Şimdi Ara

★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★ (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.948
Cevap
93
Favori
532.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta GPS gitti.

    Kalın pet şişeden üçgen şeklinde küçük parçalar kestim. Telefonun kapağını bu parçaları kullanarak kolayca açtım. Kenarlarda en ufak zedelenme olmadı.

    GPS temas noktalarını temizleyip kapattım.

    Çok güzel çalıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4 yıllık LG G5 telefonuma veda ettim cam plus ve 360 VR gözlük satılıktır. İlgilenirseniz fiyatlarda pazarlık vardır.

    https://forum.donanimhaber.com/satilik-lg-360-vr-gozluk-ve-lg-cam-plus--145245326



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesEngB -- 26 Ağustos 2020; 16:34:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma bir sorunum var. Resimdeki güç beslemesi seçeneği sürekli aktif ve sanki telefonla başka cihazı şarj ediyormuşum gibi bataryayı bitiriyor, seçenek değişmiyor, "bağlanan cihazı şarj edin" seçeneğinden başkasını seçemiyorum. Şarja takılıyken bile böyle ve şarj olmuyor cihaz. Başına gelen var mı nasıl çözerim bunu?
     ★★★ LG G5 ANA KONUSU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rea-secret -- 31 Ağustos 2020; 1:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MedBoy

    Valla dostum G5 te çok fazla pin var. orjinal kartlarda pinler çok sağlam. ama düşük kalitelileri var. pine toplu iğne ile dokunsan bile mekanik yapısı çok çabuk bozuluyor. zamanında gps ten çok çekmiştim. bir çok sıkıntı zaten bu pinlerden kaynaklanıyor. tamir bile edilse bir süre sonra su koymaya başlıyor. fazla da masraf yapma derim. göndereceğin tamirci pinlerine ayar çekecek. ama geçici süre seni götürür. resimdeki yaylı pimler bahsettiğim pimler. sarı kısımlar yaylı. bunlar çok hassas. orjinal kartlarda çok sağlam. oynasan da çabuk bozulmuyor. ama yan sanayimidir nedir, o ürünlerdeki yayları ile oynamaya gelmiyor. elinde kalıyor. G5 lerdeki en kötü tasarım detayı bunlar. şimdi G7 kullanıyorum. şahane telefon.


    anakart ı yaptırdık 3 ay önce,şimdide hat gidip gelme başladı boşuna 300 tl verdik,ses acm kapama düğmeside çalışmıyor anakart depiştikten sonra bozuldu,elimizde patladı,telefondan memnunum kasma ws yok diye yaptırım dedim,gene başka sıkıntılar başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar gps sorununu çözen bilen varmı, hiçbir şekilde navigasyonu kullanamıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONUR.U

    Arkadaşlar gps sorununu çözen bilen varmı, hiçbir şekilde navigasyonu kullanamıyorum.
    Kasayı açmanız lazım. Bu başlıkta önceki sayfalarda gösterilen GPS bağlantı pinlerinin olduğu yere plastik ya da kauçuk (okul silgisi kırıntısı) gibi bir malzeme sıkıştırıp iyice temas ettirip deneyin. Ben teli elden çıkarmadan önce bu şekilde çözmüştüm. Youtube'da "LG G5 GPS FIX" yazarak da aratabilirsiniz. Güzel videolar var adım adım anlatmışlar. Bir ufak philips tipi tornavida yeterli.
  • bugün dejji bataryam geldi. farkını hissettiriyor. g5 kullanıyorsanız kesinlikle almanızı tavsiye ederim.
  • fark ettim ki parmak izi okuyucu ve ses tuşlarının çalışmamasının nedeni ekranın kasaya tam oturmaması. ne karar uğrasam da düzgün yapamadım..elimde iki adet kasa ve bir ekran var, birinde çalışıyor diğerinde çalışmıyo.. benim arızalı sandığım parmak izi sensörleride meğer sağlammış..bir püf noktası var ama henüz çözemedim.

  • telefonda 3-4 saatte bir şebeke gidip geliyor,anakartta sıkıntı büyük ihtimalle yapılmazmı acaba? anakartı değiştirdiğim yer yançiziyor ellerinde yenisi yokmuş,anakart değiştikten 5 ay sonra şebeke gidip gelmeye başladı,adamlar 1 ay daha beklersen anakart gelebilir diyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

    telefonda 3-4 saatte bir şebeke gidip geliyor,anakartta sıkıntı büyük ihtimalle yapılmazmı acaba? anakartı değiştirdiğim yer yançiziyor ellerinde yenisi yokmuş,anakart değiştikten 5 ay sonra şebeke gidip gelmeye başladı,adamlar 1 ay daha beklersen anakart gelebilir diyor

    Yapılsa da dikiş tutacağını sanmıyorum. Bu telefon bence LG açısından sorunlu bir üründü. Benim cihazı verdim hala bir akrabam kullanıyor ama bir kere arıza verince sonrası gelmiyor harcanan para da kalıyor. Durumunuz varsa satıp başka bir cihaz almaya bakın.

  • Arkadaşlar lg g5'in "mobil ağ beklemede" ve "telefon boşta" menülerinin çok pil tüketmesi ile ilgili bir çözüme ulaşan var mı? Başka bir ülke romu deneyen var mı aramızda. Malum fiyatlar uçuk eskiyle devam etmek gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lars001 L kullanıcısına yanıt

    Bende de olmuştu, pil şişmişti biraz. Sende de pil şişmiştir ondandır tahminim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , ekranı kırık g5'im var , onu uyguna nerede yaptırabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonum tamirden geldi 3.kez anakart değişti bakalım ne kadar götürecek😁😁 anakartın garantiside bitti dahada bozulursa yaptırmam ama memnunum telefondan sıfır kasma,1 ay sonunda geldi,6s plus almıştım 1 ay önce g5 yapılınca sattım tekrar g5e döndük😁 g5i seviyorum ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_emink M kullanıcısına yanıt

    Neredeyse iki yıldır kullandığım lg g5'imin batarya sorunu hep vardı. Çok şey denedim ancak bir çözüme ulaşamadım. 5 dakkika internette bazen %10 batarya gidiyordu. Geçen hafta marshmallow sürümüne döndüm. Ve bir haftadır batarya sorunum yok. Bazı güzel özellikler olmasa da bu şekilde devam edeceğim. Aynı dertten muzdarip olanlar eski sürüme dönmeyi deneyebilir. Benim için kesin çözüm oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sil ve kaldır işlevleri ne zaman tersine döndü ya? Uygulamalar ekranından ana ekrana kısayolunu taşıdığım uygulamayı vazgeçip sileyim dedim, kaldırdı(uninstall etti). Kısayol silmek için kaldır demek gerekiyormuş artık. Ne saçma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ikinci el bir LG g5 aldım geçen gün. Cihazın herşeyi normaldi ama eve gelip PC'den fotoğraflarımı müziklerimi vs. alayım diye bağladım bilgisayara ancak bilgisayar hiç tepki vermiyor. Android sürümüm 8.0.0 bu konuda ne yapabilirim acaba çözümü yazmıyor hiçbir yerde.

  • byshakram B kullanıcısına yanıt

    Alttaki aparatı orijinal değilse usb baglantısı yapmaz.

    Mesela cam plusta yapmıyor.

    He birde anakarta oturan sokette çatlama kırılma olabilir.

  • Sezer.E kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim kontrol edeyim. Orijinal olduğunu nereden anlayacağım acaba 😃


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum maalesef
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.