Şimdi Ara

Özel ders öğrencisi bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir özel ders için arayıştayım ancak hiçbir öğrenci bulamadım. İstanbulda yaşıyorum, Marmara Üniv PDR 3. sınıf öğrencisiyim. Uygun fiyata ilkokul ve ortaokul öğrencilerine İngilizce ders verip ödevlerine yardımcı olmak ve dili konuşarak öğretmek istiyorumBen dili ezberleyerek değil onla iç içe olarak öğrendim ve bu şekilde öğrenilmesi gerektiğini savunurum. Erasmus ve yurt dışı tecrübem var.

    1- Tavsiye ettiğiniz bir yol var mı? ( internette ne varsa taradım )
    2- Çevrenizde vb. böyle bir ihtiyaca sahip birileri var mı?



  • Sensei bana İngilizce değil de Ninjitsu öğretebilir misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda 0 dan 1 gitmek 1 den 100 gitmekten zor çünkü dalga misali çevreye sürekli yayılıyor sende eş dost etrafında kim varsa söyle öyle olur bu işler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stuff2

    bu konuda 0 dan 1 gitmek 1 den 100 gitmekten zor çünkü dalga misali çevreye sürekli yayılıyor sende eş dost etrafında kim varsa söyle öyle olur bu işler

    Valla o 0 dan 1 öyle zor ki hala olmadı. Her yere haber saldım
  • İllegal bir yöntem ama ilk okulların çevresine a4 kağıdına ders verebileceğiniz kategorileri ve telefon numaranızı yazıp yapıştırabilirsiniz.Fakat eğer varsa kıyıda köşede tuşlu telefonunuz kontörlü bir hat alıp yapmanız daha sağlıklı olacaktır çünkü sapıklar veya orda ki çocuklar sizi boş yere arayıp rahatsız edebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

    İllegal bir yöntem ama ilk okulların çevresine a4 kağıdına ders verebileceğiniz kategorileri ve telefon numaranızı yazıp yapıştırabilirsiniz.Fakat eğer varsa kıyıda köşede tuşlu telefonunuz kontörlü bir hat alıp yapmanız daha sağlıklı olacaktır çünkü sapıklar veya orda ki çocuklar sizi boş yere arayıp rahatsız edebilir.

    Bunun illegal kısmı nedir yaptırımı ne oluyor?
  • Jiraiya kullanıcısına yanıt
    İzinsiz tanıtım kağıtlarını devlet alanlarına veya özel mülklerin içine ya da dışına , tabelalara yapıştıramazsınız.Cezai yaptırımı nedir onu bilmiyorum fakat araştırabilirsiniz.
  • dhuser D kullanıcısına yanıt
    şikayet ettim
    altındakini de şikayet ettim


    ayıqqqqs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

    İzinsiz tanıtım kağıtlarını devlet alanlarına veya özel mülklerin içine ya da dışına , tabelalara yapıştıramazsınız.Cezai yaptırımı nedir onu bilmiyorum fakat araştırabilirsiniz.

    mahallende tanıdığın dükkan sahiplerine söylersin camlarına asarlar ilanı reklam panolarına asarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.