Şimdi Ara

IPOQO PAD ,Su Geçirmez Tablet Pc kılıfı - IPSG tablet kalemi hediye 25tl sanalpazar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Aksesuar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 IPOQO PAD ,Su Geçirmez Tablet Pc kılıfı - IPSG tablet kalemi hediye 25tl sanalpazar
    IPOQO PAD ,Su Geçirmez Tablet Pc kılıfı - IPSG tablet kalemi hediye 25tl sanalpazar

    whatsapp cep ----------------------- 0539 505 99 09 ----------------------

    http://www.sanalpazar.com/ipoqo-pad-su-gecirmez-tablet-pc-kilifi-ipsg-tablet-k/i-28737804



    42 TL yerine 25 TL (Hediyeli)


    IPOQO PAD ,Su Geçirmez Tablet Pc kılıfı - IPSG tablet kalemi hediye

    IPAD, IPAD2, Galaxy Tab, diğer tabletler ve her türlü elektronik cihazlar için su çok büyük bir güvenlik sorunu oluşturmaktadır. iPad ve iPad 2 için özel olarak tasarlanan bu ürün çok amaçlıdır. Herhangi bir tablet pc, fotoğraf makinesi, cep telefonu gibi diğer elektronik cihazlar ve içine sığacak değerli eşyalarınızı da rahatlıkla sudan korur. Bu eşyalarınızı su altında iken bile boyun askısı ile kolayca yanınızda taşırsınız.

    ÖNCE GÜVENLİK ! Teknolojinin çok hızlı geliştiği ve artık kişisel teknolojik cihazların hızla arttığı günümüzde yanımızdan ayıramadığımız cihazların sudan korunamaması büyük sorun oluşturmaktadır. İşte "ipoqo su geçirmez akıllı kılıf " ile bir çanta rahatlığında omuz askısı ile taşıma kolaylığının yanı sıra %100 SU GEÇİRMEZ özelliği ile kişisel cihazlarınız güvenlikte.

    Aynı zamanda kullanıcılar cihazın dokunmatik ekran ve kablosuz bağlantı özelliklerini de su geçirmez kılıfın içerisinde iken rahatlıkla kullanabilecekler.

    Gezilerde, plajda, havuzda, duşta, tozda, kumda, çamurda hatta yağmur ve kar altında 4 mevsimde cihazınızı bu etkilerden koruyun. Bazı kullanıcılar yağmur altında acil bir durumda cihazlarından bir maile bakmak, bir adrese ulaşmak durumunda kalabilirler. İşte bu sıkışık durumlarda cihazınızın en iyi aksesuarı olacaktır. Bazı kullanıcılar da cihazlarını E-Book okuyucu olarak çokça kullandıklarından havuz içerisinde, suda dahi kitap okuyabilirler. Etkili "ipoqo su geçirmez akıllı kılıf " özel malzemesi sayesinde suyun parlama özelliğini de engelleyerek cihazın dokunmatik özelliğinin en üst düzeyde kullanımını sağlamaktadır.

    Yanlışlıkla suya düşürseniz dahi suya tam batmada 2 saate kadar 6m / 19ft tamamen su geçirmez. "ipoqo su geçirmez akıllı kılıf " suda dahi ipad inizin tüm dokunmatik ekran kontrollerini tam olarak kullanabilmenizi sağlar. Ayrıca su geçirmez bu akıllı kılıf, cihazın çarpma ve darbelere karşı korunmasına yardımcı olmak için yastıklı sırt içerir.

    Öncelikle "ipoqo su geçirmez akıllı kılıf " çok kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Buna ek olarak IPAD ve diğer cihazlarınız için yeterli ekstra koruma sağlar. Su geçirmez kılıfın esnek plastik dokunma işlevi sağlayan malzemesi sayesinde IPAD inizin dokunmatik ekran kısmını da kılıf yokmuş gibi en üst düzeyde rahatça kullanabilirsiniz.

    ipoqo sadece su geçirmez bir kılıf değil, omuz askılı çanta stili sayesinde cihazınızın vazgeçilmez bir aksesuarı olacaktır. Çünkü ipa***i su geçirmez akıllı kılıf ile birlikte gelen omuz askısı farklı insanlar ve farklı vucüt tipleri için uygun ayarlanabilir bir özelliktedir.

    Çok kolay temizlenir. Nemli veya ıslak bir bezle temizlenebilir. Ayrıca su geçirmez bu akıllı kılıf içerisinde oluşabilecek ısı ve nem birikimini de bu profesyonel ürün cihazları kuru tutarken içersinde hava sirkülasyonu sağlar. Bunu da tek yönlü su geçirmez özel delikleri sayesinde yapar.

    Özellikler:
    % 100 kapalı ve su geçirmez koruma.
    Dokunmatik ekran kullanımı sağlar.
    IPad, iPad 2, Samsung Galaxy Tab, ve diğer herhangi bir tablet için mükemmel sudan koruma çantası.
    Malzeme: PVC + ABS
    Su geçirmez Değerlendirmesi : su IPX8, suya tam batmada dahi koruma
    Boyutlar: 265 x 204 (L x W)

    Paket İçeriği:
    iPad Su Geçirmez Kılıfı
    Omuz askısı

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 25 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.