatlerceoyun oynayanların kamerakısnı tutan elleri uzun süre aynı ısıya maruz kalmasından ötürü rahatsız olabilir... Oyun oynarken vs ısınacak birişlem yaparken telefon geldiğindekulaga koyuldugunda bir rahatsızlık verebilir. Kişilerin hassasiyetine göredeğişir. Önceden daha çok ısınan telefonlar kullananlar umursamaz iken daha serin telefonlar kullananlara çok ısınıyor gelebilir...

    @HASÇORUMLU @zaramnahya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 3 Kasım 2016; 10:53:50 >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    bi apk yüzünden bu denli uzamasına bence de gerek yok, kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz bu kadar açık ve net..

    diğer konuda istediğini düşünmekte özgürsün, sana göre teleofna nefretle bakıyorum bana göre telefon sorunlu almak isteyenleri uyarıyorum, tamamen bakış açısıyla alakalı..
    kampanya yürüttüğüm ise tamamen doğru o konuda haklısnız, ama kendimce haklı sebeplerim var, yoksa burda benim açtığım konuya biri gelmiş yorum yapmış bana ödül vermezler yorum yapılınca.. ama ana konuya şikayet bildirenleri tek tek uyarıp oraya yorum yapmalarını sağlarsam ne kadar kullanıcının sıkıntılı olduğunu görürsünüz. ki senin dediğin beklediğin talebi alamadığın içi tamamen boş farazi bir yorum..
    sen hangi cihazın hangi forumunda sadece 10 sayfada birbirinden farklı 40-50 kullanıcının üstelik birbirinden farklı sorunlardan şikayet etiğini gördün..
    Tamam her cihazda sorun var bunu hepimiz biliyoruz, ama aynı cihazın içinde birbirinden farklı bu denli sorun hiç bir telefonda yok. birbirinden farklı bu denli kullanıcı şikayeti olan bir tane cihazın forumunu göster bana , bir daha bu konuya yorum atmam bu kadar açık ve net..
    gm5 için dediklerim de sadece benim fikrim değil, bizzat açtığım konuda hepsi birbirinden farklı 50 kişinin yorumu..
    artık bazı şeyleri kabullenin, bu cihazların bir kısmı özürlü bir kısmı normal.. özürlü cihaza denk gelenler her gün farklı sorunlarla boğuşurken diğer kısım mutlu mesut kullanıyor..
    ama sizin gibi mutlu mesut kullananların varlığı o kadar sorunlu insanın varlığını yok sayamaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 3 Kasım 2016; 11:48:0 >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sorunum ısınma değil
    Çok şarj yemesi durduğu yerde
    AYRICA SUNUDA BELİRTEYİM TELEFONUMDAN SON DERECE MEMNUNUM BU GUN OLSA GENE ALİRİM VE CEVREMEDE ALDİRİRİM
    ★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HASÇORUMLU -- 3 Kasım 2016; 11:34:47 >
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    benim son sattığım cihaz bana göre ısınmıyordu, çünkü öncesinde g3 te ısınma nedir bilen biriyim.. ama benim cihazı takas ettiğim arkadaş öncesinde a7 2016 kullandıgı için ona göre çok ısınıyordu.
    buda ısınmanın kullanıcıdan kullanıcıya ne denli fark gösterdiğinin ispatıdır.
    mesela şuan ben a7 kullanıyorum, bu cihazı satıp sonra gm5 alsaydım bende çok ısınıyor derdim.. çünki a7 gm5+ a göre inanılmaz serin..

    yanlız cihazları gerçekten ısınan kullanıcılarda var buna denk geldim, onlar bu durumun dışında..

    ısınma sorunu, bataryada tutarsızlık sorunu, ses sorunu, şebeke sorunu vs.. gibi sorunlar yaşayan cihazlar bence hep aynı sıkıntılı gelen partinin cihazı.. muhtemelen anakartla alakalı bir sorun var, bu parti haricinde cihaz alanlar rahat, ama bu partiye denk gelenler kıvranıyor resmen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 3 Kasım 2016; 11:42:48 >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    tekrar yazayım knock on ile çift tıkla uyandırma tamamen farklı şeyler. knock code ile diyelim cihaz kapalı ve guvenlik istiyorsunuz o zaman knock on ile ekranı dorde boluyor ve o dort yerden uygun kombinasyon ile sifre oluşturuyorsunuz. knock on bu kombinasyon ile cihazın direk açılması.

    çift tıkla uyandırma çin telefonlarında uzunca zamandır var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HASÇORUMLU H kullanıcısına yanıt
    arkadaş bana muhalefet olmak adına her mesaja, dikkat etmeden cevap verince böyle sonuçlar ortaya çıkıyor..
  • dhretireduser D kullanıcısına yanıt
    yav hocam g2/g3/g4 hepsi severek kullandıgım ve en çokta bu özelliğini sevdiğim cihazlar.. knock on çift tık olmasa işe yaramaz.. bahsettiğim farklı bir durum.. çin cihazları neyi koyarken kimse soruyor ki? adamlar birebir tasarımı çalıyor çift tıkla açmayımı çalmayacak bari siz demeyin bunu

    biraz araştırın bakın isterseniz, double tick gibi kullanıcıyı aşina eden bir özelliği samsung apple htc kullanmak istemez miydi acaba? ama kullanamıyorlar, patenti LG de..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaramnahya

    yav hocam g2/g3/g4 hepsi severek kullandıgım ve en çokta bu özelliğini sevdiğim cihazlar.. knock on çift tık olmasa işe yaramaz.. bahsettiğim farklı bir durum.. çin cihazları neyi koyarken kimse soruyor ki? adamlar birebir tasarımı çalıyor çift tıkla açmayımı çalmayacak bari siz demeyin bunu

    biraz araştırın bakın isterseniz, double tick gibi kullanıcıyı aşina eden bir özelliği samsung apple htc kullanmak istemez miydi acaba? ama kullanamıyorlar, patenti LG de..

    siz niye araştırmadınız :)

    diyorum ki lg den önce de vardı çin cihazlarında, bak hatta 1930 da tasarlanmış..

    daha fazla iddaa etmeyin isterseniz :)

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Double_tap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HASÇORUMLU H kullanıcısına yanıt
    Hocam o grafiği tıklayıp birde detaylı olanı atsanız birdeekran süresi
  • dhretireduser D kullanıcısına yanıt
    iki kez hafifçe vurun
    Bu makalede, bir atış tekniği ile ilgilidir. Başlığın diğer anlamları için, bkz Çift musluk (anlam ayrımı) .
    Bir çift musluk iki atış ile aynı aynı hedefe hızlı arkaya ateş edilir bir çekim tekniğidir görme resim (farklı kontrollü çift , ikinci görüş resim ikinci atış için elde edilir). [1] [2] [3] sık sık silah tam bir çift dokunun ikincisini yani ilk çekimde artırdık olmayan atıcılar genellikle daha iyi olduğu gibi çift dokunun Öğretim ve uygulama genel doğruluğunu artırır. [4] terimi çekiç bazen kullanılır Tüfeğinizde manzaraları çekimler arasında atıcı reacquired olmayan edildiği bir çift musluk açıklamak için. [2] [3]

    içindekiler
    Tarih Düzenleme

    Çift musluk tekniğinin kökeni yansıtılır William Ewart Fairbairn'in ve Eric A. Sykes , sınırlamaları aşmak için teknik geliştirdi 1930'larda Şanghay'da çalışan İngiliz polis şefleri tam metal ceketli (FMJ) mühimmat. FMJ mühimmat yaygın güvenilirlik, bağlılık için beslemek için ordular tarafından kullanılan Lahey Sözleşmeleri olmayan genişleyen mühimmat konusunda, ve geliştirilmiş penetrasyon. FMJ mermi daha isabet ve daha iyi çekim yerleştirme gerektiren yeterli hasara neden başarısız olabilir. Ian sevgili 's kitabı içinde Sabotaj ve Subversion İngiliz hakkında Özel Harekât Executive (KİT) ve Amerika Birleşik Devletleri Stratejik Hizmetler Ofisi güçleri (OSS), Fairbairn yönettiği SOE eğitim okulda 1945 1944 den çift dokunun SOE personel talimat olduğu bildirilmektedir Fairbairn ve İskoçya'da Arisaig yakınlarındaki Sykes. Dönem "çift musluk" Şimdi hızlı bir şekilde iki mermi daha geniş tekniğini tanımlamak için kullanılan ve doğru bir rakip devre dışı bırakmak için. Taktik hala silah işleyicileri, polis taktik ekipleri, askeri personel, anti-terör mücadele birimleri ve diğer Özel Operasyon Güçleri personel tarafından günümüzde kullanılmaktadır.

    Çift musluklar ayrılmaz bir parçası olan El Presidente tarafından geliştirilen savaş tabanca atış tatbikatı Jeff Cooper 1970'lerde ve Ocak / Şubat 1979 sayısında yayınlanmıştır Amerikan Handgunner . [5] Aynı zamanda, 1970'lerde Cooper tarafından geliştirilen Mozambik Matkap veya Arıza kafasına üçüncü atış ekleyerek, gövde bir çift dokunun bir saldırganın durdurmak için başarısız bir durum için, delin. [6]

    Teknik Düzenleme

    İlk tur ateş edildikten sonra çift dokunun tekniğinde, atıcı hızlı hızlı ikinci atış için manzaraları reacquires. Bu yetenek, bir anda iki ateşleri manzaraları yeniden almak için çekimler arasında zaman ayırdığınız tarafından icra edilebilir. atıcı, sadece çok çabuk iki kez tetiği çekiyor sanki gözlemci görünüyor kadar uygulama ile, çekimler arasındaki süre kısa ve daha kısa büyür.

    Yuvarlak ateş ve geri tepme başladı başlandıktan sonra bir ABD Ordusu eğitim kılavuzuna göre, "arpacık sonrası doğal bir yay vardır. Asker varil, bu yay ile gitmek ve hemen hedefe geri arpacık yazı getiriyor ve sağlar ikinci bir atış alır. asker geri tepme mücadele etmez. düşman iner kadar mücadele, askerler ateş. çoklu hedefleri için, her hedef tüm hedefler ilgileniyoruz sonra gerektiği gibi, askerler yine hedefleri meşgul. çift musluk almalıdır. "

    Çift kademe füze saldırısı düzenleme

    Terim aynı zamanda, takip, örneğin, bir insansız füze saldırısı, siteye acele müdahale ekipleri, yardımcıları ve sağlık çalışanlarını vurma, bombardımanı ya da birkaç dakika sonra ikinci bir grev ile IED saldırı uygulamasına başvurmak için son zamanlarda kullanılmaya başlanmıştır.
    Çift dokunun grevler Yemen'deki Suudiler tarafından yanı sıra dünya çapında Suriye ve ABD'de rejim tarafından kullanılmıştır.

    verdiğin linkte bahsedilen durumdan çift tıkla ekran uyandırmanın patentinin kimde olduğu kanaatine nasıl vardınız merak ettim.. :) bence siz o mesajı linki değiştirin.. silah ve metal sanayisi için tasarlanmış, telefonun hatta patentin olmadıgı seneleri buna örnek vermene şaşırdım :)
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    telefon boşta %21 yazıyor hocam, başka ne grafiğe ihtiyaç duydunuz?
    cihazı şarj sonrası kapatıp açmadığı için awake kalmış.. hepimizin ortak fikri olan durum değil mibu zaten?
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki yazılanlara kadar haklısınız.
    quote:

    Neymiştuşa basmak yerine elimisensörde gezdirirm... Tuşa basmak tan tek farkı tusların deformeolmasını engellemek olabilir el oraya gittikten sonra tuşa basmak sensöre sallamaktan daha kolay çünkü herzaman stabil şekilde sensör algılamaya biliyor. TAbi bunun çinde Kullanmadgınız bilmediğinizş şyleri savunmamak gerekiyor sanırım...

    burada kendiniz yazmışınız, doğruyu kendiniz geri bulmuşsunuz. kullanmamışsınız, deneyimlememişiniz fakat varsayım üzere yorumunuz var. bu yanlıştır.
    bende halihazırda, çift tıkla ekran uyandıran, sensöre elimi gezdirince bildirimleri saati gösteren telefon var ve bu telefonu 2 sene kullandım.
    onu kullandıktan sonra GM5+ ya geçtiğimde yaklaşık 2 hafta zorluk çektim. ve o özelliğin ne kadar nimet olduğunu anladım.
    ama siz kullandıysanız bunu belirtin, belirtmediyseniz kullanmamışınızdır. ben GM5+ plusta şarj yer mi yemez mi bunu tartışmıyorum.
    sensör ile bildirim takip etmenin, ekranı açarak takip etmeye nazaran daha az şarj tükettiğini, bunu da deneyimlediğimi söylüyorum.
    bu varsayım değildir, tecrübedir.

    diğer yazdıklarınız için tartışmaya gerek yok.
    sevgiyle kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 3 Kasım 2016; 12:45:7 >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    tasarlanmış dedim efendim 1930 da telefonlarda kullanılıyor demedim :) neyse konu çok sulandı.

    şu uygulamayı hiç paylaşmasaydınız keske :)

    http://mynokiablog.com/2013/08/08/reminder-nokia-have-been-using-double-tap-to-wake-since-2008/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 3 Kasım 2016; 12:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Farazi konusmamak için görüp öyle yorum yapmak lazım.
  • dhretireduser D kullanıcısına yanıt
    aynen.. bi şey paylaşıyoruz ne hale geliyor :)
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    3 tane telefon var lenovo k5 Note lenovo s1 lıte ve Xperia L

    Aynen dediğiniz bana da mantıklı geldi kapatınca açmayı devredışı bırakmak lazım. 10 sn kafi.
    Diğer ilk 2 uygulamayı deneyecem. Onlarda iyi kullanışlı.
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gm 5 in köşesinden döndüm konuyu surekli başından beri takipteyım.

    Sorunlu ve şikayetlerınız dolu oyuzden vazgecmıstım.
    Başlarda çok iddialı ve benimde hah şimdi bir telefonu yapmışlar ve bende herkese onerecegım bu telefonu derken sonuç fiyasko çıktı. Bu fiyasko ve hayal kırıklığına sonra ben de Son zamanlarda aileme 3 -4 TEL aldım ve aldırdım.

    Lenovo telefonları bence Son zamanda f/p telefonları ile öne çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonu bir yakınıma almayı düşünüyoruz ama boyutu çok büyük ama özellikleri çok iyi gibi geldi fiyatına göre. Daha küçük birşeyler varmı buna alternatif max 900tl bütçe var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15471548154915501551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.