Şimdi Ara

Obezite Ve Diyet Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acıbadem sağlık hizmetleri alanında hastalara karşı tıbbi hizmet veren daha sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri adına araştırmalar yaparak insanlara yardımcı olmaktadır. Son yıllarda sağlık sorunlarından biri olan insanlarda kilo alma verememe ve hastalığın ilerlemesi ile farklı rahatsızlıklarla sonuçlanmaktadır.
    Sağlık sorunları arasında yer alan obezite nedir yanlış beslenme sonucu oluşan ve vücudun yağ bağlaması, sigara ve alkol kullanan kişilerde daha çok görülmektedir. Kadınlarda olan doğum sonrası alınan kiloların geri verilmemesi yüzünden gerçekleşmektedir. Kullanılan bazı ilaçlar ve psikolojik nedenler bağlı olan sağlık sorunlarını da beraberinde getirmektedir.
    Her zaman diyetisyenle başlayan bir diyet listesi hazırlanması ve uygulanması oldukça önemlidir. Böylelikle zamanla kalıcı olan kilolardan kurtulmak mümkündür. Diyete başladığınız an kalori miktarı ve alınan gıdalar dikkatle takip edilmektedir.
    http://www.acibadem.com.tr/obezitemerkezi yetişkin bir insanın vücut kitle endeksi hesaplama sayesinde boyuna göre kilo durumunu ortaya çıkarmaktadır. İnsanın kilosuna göre ideal olup olmadığı anlaşıldığı gibi elde edilen değerler sayesinde söylenerek dikkate alınıp ona göre kontrol edilmektedir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.