Şimdi Ara

Asus R9 390 Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarım, kardeşlerim, ağabeylerim ablalarım Asus R9 390 STRIX GAMING 8gb 512bit bir kart aldım kar benim bilgisayarımda oyun oynarken mutlaka ve bir iki kere de internette gezinirken reset attı. Başaka bir bilgisayarda denedim bu kartlarda sıkıntı çıkma ihtimali daha düşük olduğundan onda da aynı sıkıntıyı yaşattı. Sonra driver filan denerken farkına vardım ki kart 4gb gözüküyor dedim tmm kartta sıkıntı var garantiye yolladım.
    Bu gün kart elime geçti ve sorun bulunamamıştır diyorlar sinirlendim aradım asus'u onlarla konuştuk gayet seviyeli bir şekilde. EXA Bilgisayardan almıştım kartı oraya gittim adam orada bir makineye taktı driver filan kurduk ve kart 8Gb.
    Arkadaşıma gittim onun makinesinde denedim ve kart gene 4gb. Bunun sebebi ne olabilir?
    Lütfen yardım edin




    BU makinelerin hepsinin arızalı olma şansı yok. Ayrıca bu makinelerin hepsi aktif olarak kullanılan cihazlar. Ben Eski karım Asus GT640'ı kullanıyorum ne bir reset nede bir sıkıntı var.
    Bu makinelerin hepsinde Ekran kartım 4Gb görünüyor fakat adamların bilgisayarında gözlerimin önünde taktılar fotmat atıp driver kurdular 8Gb gözüküyor.
    Benim test edebildiğim bütün makinelerde PCI 2.0 var bu kart PCI 3.0 bundan dolayı böyle bir şey olabilir mi?
    Birde ben şimdi ne yapmalıyım servise tekrar yollasam değiştirirler mi?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.