Şimdi Ara

Bilgisayarım Aşırı Yavaş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Benim laptop'um başlıktanda anlaşılacağı gibi aşırı yavaş ve aşırı yavaş açılıyor(306 sn). Defalarca format attım ama fayda etmedi. Attığım fotoğraftanda görülebileceği gibi özellikleri fena değil. Ben 2. el almıştım bilgisayarımı. Aldığımda ilk zamanlar iyiydi. Ancak biraz oynadıktan sonra(örn. oyun) ısınıp kapanıyordu. İnternetten araştırdım, termal macunun bozulduğundan, eskidiğinden veya bittiğinden, tekrar işlemcime ve ekran kartına termal macun sürmem gerektiğini öğrendim. Kendim elektronik okuduğum için yapabileceğimi düşündüm ve yaptımda. Sorun düzeldi ancak geçenlerde tekrar bir oyun oynarken ekran kartıyla ilgili bir hata gelmişti ama ekranda veya herhangi birşeyde bi sıkıntı yoktu. Ta ki bilgisayarımı reset atana kadar.
    O gündür bugündür bilgisayarımdan randuman alamadım. Defalarca format attım ancak fayda etmedi hala aşırı yavaş. Sizce donanımda mı bir sorun vardır ?(RAM, CPU, Ekran Kartı, Anakart vb.)
    Laptopumu bir bilgisayarcıya mı götürsem diye düşünüyorum ancak götürdüğüm zaman ne sorunu var diye sorarsa ne diyeceğimi bilemiyorum. Eğer yavaş dersem format atıp göndermeye çalşacağını düşünüyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
     Bilgisayarım Aşırı Yavaş!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncomert1903 -- 11 Şubat 2016; 1:08:22 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.