Şimdi Ara

2016 Opel Astra Sedan 1.6 Edition Plus İçin Fiyat Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
52.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Benimkini galerici bile almıyor artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trktlh

    Benimkini galerici bile almıyor artık

    Çözüm ne peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Nüfusuma alacağım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trktlh

    Nüfusuma alacağım artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowgeist

    Tamamda canim kardesim arabayla 30bini yapmis olacann zaten sonrasında subap degistirsen ne olur
    Gorusemiyoruz nasıl gidiyor

    İste bende diyorum ki abi keske o subabi basta opel taksa bize motor actirmasa,saka bir yana fiyat ciddi iyi...

    Nasil olsun abi ya hayat mesgalesi ,bogusuyoruz,foruma yazmiyorum pek ama takip ediyorum cunku yazinca dalasmak zorunda kaliyorum milletle ,cunku duz mantik...En guzeli bol bol okuyup gulmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • opel servisine lpg taktıracağıma gider sanayide taktırırım o kadar net söylüyorum hayatımda bu kadar rezil bir servis anlayışı görmedim.parçaların fahiş pahalılığı da cabası.insignia düşünüyorum ileride sırf bu yüzden servise sokmayacağım arabayı.
    fake konularda etiketlerim seni gülmek istiyorsan bu ara çok geliyor
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Abi opel servislerini bilmeyen kaldimi,mtj parcasi fiat kutusunda iken 400,gm kutusunda iken 900

    şoyle olsun dedim abi ben hani Alamanlar insignia ya fabrikada takiyor ya oyle yoksa kim napsin isten anlamayan opel servisleri ,kaziklari da cabasi...

    Otomobil genelinin icerigi suan cidden fake ,haluk abinin testlere baktim gecen gun bir sayfa yapmislar adamlar 60 araci test edip videolu falan on numara is,bir ara sirvan abi yapiyordu oda birakti,keza sen iihs de bir arac teste girse hemen haber ederdin ahaliye ...

    suan forumda cok bos konular var ,bir ara burayi biraktim takibi techturkeye falan baktim teknik konular fazlaydi cunku bana bunlar lazim otomobil genel cok bozdu baya bozdu ,oyle boyle degil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 23 Şubat 2016; 9:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trktlh

    Benimkini galerici bile almıyor artık

    Arabada kasko varmı
  • Foruma girişte kesinlikle yaş sınırı getirilmesi lazım liseliler özellikle tatil günlerinde çorbaya çeviriyor ortalığı. fanboylar da duruldular bu ara birçoğu benim olduğum konulara yazmıyor zaten
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Senin adamlari piyasada yok abi ,sesleri cikmiyor,vag fanboylar baya bir elemine olmus durumda forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam
  • Beyler, sabah bayiye gittim kendi aracımla. Aracımın anahtarını verdim, expertize soktular. Bende o arada satış temsilcisi ile laflayıp Astra Sedan ı görmek için birlikte çatıya çıktık. Bana gösterdiği araç beyaz fakat bahsettiği araç Kozmik Bej imiş.
    Araç hoşuma gitti, beyaz renk hoşuma gitmedi sadece. İnip aşağı pazarlık yapmaya çalıştım ki hiç beceremem, zaten beceremedim de. Direk 55.500 TL dedi. Dün sabah 54.500 demiştiniz dedim. Sonra bir iki yeri aradı ve fiyatların güncellendiğini öğrendi. Neyse dün bana 54.500 dediği için 54.500 e veririz dedi. Ondan sonra Aralık ayında daha uyguna alanlar varmış bir güzellik yap dedim. Doğrudur, Aralık ta 50-51.000 e verdiğimiz oldu dedi.
    Bende o fiyatlara istiyorum dedim, onlar 2015 ve Edition modeliydi derken anca 500 Lira indirim ve Park sensörü hediyesi kopartabildim. 54.000 + Park sensörü dedi. Karter koruma 150 Lira imiş, pazarlık bilen birisi ile gidip onu da hediye alabilirim. Edition modeli 1.000 Lira daha ucuz. 53.000 e geliyor. 2015 model Edition donanım da Opel'in fiyat listesinde 51.900 TL gözüküyor.Bayi fiyatı da 51.000 dir diye tahmin ediyorum, 2015 için fiyat soracaktım arabamı getirdiler arada unuttum gitti.

    Benim aracı beğendiler fakat fiyat veremediler. Km si çok yüksek filan dediler. Gün içinde arayıp fiyat verecekler fakat iyi bir fiyat vermeyeceklerine eminim çünkü 35.000 Lira için o fiyata sayamayız aracınızı dediler

    Keşke Edition modele Xenon far filan eklenebilse.

    Bu arada, navigasyon için +2.300 TL istiyorlar.Dışarı da daha uyguna takılabiliyor diye pek önemsemedim.


    Not : Önümüzdeki ay itibarı ile 2.000 Lira zamlanacak dedi, artık ne kadar doğru bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 23 Şubat 2016; 13:28:32 >




  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. 50 bin bandindayken bende cok tavsiye ediyordum astrayi. Yinede simdi size focus trend x veya style icinde fiyat almanizi onerecegim. Belki arada cok fark olmaz. Makyajli focusu ben astradan daha cok begendim. Surus pozisyonu daha iyi. Tasarimi daha iyi. Suspansiyonlari daha sessiz calisiyor. Direksiyon stabilitesi daha iyi. Donanim olarak daha iyi. Performansta daha iyi diye biliyorum.

    Öte yandan leon 1.2 tfsi icinde bir fiyat alin derim. Bir ara 56 binlerden bahsediliyordu. Eger oyleyse leon alinir. Cunku 1.2 tfsi motor verimli az yakiyor ve mtv si dusuk. Daha yeni teknoloji sonucta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Bu arada 2007 model 320 binde avensis 35 bine cok zor gorundu gozume. Alicisina bile o fiyata satilacagini sanmiyorum ki takasa mumkun degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Ford pahalı geliyor bana :)

    Leon sitede 58.700 Lira gözüküyor. Bayi 56.000 e verir gibi. Fakat aracı incelemem lazım, Astra ya göre eksisis artısı öğrenmek lazım. Arka genişlik Astra sedan kadar var mı acaba?
  • Leon 1.2 TSI Style daha donanımlı Astra'ya göre. Yarın vakit bulabilirsem Seat bayisine gidicem pazarlık ve takas için.
  • Bende bu ikilemde kaldim. Bundan oncede astra h sedan 1.6 lpg li aracim vardi. Aklimdaki araclar; astra j 1.6 sedan, egea 1.4, leon style 1.2. Astranin kasasi cok agir. 1.6 motor goturuyor ama yokuslu, inisli cikisli yerlerde gercekten uzuyor. Birde motor isindiktan sonra dur kalkta arac agirligiyla aylim baylim oluyor. Benim kullandigim motor z16xer idi. Sonra ayni motor a16xer oldu. Simdiki kodunu bilmiyorum ama ayni motorlar. Sadece emisyon normlari icin guncellendi.
    Tupsuz bu araca binilmez. Tuple subap erimesi vs de cok problem degil. 1000 tl ye degisir, devam.
    O donem astra 51000 tl idi. 2500 tl lpg 53500 tl oluyordu. Egea orta paketi de bu aralardaydi. Leon 54500 tl fiyat aldim. Dusundum tasindim. Hesap yaptim. Senede 12-13000 km yapiyorum. Kars ta 3-4 ay zaten soguktan lpg calismiyor, benzinle biniyorum. Vergisi, yakiti, servisi vs seatta karar kildim. Ortalama 7 lt yaksa ki suan gorunen bu degeri yakalamam mumkun. Ortalama yakit 6.6lt.Uzun yolda 5.3 lt yakti. Kars-samsun arasi. Buda soguk,kis lastikleri,aracin yeni olmasi vs gayet iyi. Km suan 3700 de.
    Astra j kemikli, oturakli, belki daha konforlu arac. Seatin arka diz nesafesi ve bagaji, hb araba icin cok iyi. Simdilik aracimdan nemnunum. Ama keske astranin 1.4t motorunu alabilseydim de astra j sedana binseydim diyorum. Ama 1.6 ile degil.

    Sizin beklentileriniz hangi yonde agir basiyor ise inceleyip karar verin. Ne alirsaniz Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz Alper -- 23 Şubat 2016; 22:10:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugun samsun reis den bu mesaj geldi. 54000 pazarliksiz fiyati zaten...
    Bu mesaja eklenen görseller:

     2016 Opel Astra Sedan 1.6 Edition Plus İçin Fiyat Aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon'un diz mesafesi Astra Sedan dan daha geniş sanırım.Bagaj çok önemli değil, bir HB bagajı yeterli gelir bana fakat arka genişlik, diz mesafesi ve baş mesafesi önemli. Leon'un baz modeline herhangi bir ekleme yaptırdınız mı? Led paket filan?
  • Seat icin suan ne fiyat veriyorlar fiyat alan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.