Şimdi Ara

Bu tatlı kediciğin türünü bilen var mı ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamün aleyküm :) Akrabamın evinin önünde baktığı bir kedisi var geçenlerde facebook'a bu fotoğrafı koymuş. Bu kedi aşırı hoşuma gitti ama türünü birtürlü bulamadım yada gözümün önünden kaçırdım. Bilen varsa yazabilirmi . Birde bir sorundan yakınacağım. 19 yaşındayım evde hayvan beslemek isteyen birisiyim . Sevgilim evinde kedi besliyor videolarını fotoğraflarını falan sürekli istiyorum izledikce gördükce benimde evde besleyesim geliyor ama annem karşı çıkıyor. Aşırı temizlik hastası bir annem var ) Tuvaletini nereye yapıcakdı falandı filandı sürekli yakınıyor napabilirm nasıl ikna edebilirim yardımcı olursanız çok teşekkür ederim iyi günler )
     Bu tatlı kediciğin türünü bilen var mı ? :)







  • tuvalet ihtiyacini kuma yapiyor. banyo. tuvalet vs bir yerde legen icine kedi kumu koydun mu, icine yapar sonra duzenli olarak kumu kepcesiyle temizlersin ve peryodik olarak degistirirsin. Erkek kediler ozellikle koku birakma ic gudusunden dolayi evin belli yerlerine az miktarda cisini yapabilir ve evde koku olusabilir.

    temizlik konusunda titiz bir annen varsa, isin zor. cunku tuy dokme olayi var. birde evde deri koltuk varsa, o koltuktan umidini kesebilirsin.
  • Sarpm soylemiş hocam tüy dökme ve koltuk tırmıklama derdi en buyuk sorun kaka sorun değil.
    Tüy döken kediyi akşamları 3-5 dakika kaşağılıyorum , yetmiyor ama en azından bir kısmı tarakta toplanıyor. Dişi olan ne yazık ki yanaşmıyor taratmıyor kendini .
  • Bu dertler fasa fiso ya kedi olsun da nolursa olsun. Onun verdiği mutluluk, huzur, kucağına oturup da mırlayarak uyuması vs. düşündüğünde varsın her yer tüy olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.