Şimdi Ara

Climb Racing Online Mobil Oyunu Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce bir online oyunumuz için çalışıyorduk fakat gerekli bağış miktarını toplayamadığımız için bir süre ara vermek zorunda kaldık bizde bu süreçte daha öncede duyurusunu yaptığımız Climb Racing Online mobil araba oyunumuzu yayınlayalım dedik.

    Oyunumuzun konusuna gelecek olursak;

    Herkes dağa tırmanış oyunlarını bilir veya oynanışını görmüştür biz bu oyunumuzu online dağa tırmanış şeklinde geliştirmeye başladık, rütbenize göre 5 veya 10 kişilik yarışlara katılabilecek ve çevrimiçi diğer rakipleriniz ile yarışabileceksiniz.

    Oyundaki rütbeler kazandığınız ve kaybettiğiniz oyunlara, oyundaki derecelerinize yani yarışı kaçıncı bitirdiğinize bağlı olarak rütbe yükselebilir veya rütbe düşebilirsiniz.Bu tamamen yarışı kazanmanıza ve ilk 3 e girmenize bağlı olarak her yarış sonunda size belli görünmez bir rütbe puanı verilir yani rütbe atlamak ve rütbe düşmek tamamen sizin performansınıza bağlı olacak.

    Oyunda geliştirmeler var marketten aldığınız arabaların üzerinde geliştirmeler yapabilirsiniz lastikler, motorlar, suspansiyonları geliştirebilirsiniz.Ayrıca yeni aldığınız ve eski arabalarınız garajda durur ve istediğiniz zaman bunları istediğiniz türden seçip oyunlara katılabilirsiniz.

    Oyunlarda 3 farklı yarış türü var,

    [LIST]
  • Klasik Sınıf
  • Hız Sınıf
  • Monster Sınıf
    [/LIST]

    Siz 3 farklı yarış türünde arabanızı seçip oyuna giriş yapacaksınız ve seçtiğiniz türe göre arabalar ile yarışabileceksiniz.

    Oyunumuzun şuan ki sürümü 1.0.2 şuanda kritik bugları ve olası bugları kapattık ama daha geliştirilmesi gerekecek tabi ki, bir bug gördüğünüzde burdan, support sisteminden veya [email]contact@roadscrat.com[/email] adresinden bildirirseniz kapatıp güncelleme yayınlayabiliriz ayrıca ödülünüzüde alırsınız :)

    -Serverlar İle Online Yarışmak-
    Oyunda serverlar yardımıyla çevrimiçi yarışabilirsiniz.Para ve exp kazanıp araba almak istiyorsanız online başkalarıyla sunuculara girip yarışmanız gerekecek.

    -Wifi ile Arkadaşlarınız İle Yarışmak-
    Wifi ile arkadaşlarınızı arkadaş listenize eklediğiniz takdirde aynı wifi bağlıysanız 10 kişiye kadar istediğiniz arabayı alıp istediğini mapı seçip arkadaşlarınız ile lobi kurarak eğlencesine yarışabilirsiniz fakat dolar ve exp kazanamazsınız.

    Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz :)

    Google Play Adresi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Roadscrat.ClimbRacing

    Mail: contact@roadscrat.com

    NOT: Oyun proje olarak satılıktır teklif verebilirsiniz detayları konuşabiliriz ciddi olmayanlar lütfen pm atmasınlar rica ediyorum.

    Roadscrat Games...
    İyi oyunlar dileriz...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.