Şimdi Ara

AMD Free Sync Desteki ViewSonic VX57 Serisi Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
6
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir süredir beklediğimiz AMD Free Sync teknolojisi ile gelen VX57-MHD serisi artık Türkiye'de.

    VX57-MHD serisi 21.5" ve 23.6" 2 farklı boyut seçeneği ile Full HD çözünürlükte oyun ve eğlence için tasarlanmış bir oyun monitörüdür. AMD FreeSync™ teknolojisi ile gelen VX57-mhd serisi 75Hz yenilenme oranı ile görüntünün yırtılması veya takılması gibi sorunları elimine ederek size daha net ve keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. 2ms yüksek hızlı tepki süresi ve düşük input lag değeri ile oyunları akıcı geçişleri ghosting olmadan oynayabiliyorsunuz. Oyun modu ve siyah stabiliazsyonu ile karanlık sahnelerdeki netliği ve kontrastı arttırarak rakiplerinizi daha kolay farketmenizi ve ilk hamleyi sizin yapmanızı sağlıyor.

    Öne çıkan özellikleri
    21.5" ve 23.6" Full HD çözünürlük seçenekleri
    2ms Tepki Süresi ile yüksek hızda bile net görüntü
    AMD FreeSync™ Teknolojisi ile keyifli oyun deneyimi
    Düşük Input Lag Değeri ile gecikme sorunu ortadan kaldırın
    Siyah Stabilizasyonu ile karanlık sahnelerde setaylara hakim olun
    Oyun Moduna kolayca geçiş yapın
    DisplayPort, HDMI ve VGA ile hem PC hem Oyun Konsollarına kolay bağlantı
    Göz sağlığınızı koruyan teknolojiler ile gözlerinizi yormadan dilediğini oynayın

    VX57 serisinin videosunuhttps://goo.gl/6FpcOQ bu linkten izleyebilirsiniz.

    Ürünleri incelemek için http://goo.gl/QfRLsO tıklayabilirsiniz.

    Ürünleri bu hafta içerisinde satışa sunuyoruz ve fiyat detaylarını da paylaşacağız.






     AMD Free Sync Desteki ViewSonic VX57 Serisi Türkiye'de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viewsonic Türkiye -- 16 Şubat 2016; 18:06:27 >



  • Ürünlerimizin fiyatları belli oldu. Hepsiburada üzerinden ürünleri temin edebilirsiniz.

    23.6" VX2457-MHD modelini incelemek için http://goo.gl/Mb6bf6 tıklayabilirsiniz.

    21.5" VX2257-MHD modelini incelemek için http://goo.gl/ZcVQde tıklayabilirsiniz.
  • Güzel monitörler değerlendirilebilir kesinlikle göz sağlığı için olan özelliklerin bulunması ve 75Hz olması iyi.
  • Siparişi verdim. Bir iki güne gelir sanırım. Daha önce Asus MG279Q kullandım ama arızalandığı için iade ettim. 279Q Freesync range 90Hz maksimum ile sınırlıydı. Arada sadece 15Hz var.
    Bakalım nasıl bir performans verecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soqo -- 23 Şubat 2016; 15:30:01 >
  • 34 inch modelleri ne zaman gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amdfx41 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu sene ikince yarı yılın içerisinde bekliyoruz.
  • 4K freesync modelleri gelecek mi gelecekse ne zaman gelir ?
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mayıs ayında 24" FHD Free Sync modelimiz geliyor. Haziran ayında da 27" 4K Free Sync modelimiz geliyor. Ürünler teknik özellikleri ve içerikleri netleşince yine buradan paylaşacağız.
  • Bilgi için teşekkür ederim umarım fiyatları da uygun olur.
  • Amazon :http://www.amazon.com/ViewSonic-VX2457-MHD-DisplayPort-FreeSync-Technology/dp/B018MYTH9U


    Hepsiburada :http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2457-mhd-236-2ms-analoghdmidisplay-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804851



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 24 Şubat 2016; 19:15:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .Colibri. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sanıyoruz bir ürünü Amerikada direkt olarak üreticiden Amazona verilmesi ile Türkiye'ye getirirken alınan gümrük vergilerinden, HDMI için alınan extra vergisinden, Türkiye'de ödenen KDV 'den veya operasyon giderlerinden haberiniz yok.
    Bu verdiğinize benzer Türkiye'de binlerce örnek var. Bugün baktığınızda hangi marka tüm dünyada model bazında benzer fiyat stratejisi uyguluyor?
    Maalesef IT sektöründe fiyat karşılaştırması için baz alınacak ülke Amerika değil.
  • Amazon ülke bazında vergilendirme ve kargo dahilinde fiyatlandirmaya gidiyor. Amazonda alisverisin son review ekraninda gumruk vergisi ve kargo dahil herseyiyle beraber 732 tl ye geliyor ki amazon dolar kurunu 3.10 tl hesaplamasına rağmen bu böyle... Ama bu dediğiniz gibi Tüm Türkiyede böyle, yurt disindan 180 tl ye garantili siparis verilen kulakliklar x teknoloji firmalarinda 750 800 tl ye satiliyor. Siz de haklisiniz ama işte diğer firmalardan daha farkli oldugunu gostermek isteyen firmalar biraz olsun bu konuda aksiyon almalı düşüncesindeyim. İyi satışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 24 Şubat 2016; 22:27:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_114698741/tm.htm

    4 GB Asus Ati R9 380 ekran kartı aldım. Yukarıdaki linkte kampanya yaptığınız 144hz' lik monitör ile bunların arasında çok fark var mıdır?
    Ati'nin Freesync özelliği ve 75hz ile 144hz.lik farkı kapatabilir miyim? 250-300 TL fark vermeye değer mi?

    Bir de garanti süreniz 2 yıl mı 3 yıl mı?
  • Efendim bu ürünleri bir teknoloji kanalı incelerse veya görebileceğimiz bir mağaza olursa çok sevinirim doğrusu, zira almayı düşündüğüm monitör 23.6" olanı. Tn panel olması beni kuşkulandırıyor çünkü film ve dizi de izleyeceğim.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an Adekste yaptığımız kampanyadaki monitörümüz VG2401mh-2 modeli. bu bizim oyuncu modelimiz 1ms 144hz özellikli. Fakat maalesef bu modelde AMD Free Sync özelliği yok. eğer bu modelin AMD Free Sync Teknolojili modelini almak istiyorsanız ki model adı XG2401 olacak sizi bir süre bekletmemiz gerekecek çünkü mayıs ayı içerisinde Türkiye stoklarında olmasını planlıyoruz. Yakında oyuncu monitörlerimize özel bir mikro sitemiz yayına girecek detayları ozaman paylaşabiliriz sizinle. Ama kafanıza takılan farklı sorular olursa yardımcı olmak isteriz.

    Garanti konusunda ise, ViewSonic VA ve VX serileri 2 yıl garantilidir. Bunun haricindeki VG, VP, TD ve yeni çıkacak XG serilerimiz 3 yıl garantilidir. Türkiyede servis operasyonumuzu KVK yönetmektedir. Herhangi bir sorun olması durumunda, anlaşmalı kargo şirketi ( şu an için MNG Kargo) ile çift yönlü karşı ödemeli olarak KVK'ya gönderebilirsiniz. Eğer bir sorun olursa bize veya servisimize service_tr@viewsoniceurope.com adresinden de ulaşabilirsiniz.
  • vlkn_34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, haklısınız ürünlerimizi çok yakında Vatan Bilg. mağazalarında da bulabileceksiniz şu an için üzerine çalışıyoruz. Ayrıca Mart ayı içerisinde bilindik bir medyada VX2457-MHD modelimizin de incelemesi gelecek. Ayrıca istanbulda olanlar için Beşiktaş Adeks mağazasında da oyun deneyimini yaşayabileceksiniz. Çalışmalarımız devam ediyor netleşince size haber vereceğiz.
  • .Colibri. kullanıcısına yanıt
    Aslında siz bir kullanıcı olarak düşüncenizde haklısınız ama şöyle bir noktayı size hatırlatmak isteriz, Amazon üzerinden verilen siparişlerde temin süresi ve satış sonrası servis noktasında sıkıntılar olabiliyor. En azından ViewSonic global olarak garanti vermiyor. Bu noktada farklı bir ülkeden alınmış ürün için garanti, Türkiye'de extra maliyete neden olabilir. Biz sadece Türkiye 'ye getirdiğimiz ürünlerin servisinden sorumluyuz. Tabiki bu noktada, buradaki operasyonumuzun içine belli bir oranda servis maliyetlerini de yansıtmak zorundayız. Bizimle burada bir şekilde iletişimde olmanız bile aslında bizim için bir maliyet unsuru ve operasyon giderlerine ekleniyor. Dolayısıyla sadece y.dışındaki bir fiyatın bire bir Türkiye karşılaştırması her zaman tam olarak bize doğru fikir vermeyebiliyor. Nacizane önerimiz, araştırmanızı yaparken sadece fiyat odaklı olmaktansa garanti ve satış sonrası gibi unsurları da göz önünde bulundurmanız.
    Teşekkürler
  • Yeni birçok oyunda 144hz FPS alamayacağım için VG2401mh-2 kodlu monitörü eliyorum.

    75hz gayet iyi bir rakam. AMD ekran kartı aldığım için Freesync özelliğini de kullanarak aradaki fark kapanır diye umuyorum.

    Zaten 144hz monitörde Freesync yada Nvidia'nın G-Sync özeeliği çok önemli olmayacaktır bence.

    Asıl soru şu: 24" çok büyük gelir mi? Çünkü bana 27" monitörler gereksiz büyük geliyor. Bana göre oynarken de çok geniş alanı takip etmemiz gerektiğinden tam tersi kötü oluyorlar.

    Ne dersiniz 21,5" mi 23,5" mi?
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    27" konusunda haklısınız eğer tasarım vs farklı bir amaç ile kullanmayacaksanız, sadece oyun için biraz büyük olabilir. Farklı bir örnek ama şu an benim önümde 27" VP2772 var ama burada oyundan çok tasarım ve içerik yönetimi öncelikli. Bu nedenle büyük ekran çok işime geliyor.

    Bu konu biraz kişisel bir konu ama, biraz da geleceğe yönelik düşündüğünüzde bizce 23.6" aslında çok daha iyi bir boyut. Oyun haricinde de geniş bir kullanım alanı sağlayacaktır.
  • Viewsonic Türkiye kullanıcısına yanıt
    O zaman dediğiniz gibi 23,6 olanı sipariş geçeceğim. N11 üzerinden Teknobiyotik'ten alacağım. Bakalım ne kadar kaliteli...

    Aslında hiç düşünmüyordum viewsonic'i. Aklımda Benq vardı. Hatta modeli de belirlemiştim. Rl2240he

    Hadi bakalım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.