Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.168
Cevap
89
Favori
45.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, oyunun CUSA kodları için adres çubuğuna bakın, oradaki CUSA değerleri bire bir aynı olmalı. Mesela COD için:

    RUS PSN: EP0002-CUSA02627_00
    TR PSN: EP0002-CUSA02624_00

    Görüldüğü gibi son rakam farklı. Bu durumda kesinlikle almayın, dil sorunu yaşarsınız!

    Her oyun COD gibi farklı değil ama almadan önce kesinlikle adres çubuğundan CUSA değerlerini karşılaştırın derim!
  • Teşekkürler çok iyi bulmuşsun
  • Far cry primalde de kod farklı sanırım biri 3310 biri 3309

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde fazldan bana ait olan ve Icinde iki oyun ve 1yilik plus almaya(95tl yaklasik) yada indirimde olan gta v almaya yetecek hesap var. Fiyati 165tl. Oyunlar roketlig ve assasian china. Ilgilenn pm lesin.
  • Menü dilini polski dışında ne yaparsam yapayım rusçaya dönüyor.

    Ondan rusçada oyun içi seslendirme rusça olduğundan polski olarak kalacak hiö değilse oynanış ingilizce. Yükleyen arkadaşlara öneri : dili polski yapıp oyun içi menüleri anlamak için. Telefona google translate indirip çeviriyi lehçe-ingilizce yapın. Türkçe demiyorum çünkü ingilizce olunca akıllı çeviri özelliğini kullanabiliyosunuz. Yani çeviride kameraya tıklayarak telefonu ekrana tuttuğunuzda hiçbirşeye basmadan ve yazmanıza gerek kalmadan görünen yazıları otomatik ingilizceye çeviriyo.

    Oyuna başlasan gerisi kolay zaten :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordcor -- 23 Şubat 2016; 13:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Bende alıcam bende bunu fark ettim altyazılar İNG var ama yazılar falan ruscamıkı acaba ?
  • Arkadaşlar Google dan bulamadım cusa kodlarını dying light dlcler li olanı alacağım ama cusa kodu aynı mı biri yardımcı olabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woldemort.26

    Arkadaşlar Google dan bulamadım cusa kodlarını dying light dlcler li olanı alacağım ama cusa kodu aynı mı biri yardımcı olabilir mi

    psn4.com sitesinden linklerden karşılaştırabilirsin. adreste yazıyo oyunların CUSA kodları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberhoca

    Far cry primalde de kod farklı sanırım biri 3310 biri 3309

    Rusya'ya özel bir sürüm diğer diller çıkartılmış. Hiç bulaşmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 23 Şubat 2016; 16:49:15 >
  • Rusyadan far cry alan var mı? Hesabı açtım parayı bile yükledim ama oyunu almadan önce baktım cusa kodları farklı. Vazgeçtim usa'dan alacağım mecburen, yüklediğim parayı da division için kullanırım artık cusa kodu tr ile aynı.
  • Division alan var mı, dil konusunda bir sıkıntı yoktur umarım?
  • Us psn e gene saglam indirimler gelmis buyuk ihtimal bu hafta rus psn ede iyi indirimler gelir herkez beklemede kalsin deneme pluslarida hemen kullanmayin plusla indirimler efsanelesiyo cuzdandanlari dolduralim umarim ayni indirimler daha iyi fiyatlarla gelirde bu hafta cosariz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu linkte paylaştığım olaya valla o kadar gülüyorum ki ,bunu yazma gereği duydum ,konuya yazacaktım ama konu kilit olmuş panpalar...şimdi benim kartta para var ve hala psn storede kayıtlı ayın 10 ya da 11 i gibi maaş yatıyor bin lira üzeri ve ben buna rağmen oyun alamıyorum storelerden ,çıldırıyorum küfürler yağdırıyorum lanetler okuyorum ,ama nasıl oluyorsa birileri çok rahat hemde kendilerine ait olmayan kartlarla oyun alabiliyor,yav arkadaşlar rus psn yandex 40 takla atıyoruz burada oyun almak için ,kiminin kafa basıyor kiminin basmıyor ,açıkca söyleyeyim benim basmadı kafam....ama bu kimseler yani bunlar bize parasıyla alsınlar oyunu valla karnım ağrıdı gülmekten...3 aydır oyun sıkıntısı çekiyorum ahha link buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_113582676/tm.htm parasıyla oyun alamıyorum kafayı yiyorum burada haftalardır offf




  • İyi akşamlar herkese 1-2 soru sormak istiyorum bu rus psn'den alma olayıyla ilgili, playstation'a biraz yabancıyımda.

    Yakın zaman içinde ps4 almayı düşünüyorum ve beni en çok tedirgin eden durum oyunların fiyatları, Türkiye'de cidden çok fazla, zaten bilgisayarım var böyle arada yatıp fifa olsun, exclusiveler olsun, ps de daha iyi olan oyunları oynamak istiyorum ama işte fiyatlar belli ve bi kaç gündür bu konuda araştırıyorum, bugün buraya denk geldim ve kafama 1-2 soru takıldı cevaplarsanız sevinirim.

    1.Şimdi ben ps4 ü bimeks, teknosa gibi bi mağazadan alıcam dolayısıyla hani eğer kayıtlı ülke olayı falan varsa bilmiyorum olup olmadığını, Türkiye kayıtlı olcak ve eğer biz tr dışında bi hesapla girersek banlanma olayı falan olabilir mi?

    2.Rusya hesabını açtım, para yükledim, oyunları aldım ve indirdim diyelim.Bu aşamalardan sonra rus hesabı açık kalmak zorunda mı yoksa asıl tr hesabına geçiş yapabilir miyiz, yani hani bilgisayarda bi steam hesabından indirilmiş oyunu o hesaptan oynayabiliyorsun, başka bi hesapla izin alıp oynama gibi bi olayda oluyor acaba bunda da böyle bi şey var mı, asıl hesabımızla girip bu oyunları oynayabilir miyiz, oynayabildikte diyelim eğer ilerde bir sorun çıkarsa hesabın ve hatta ps4'ün banlanması gibi bi olay olabilir mi?

    Bende hala Playstation 2 var, onun böyle buna benzer hiç bir olayı olmadığı için bu durumlara baya bi yabancıyım umarım derdimi anlatabilmişimdir yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abstergo78

    şu linkte paylaştığım olaya valla o kadar gülüyorum ki ,bunu yazma gereği duydum ,konuya yazacaktım ama konu kilit olmuş panpalar...şimdi benim kartta para var ve hala psn storede kayıtlı ayın 10 ya da 11 i gibi maaş yatıyor bin lira üzeri ve ben buna rağmen oyun alamıyorum storelerden ,çıldırıyorum küfürler yağdırıyorum lanetler okuyorum ,ama nasıl oluyorsa birileri çok rahat hemde kendilerine ait olmayan kartlarla oyun alabiliyor,yav arkadaşlar rus psn yandex 40 takla atıyoruz burada oyun almak için ,kiminin kafa basıyor kiminin basmıyor ,açıkca söyleyeyim benim basmadı kafam....ama bu kimseler yani bunlar bize parasıyla alsınlar oyunu valla karnım ağrıdı gülmekten...3 aydır oyun sıkıntısı çekiyorum ahha link buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_113582676/tm.htm parasıyla oyun alamıyorum kafayı yiyorum burada haftalardır offf

    Şu olayları çözmek aslında o kadar basit ki, en basit internet siteleri bile yerli yabancı fark etmeksizin harcama için bankaya kayıtlı telefon onay kodu istiyor. Çok mu zor yani koskoca sony'nin de bunu yapması? Psn hesabının maili değişiyor önceki maile hesap değişimi için onay maili gelmiyor. Bırak onay mailini bilgi maili bile gelmiyor şaka gibi. Sony'nin inanılmaz vurdumduymazlığı var güvenlik konusunda.




  • SultanAhmet96 kullanıcısına yanıt
    1- Banlanma olmaz hocam merak etmeyin. Tr'den alınan Playstation'la istediğiniz ülkeden hesap açabilirsiniz. Şu an bende hem Tr, hem Usa, hem Rus hesabı kayıtlı bir problem olmuyor içiniz rahat olsun.
    2- Rus hesabını açtıktan sonra Ps'de o hesabın oturumunu açtığınızda size ana hesap olsun mu? Diye soracak siz evet derseniz ps'deki diğer tum hesaplarda o oyunu oynayabilirsiniz, tekrar her ps açılışında o hesaba girmenize gerek yok. (Bir ps'de 16 ana hesap yapabilirsiniz.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda rus psn den Ark dediklerini uygulayarak oyun.aldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rus psn den deneme plus lar nasıl alınıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cordcor

    Menü dilini polski dışında ne yaparsam yapayım rusçaya dönüyor.

    Ondan rusçada oyun içi seslendirme rusça olduğundan polski olarak kalacak hiö değilse oynanış ingilizce. Yükleyen arkadaşlara öneri : dili polski yapıp oyun içi menüleri anlamak için. Telefona google translate indirip çeviriyi lehçe-ingilizce yapın. Türkçe demiyorum çünkü ingilizce olunca akıllı çeviri özelliğini kullanabiliyosunuz. Yani çeviride kameraya tıklayarak telefonu ekrana tuttuğunuzda hiçbirşeye basmadan ve yazmanıza gerek kalmadan görünen yazıları otomatik ingilizceye çeviriyo.

    Oyuna başlasan gerisi kolay zaten :)

    Bende aldim rusyadan cod. Dil rusca evet. Ve bu sorunu yaşayan milyonlarca kişi var. Adam ingiliz arabistandan aldım arapça çıktı diyor. Nasıl yaptiysa PSN dilini ingilizce yaptığında ingilizce olmuş. PSN İtalyancaya çevirenlerin oyun dili ispanyolca oluyormuş. Çok karışık bir durum. Milyon satışlar yapan oyunda dil değiştirme seçeneği yok çok ilginç bir durum. Bu durum diğer oyunlara da yansırsa tr hariç hiç biryerden oyun alamicaz demektir. Bu arada psn dilini ingilizce yapıp oyunu indirince oyun ingilizce oluyormuş dedi biri. Oyunu alan biri varsa özellikle buna dikkat ederek indirsin. Bizi de burdan bilgilendirirse sevinirim.

    Bu işlemi denemek isteyen arkadaşa oyunun pri hakkını satabilirim. Eger indirdikten sonra dil ingilizce olmazsa iade etmek isterse oyunu iade alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isocan01 -- 24 Şubat 2016; 8:23:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isocan01

    quote:

    Orijinalden alıntı: cordcor

    Menü dilini polski dışında ne yaparsam yapayım rusçaya dönüyor.

    Ondan rusçada oyun içi seslendirme rusça olduğundan polski olarak kalacak hiö değilse oynanış ingilizce. Yükleyen arkadaşlara öneri : dili polski yapıp oyun içi menüleri anlamak için. Telefona google translate indirip çeviriyi lehçe-ingilizce yapın. Türkçe demiyorum çünkü ingilizce olunca akıllı çeviri özelliğini kullanabiliyosunuz. Yani çeviride kameraya tıklayarak telefonu ekrana tuttuğunuzda hiçbirşeye basmadan ve yazmanıza gerek kalmadan görünen yazıları otomatik ingilizceye çeviriyo.

    Oyuna başlasan gerisi kolay zaten :)

    Bende aldim rusyadan cod. Dil rusca evet. Ve bu sorunu yaşayan milyonlarca kişi var. Adam ingiliz arabistandan aldım arapça çıktı diyor. Nasıl yaptiysa PSN dilini ingilizce yaptığında ingilizce olmuş. PSN İtalyancaya çevirenlerin oyun dili ispanyolca oluyormuş. Çok karışık bir durum. Milyon satışlar yapan oyunda dil değiştirme seçeneği yok çok ilginç bir durum. Bu durum diğer oyunlara da yansırsa tr hariç hiç biryerden oyun alamicaz demektir. Bu arada psn dilini ingilizce yapıp oyunu indirince oyun ingilizce oluyormuş dedi biri. Oyunu alan biri varsa özellikle buna dikkat ederek indirsin. Bizi de burdan bilgilendirirse sevinirim.

    Bu işlemi denemek isteyen arkadaşa oyunun pri hakkını satabilirim. Eger indirdikten sonra dil ingilizce olmazsa iade etmek isterse oyunu iade alabilirim.

    Bundan sonra oyun almadan önce CUSA koduna bakın, aynı ise sıkıntı yaşamazsınız. Tek bir rakam dahi farklı ise, hiç bulaşmayın uzak durun!




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.