Şimdi Ara

▓N11 Parapuan Kampanyası (16 Şub-15 Mart)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
6
Favori
1.464
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Kampanya Paketine dahil Fix Card’ınızlawww.n11.com ‘dan tek seferde yapacağınız ilk 500 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL değerinde ParaPuan hediye edilecektir.

    ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin, kampanya boyunca "UGURLU" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir. Alınacak kampanya katılım teyit mesajının ardından kampanya kapsamında harcama yapılacak kredi kartı bilgisi verilecektir.

    Kampanyadan faydalanabilmek için alışverişlerin bu kart ile yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir. Fix Card Kampanya Paketine dahil müşteriler ParaPuan kampanyasından SMS gönderimi yapmaksızın faydalanabileceklerdir.
    Finansbank ticari kredi kartları, sanal kartlar, banka kartları, kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.
    Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 50 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir.
    Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
    Kazanılan ParaPuan’lar 31 Mart 2016 ‘da harcama yapılan karta yüklenecek; kullanılmayan ParaPuanlar 2 Mayıs 2016 tarihinde geri alınacaktır.
    Kazanılan ParaPuanlar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.
    Ürün iadesinde, kalan sepet tutarına karşılık gelen hediye ParaPuan düşülecek ve kalan ParaPuan tutarı geri alınacak, sepet tutarının 500 TL’nin altına düştüğü durumda ise yüklenen ParaPuanın tamamı geri alınacaktır. ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ekstreye TL borcu olarak yansıtılacaktır.
    Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.
    ParaPuan ile yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.
    Fix Card “Kampanya Paketi” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card Kampanya Paketine dahil olmak ve bilgi almak için 0850 222 0 900’u arayabilirsiniz.
    Altın&Gümüş, Vodafone TL Yükleme, Avea TL yükleme, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorilerinden yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir..
    Toplu ve ticari olarak değerlendirilebilecek alımlar kampanya dışındadır, bu siparişler iptal edilecek veya puan kazandırılmayacaktır.
    www.n11.com ’un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgiwww.n11.com ’dan alınabilir. Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Kampanya kapsamındawww.n11.com ‘dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetlerwww.n11.com ’un 0850 333 0011 numaralı müşteri danışma hattına iletebilir.
    n11.com ve Finansbank, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 16 Şubat 2016; 17:25:06 >



  • oldu mu finans bee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıra bu iblislerde demek ki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayı kapatmışlar hiç hoş olmadı :(
  • Axess acımıyor 100 - 100 gidiyor.anlamıyorum ki bunları...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir musteri en fazla 100puan kazanabilecektir yaziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda 50 trenine uydu demek ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyor finansaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir."
  • n11 in parmağı var galiba bu 50 olayında yoksa finans yamuk yapmazdı
  • Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir
    bunun sırrı n11 finansa kupon dağıtıyorum 50 tlden kartı kullandırırım sen 50 tlyi bana ver demiştir :)
  • Çeviri için Finansbank konuya bekleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 Lira alışverişe 50 tl sadaka gibi kalır açıkcası o ürünü almam alırsamda nakit alırım yada banka kartı
  • Katarlılar satın aldığından beri iyice cimrileşti finansbank maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuş bakalım
  • finansta 50 tl geleneğine uymuş, yakışmadı finansa, zaten kampanya sayısı çok az bari sanal alışverişte 100 tl yi kesmeseydi.
  • N11 de alışverişimde cardfinans ile yardımcı olacak arkadaşa,gittigidiyorda world kartım ile puan kadar indirim yaparım.
  • kampanyaya katılım için mesaj attım 2 telefondan cevap gelmedi. cevap gelmesi gerekiyormu. kampanya katılım teyit mesajı yazıyor açıkllamalardada
  • Bu harcama ile sevgililer günü 3.000tl ye kadar olan harcamaları otomatik 3e bölme kampanyası birleşiyormu? N11 in finansbank sistemlerinde kategorisi ne olarak geçiyor? Bilgisi olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.