Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
93
Favori
532.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR_345241

    V10 piyasası cansız ama pahalı cihaz ben olsam piyasası çok düşmeden satar G5 veya S7 serisi alırdım.

    V10 parasının telefonu değil.

    iPhone'larda parasının cihazı değil ama milyonlar kullanıyor. V10 içinde farkedilememiş güzellik diyebiliriz aslında. Bu paraya olan birçok cihazdan çok çok daha iyi. Herşey piyasa değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarımına kötü diyen arkadaşlar niye bu kadar şartlanmışlar ki kötü demeye, ben şık sade bir tasarımı var, arkasında kameranın yeri diğer modeller gibi olsa bu sefer her defasında aynı tasarımda oluyor diye beğenmeyen çıkar, bence eski modellerden farklı beklenmeyen tasarım olmasıyla lg farklılık yaptı daha güzel oldu, ben de değişiklikten yanayım her defasında benzer tasarım iyi değil, hatta g4 gibi kaba durmaması daha iyi, internetten ziyade kendimiz mağazada incelediğimzde tasarımı daha hoş gelebilir
    telefonun benim için tek düşündüren yanı bataryasının o ekrana yetip yetmeyeceği
    gsmarenada telefon tahmini nisanda piyasaya sürülür diyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngkgn -- 21 Şubat 2016; 23:57:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

    Bende 6s plus 64gb getirtmek istiyorum ama uzun bir sure beklemem gerekecek.acaba bu model kac para abd da bilgin var mi ona gore biraz daha bekleyelim

    Hocam 6s plus ları bilmiyorum pm den yazarisen kuzenime sorarım ama benim ki 6 plus 16 650 64 lüğü ile arasında 100 dolar vardı kuzenim öyle söylemişti ama benim oyun merağım felan olmadıgı için 16 gb yeterli 100 dolarda cepte kalıcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirsavas

    quote:

    Orijinalden alıntı: Loserclub

    quote:

    Orijinalden alıntı: CanERYVZ

    MP neden bu kadar takıntı konusu anlamış değilim. Sony 21 MP kamerası ile en iyisi değil iken çok saçma bir düşünce almış başını gitmiş. Eleştirecek daha sağlam noktalar bulun..

    Eğer bir önceki modelinin üzerine eklemek yerine aynı megapiksel kamerayı kullanırsa eleştiririm.

    Arkadaş doğru söylüyor. Yıl olmuş 2016 hala "yine mi 16 mp kamera!" diyenler var. Hayırdır baskı mı alacaksın telefonla çektiğin fotoğraftan? DSLR makinede de 16mp kamera var, nasıl oluyor da o zaman bu telefonlar o makinelere göre bu kadar dandik fotoğraf çekiyor? Bunun sensör boyutu var diyafram aralığı var vs vs. Biraz düşünün de öyle cevap verin.

    aynen hala megapiksel olayını idrak edemeyenler var, kamerada icraatin mp nin yüksek olup olmamasında sanıyorlar




  • Tasarımı dışında iyi olmuş. G2 den sonra beğenerek alacağım bir cihaz olabilir bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orgeneral kullanıcısına yanıt
    Konu hayırlı olsun. G4ten G5e geçer miyiz meçhul.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyutları G4 ten fazla olmasına rağmen ekranı daha küçük
    Keşke 5.5 olsaydı
  • Snapdragon 820 işlemcisi oturaklı ve tasarruflu bir işlemci oldugu için 2800mah bataryayı diğer serilerdeki 3000 mahtan çok daha verimli kullanacağını okudum yani batarya düşsede kullanım ömrü daha uzunmuş kullanıcılar için ve en performanslı batarya deniliyor. Zaten bu işlemcinin özelliği de quick charge buda 30dakikada %83 e çıkartabiliyomuş teli o kadar karamsar değilim ben en kötü powerbankle geziyoduk yine gezeriz yada harici bataryayla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım fena değil özellikle tebrik etmek gerek LG'yi farklı bir şeyler deneme cesaretinde bulunuyorlar. Keza G2 ve G3te öyleydi diyebiliriz. İşlemci ram ekran zaten canavar tasarım da kişisel bir şey, G3 kullanıcısı olarak ben beğendim. S7 Edge ile G5 arasında kaldım bakalım her ikisini de deneyip tercih edeceğiz artık birini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolculuğa çıkarken yedek 2 adet şarjör :) batarya alsam gözüm arkada kalmaz(navi çok yiyor malum), bitenleride bi yandan PowerBank ile şarj ettim mi pfff, Lg nin bu tak çıkar batarya tasarımı harika olmuş gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: complete_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Crytek123

    Beyler g5 in çıkmasıyla g3 ve g4 ucuzlarmı?

    bir miktar ucuzlar hocam ama çok bieşey beklemeyin,özellikle g3 için zaten g4'ün altında taban'a geldi,ama g4 200.-tl kadar düşer.

    Saolasın g3 32 gb alıcaktım teknosa vs gibi yerlerde 1300 tl Turkcellerde daha ucuza bulabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 950 mi, Lumia 950 xl mi diye kararsız kalmıştım,
    fakat 950 xl nin boyutu nedeniyle karar veremiyordum,
    şu an g2 kullanıyorum, 5,2 üstü telleri sevmiyorum, kullanımı zor,
    g5 gerçekten tam istediğim gibi bir tel olmuş,
    tek endişem 2800 mah pil yeterli olur mu,
    eğer pil sorunu çıkmazsa alacağım tel g5 olacak.
  • LG telefonlar iyidir, kış günü Swarm uygulamasına takılıp kalmış telefonunuzun ısısı ile rahatça ısınabilirsiniz. Tabi şarjınız %70lerdeyken %5 4 3 2 1. Ha bir de almadan önce üreticiye satıcıya veya LG yetkililerine mutlaka sorun; Bu telefon ile çektiğiniz slowmo videoları 3.bir uygulama olmadan sosyal medyaya yükleyebiliyor musunuz ? Kiminiz için bu dert olmayabilir ama LG 4K video çeken telefonlarında bu işi yapamıyor çok komik. Sonuçta eşi dostu LG telefonunuzun galerisinin başına toplayamazsınız değil mi ?

    Maalesef LG telefon G2 dir gerisi hikayedir. G3 e 15 gün G4 e 2,5 ay dayabilmiş birisi olarak bunu çok rahat yazabiliyorum.
  • olmamış bence . millet ucuzlasında alayım mantıgında aten sen lg arkadasları cıkarıyosun.turkiyede millet aç perişan 5 liranın hesabını yapıyor bu bir. ayrıca ben ve benim gibi g2 ve g4 kullananlar yanda tuş olmaması ve tuşa hiç dokunmadan telefon kullanma deneyimini sevmişlerdi.kenarda ses açma tuşu diğerlerinin işi. olmamış lg . g4den sonra yeni arayışlara girerim . life is good
  • Abi sizde de oldu mu bilmiyorum ama sızdırılan görüntülerde tasarımı hiç sevmemiştim ama aynı Tarkan şarkıları gibi çekilen videoları izledikçe hayran kaldım telefona çok kibar zarif ben kesinlikle 2500 civarında gelirse alacağım ama tek korkum aksesuar alırsam sürekli tak çıkar yapmaktan bir müddet sonra alt kısımla telefon arasında milimetrik boşluklar oluşur mu ki . Özellikle müzik aksesuarını almayı düşünüyorum sürekli tak çıkar yapmaktan yalama olmasın cihaz
  • gold rengine bayıldım
  • Abi ne oldu bana ya telefonun resmine bakıyorum öğuruyorum ön incelemesini seyrediyorum aşık oluyorum mükemmel tasarım yapmışlar ve o batarya değiştirme olayı mükemmel olmuş telefon o kadar iyi ki ateş ediyor o ateş bitincede jarjöru değiştiriyorsun müthis lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir şey merak ediyorum dolby özellikli falan geliyor telefon acaba kendisinin içerisinde modül haricinde bir hifi DAC var mı V10 da ki gibi ?
    Diğer taraftan acaba modülleri değiştirdiğimiz zaman da hızlı şarj oluyor mu ? 2800mah batarya ne kadar götürecek telefonu? Bu soruların cevaplarını bulamadım bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
  • Kasa felaket. G4 almayı düşünüyorum hâlâ.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası çok güzel ve özellikleri çok iyi ama tasarımına ısınamadım. Arka kapaktaki parmak izi okuyucu birazcık tasarımı bozmuş.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.