Şimdi Ara

LG'den iddialı bir akıllı telefon daha benchmark testlerinde göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG'den iddialı bir akıllı telefon daha benchmark testlerinde göründü


    21 Şubat itibariyle amiral gemi modeli G5'i tanıtacak olan LG, yıl sonuna doğru da yeni nesil V10 ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte ara dönemde firmanın iddialı üst seviye akıllı telefonları da olacak. Bunlardan birisi LG-H840 model numarasıyla benchmark skorlarında ortaya çıktı.




    Üst seviye yeni modelin LG G5 Lite adını alacağını belirtenler mevcut ancak donanım itibariyle Lite yerine daha farklı bir eklenti kullanılması olası görünüyor. 5.3 inçlik ekranında 2K çözünürlük sunan modele Snapdragon 652 yonga seti eşlik ediyor. 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeklerine sahip olan yonga setinde yeni nesil Adreno 510 grafik birimi yer alıyor. Testlere yonga setinin sadece Cortex-A53 çekirdekleri barındırdığı yansımış ancak hata test kaynaklı mı yoksa farklı bir durum mu söz konusu şimdilik net değil. 








    3GB RAM barındıran modelde, 32GB depolama kapasitesi bulunuyor. Ön ve arka kısmında 8MP çözünürlüğünde kamera yer alan modelin işletim sistemi de Android 4.4 sürümü. Muhtemelen LG-H840 prototip bir cihaz ve nihai sürümde donanım özelliklerinin değişmesi ihtimali mevcut. Yeni modelin ne zaman piyasaya çıkacağı şimdilik bilinmiyor ancak ilginin bir müddet LG G5 üzerinde olması isteneceği için, muhtemelen yaz aylarına kadar bu modeli göremeyeceğiz. 

     







  • Snapdragon 652 ve 2K
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangreal_1905

    Snapdragon 652 ve 2K

    Ek olarak android 4.4 sürümü
  • 2k olmasına mı yanarsın o donanımın o ekrana yetmeyeceğine mi yanarsın yoksa 4.4 ile gelmesine mi? Sonra 5.0 verirler güncelleme verdik derler

    Ayrıca 7 mp kamera ve hdr olmamasıda ayrı bi saçmalık.

    Boşuna çıkarmaya zahmet etmesinler bence :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 652 yi esasında epey beğeniyorum. Fakat 5.3 inç bir cihazda niye 2K , niye illâ bu 2K ısrarı anlamıyorum. FullHD yap işte şunu. SD 652 ile canavar gibi olsun.
    Yok. 2K şart. Koca 50 inç televizyonun çözünürlüğü, kıç kadar ufak cihaza şart sanki...

  • nefesi yetmez o panel ve işlemciyle gelirse...

  • Snapdragon 652 tam bir Full Hd işlemcisi. 2K ekran olmayan bi telefon cikarin artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android4.4 yazıyor yani daha iyisi g3 varken bu model çok saçma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyi anlarımda 1.si 4.4 nedir 2.si s652 ve 2k resmen anne karnında ölmüş bu....

  • Snapdragon 652 değil 635 eğer resimdeki yazılar baz alındıysa. Octa a53 diyor. Yeni duyurulan snap 635 8 tane a53 çekirdeğine sahip. Düzeltin lütfen.

  • ya hemende atlamışsınız belliki adamın birinin canı sıkılmış sahte birşey cıkmış böyle ortaya sanki oraya giren herşey gerçek olmak zorunda veya lg sırf işlemciyi denemek adına böyle toplama bilgisayar gibi birşey denedi ortaya karışık..

    böyle bi telefon asla çıkmaz sakin olun

  • Piyasaya 4.4 le çıkmıcaktır.Test aşamasında 4.4 üzerinde denemeler yapılmış diyecem de bu sefer de niye 4.4 test etsinler diyeceksiniz
  • e-ink olacak herhalde bir yerinde always on yazdıklarına göre

  • Başına 2k kadar taş düşsün lg ... sidik yarıştırıcaz diye saçma sapan telefonlar yaptınız ... su yarışı birazda pil tarafında yapsanız çok iyi olacak , telefonu azıcık kalın yapın koyun 4000 5000 mah pil ekranıda yap full hd satış rekoru kır bu kadarmı dangalaksınız anlamadımki. Herifler tam tersi ekranı 2 k yapıp telefonu inceltip pili kısma yarışındalar , karşılarınada çıkmıyoki bi tane akıllı firma ... neyse işin özü gene sağlam bi çöp yapmışsınız aferin ...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinadin

    Başına 2k kadar taş düşsün lg ... sidik yarıştırıcaz diye saçma sapan telefonlar yaptınız ... su yarışı birazda pil tarafında yapsanız çok iyi olacak , telefonu azıcık kalın yapın koyun 4000 5000 mah pil ekranıda yap full hd satış rekoru kır bu kadarmı dangalaksınız anlamadımki. Herifler tam tersi ekranı 2 k yapıp telefonu inceltip pili kısma yarışındalar , karşılarınada çıkmıyoki bi tane akıllı firma ... neyse işin özü gene sağlam bi çöp yapmışsınız aferin ...

    Lenovo p1 yaptı 3gun full kullanım sunuyor marka dediğimiz cihazlardan hiçbir aşağı kalır yanı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.