Şimdi Ara

LG G5'te de ekran her zaman açık olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunun ne önemı var kı.
  • quote:

    Ekran sürekli siyah arkaplanda kaldığı için, bu tarz renksiz bildirimler bataryayı çok fazla yormuyor ve enerji tüketimini artırmıyor.

    samsung bunu geçen sene denedi.koca bir yalannnn....!
    LG G5'te de ekran her zaman açık olacak
  • Edge telefonumda ilk günden beri gece belli bir saatten sonra kenarda düşük kontrast ile saat, şarj, alarm, konum, hava bilgileri sürekli gösteriliyor. Varsın pili binde 1 oranında yesin. Zaten her yer şarj cihazı dolu. Koca ekranı açmak zorunda kalmadan gecenin karanlığında saati görebiliyor olmasına değer.

    Ekran yanığı nasıl bişi? Çok bilen varsa anlatsın da olmadığını söyleyelim.

    OLED ekranların ömrü IPS ekranlara göre kısa olabilir, tamam. Ancak önceki S3 cihazımı 30 ay kullandım. Ekran ömrünün çok önünde telefonla işim bitti.
    Gereksiz polemiklere girip durmayın.

  • Amoled ekran kullanacaksa eyvallah. Yok IPS kullanıp yapacaksa hadi oradan...

  • Yahu eskiden telefon firmaları telefonlara adam gibi pil koymaz, bizi hasta ederlerdi. Biz de ha bre "şu pili niye arttırmıyorlar" diye tartışır dururduk. Aramızdan Samsung ve Apple hissedarları, şövalyeleri çıkardı.

    Şimdi ise firmalar pili arttırmaya karar vermişler. Sonra da demişler ki: Biz bunları yine rahat bırakmayalım. Ekranda sürekli pil harcayan bir şey yapalım ki onu tartışsınlar.

    Hadi bunları geçtim. Bir tanesi ne yaparsa, diğerleri de aynı şeyi taklit ediyorlar. Samsung öyle yaptı, o zaman biz de öyle yapalım. Apple kameranın çözünürlüğünü yükseltmedi, biz de düşürelim. LG ekranı 2K yaptı, biz de öyle yapalım. Bir tanesi de pili adam gibi arttıracak, tasarımı güzel bir cihaz yapsa da diğerleri de ondan kopya çekse şaşıracağım valla...





  • Super bir gelisme. Nokia AMOLED telefonlarinda da bu vardi bende halihazirda senelerdir E7 kullanıyorum. Ekran koruyucu saat en kisik parlaklikta calistigi icin ekrani yakmaz. Yaksa bile gozle fark edemezsiniz. Ayrica telefonun durum cubugu, sarj gostergesi her zaman ayni yerde. Onlar da olmasin o zaman. Her zaman farkli yerden ciksinlar. Sacma sapan konusuyorsunuz. Akilli telefon olu gibi durmaz. Batiyorsa kapatirsiniz. Bu ozelligin senelerce geri gelmesini bekledim. Birakinda isteyen rahat rahat kullansin.

  • İyi bir şey olur aslında ama ekranda yanıklar oluşmasının önüne geçebilir ya da biraz azaltabilirler umarım. Ya da belli sürelerle gösterilen imgelerin konumu değiştirilebilir ya da.

    İkinci el bir Samsung Galaxy S5 kullanıyorum. İlk sahibi Facebook'tan başka bir siteye girmemiş sanırım. Mavi ve yeşil tonlarda Facebook uygulamasının üst mavi barı belli oluyor. :D
  • Telefondaki dahili depolama ayrımını (32GB/64GB - LG G4'te bu yoktu) görünce Ram kapasiteleri hakkında iki ihtimal tecrübe ile sabitleniyor.
    1.si 32GB/64GB olan iki ayrı dahili depolamanın "3GB Ram/4GB Ram" ile gelebileceği...(Nalet kapitalist düşünce:)
    2.si ise 32GB/64GB 'a "4GB Ram/5GB Ram" düşebileceği ki bence bu çok daha yakışırdı LG G5'e...

    Memnun LG G3 kullanıcısı :)

  • lg v10 deki gibi üste küçük ekran gibi yapsalardı keşke bunu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxxx1

    sonuç olarak yine tükenmiş işsiz Türk mühendisleri yine vurmuş kazmayı,ekran yanıkları şarj tüketimi vs.


    sanki bu ürünler yumurtadan bir anda cıkıyor,hiç test edilmiyor arkalarında milyon dolarlık ar ge 'ler var bu cihazların!..


    laf olsun torba dolsun hesabı...

    Forumda televizyon bölümünde LG eg 920 oled modeli ile sorun yaşayan arkadaşlar var ekranın köşe leri logo yaniklarindan dolmuş taşmış... Bunlardan test ediliyor piyasaya sürülmeden haklisiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıps ekranda mı yapacak bunu :)))

  • Bataryasi onemli benim icin insallah enaz 5000 6000 mah batarya koyarlarda 1.5 2 gun prize takmadan kullanabiliriz bide ben telde muzik dinlemeyi seven biriyim ve lg kulakluk ses kalitesini hep cok begenmisimdir insallah G5 te bu kaliteyi bi adim daha ileriye goturmuslerdir

  • O değilde G2-3-4'teki arkada ses ve güç tuşlarının olması çok iyiydi, keşke vazgeçmeselerdi...

  • Amoled ekran ilginç geliyorki hele ıps üzerine bu kadar yoğun laşmışken diyebilirim. Sanırım biraz batarya yönünden tasarruf yapmaya çalışıyor artık bu sefer 3000 mah ustu gelirde millet rahatlar.
  • bence kullanışlı bir özellik

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    ıps ekranda mı yapacak bunu :)))

    Haberi tam okumadınız galiba :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum ıps ekranda siyah göstermek ayrıca pil yiyecektir ama amoled'de pikseller kapatıldığından enerji tasarrufu yapılıyor..
  • Amoled ekran teknolojisi bu kadar ilerlemişken LG'nin kullanmasında engel görmüyorum. Güneş altında görünebilirlik, renk doğruluğu, enerji tasarrufu konularında rakip ürünlerin gerisine düşmekten ziyade, daha iyi sonuçlar bile verebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence G2'den sonra bir efsane seri daha geliyor, g3, g4 g2'nin şöhretiyle satılan telefonlardı, g5 bambaşka birşey olacakmış gibi

  • inş hafıza kart desteği olur.
    bu kadar iyi şeyden sonra bir önemli eksik bırakmak bu tür üreticilerin genlerinde var.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.