Şimdi Ara

LENOVO DİZ ÜSTÜ PERFORMANS SORUNU HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar Lenovo marka Amd A8 işlemcili 4 gb ram li bir diz üstü bilgisayarım var aldığımdan beri performans sorunu yaşıyorum windows 10 kullanıyorum menüler arası gerçişlerde ağırlık var football manager 14 oyunu oynarken bazen oyun kayıt sırasında yada açılışta donuyor kalıyor böyle bir sorunla karşılaşan var mıdır varsa nasıl çözebilirim



  • Hocam benim de 2 yıl önce aldığım lenovo z560'da benzer sorunlar var. Isınma ve kasma yüzünden 2 hafta önce servise verdim dün servisten aldım. Kasma yok ama ekran kartım boşta 50-60 internette gezerken bazen 75-85 derece arasında gidip geliyor. Size önerim uygun bir fiyata elden çıkarın ve lenovo'dan uzak durun. Derlerdi nanmazdım ve abartı diye düşünürdüm ama gerçekten asus ve toshiba bir başka. Kardeşimde asus var ve farkı dibine kadar hissediyorsunuz.
  • servisle görüştüm uzaktan bağlantı yaptılar tek yaptıkları lenovo program üzerinden sistemi test etmek sistem testinde problem çıkmadı ama ben uyduruk football manager bile oynayamıyorum sorunum nedir bilgisi olan yok mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.