Şimdi Ara

Boyu çalışmalar yaparak uzatabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.


    17 yaşındayım, 1.72m boyum var. Yaklaşık 1 ay önce yüzme kursuna başladım, haftada 2 gün düzenli olarak yüzüyorum. Şimdi ben bunun üstüne bir şeyler eklemek istiyorum, boyumun uzamasına yardımcı olacak aktiviteler.

    Onlarca gerilme-esneme hareketleri var, barda asılı kalma hareketi var. Bunları özen göstererek yaparsam boyumda herhangi bir uzama olur mu?

    Soracağım asıl soru bu şekilde çabalasam, kan-ter döksem ilerleme kaydeder miyim? Yoksa asla uzamam mı? Bu soruma biraz olsun bilgi sahibi birileri cevaplarsa sevinirim.


    İzmir'de yaşıyorum, çevremdeki erkeklerin en az %80i benden daha uzun. kızlarla ise hemen hemen aynı boyda oluyorum. 1.80 olmak için neler vermezdim ki? 1.72 ile 1.80 arasında çok büyük fark yokmuş gibi gözüküyor. Ama 1.80 boyunda bir arkadaşla yan yana geldiğim zaman cüce gibi kalıyorum.

    1,5 sene vücut geliştirmeye gittim, kaslar beni iğrenç gösterdi diye bıraktım. Öyle bir görünüşüm vardı ki 15-16 yaşımda olduğumu söyleyince inanmıyorlardı ama dış görünüşüm içime sinmeyince bıraktım, pişman değilim. Ulan ne giysem yakışmıyor. Full siyah giyiniyorum mecbur olduğumdan ötürü. Siyah giyince kısa boyun verdiği utanç verici görüntüyü bir nebze olsun azaltıyor...







  • Boyunu uzatamassın kardeşim o iş geçmiş
  • Sakallar çıktı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

    Boyunu uzatamassın kardeşim o iş geçmiş

    Ben 1.80 diyerek abarttim. 3-4 cm uzamaya canı gönülden razıyım hocam. 1.75in altında kalmamak bile çok iyi hissettirir bana. Umarım sen haksız çıkarsın. Canımı sikmaya başladı bu durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhç_78

    Sakallar çıktı mı?

    Tam olarak değil. Seyrek çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam söylüyorum başlık sakat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Ben de 173 üm 16 yaşımdan sonra uzamadım ama benim sakallar erken çıktı bence sen biraz daha uzarsın.
  • 17 yasimdan sonra falan ben de neredeyse hic uzamadim. Yuzdum bi de onu da dusun. 20 yasimdayim sakalim yok daha. Zor biraz o is.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.75'i geçebilirsin düzenli spor ve beslenme ile spor olarakda koşmayı ihmal etme üstüne vucut ağırlığı ile çalış spor yapmak büyüme hormonunun daha çok salgılanmasına neden oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.