Şimdi Ara

Hasar kaydının yüksek çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar,
    Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak.
    Ben hanım ve ufaklık 35-40 la giderken bir kaza geçirdik.
    Arkamda ki araba sol arka çamurluğuma vurunca benim araba dönüp kaldırıma çıktı servise çektirdim aracı. Sol arka kapı ve çamurluk değişti, direksiyon mil'i değişti sol ön kapı ön tampon düzeltildi ve amortisor işlem gördü bunun üzerine araba 1 ay kadar serviste kaldı. 16 bin tl kadar bir para (hasar) çıktı kaskodan yapıldı benimde anlamayacağım üzere ilk etapta 5 binlerden bahsederken. Arabanın kasko değeri zaten 34 bin aracı teslim aldım bir sıkıntı yok bayada sürdüm yani eskisinden daha iyi. Ama internette bakınca bazılarının araçlarının perte çıkarıldığını ama söylenmediğini falan okudum bir bilgisi olan varsa söylerseniz sevinirim. Bir yere başvurmalımıyım? Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba,

    1 aylık bir süreç amortisör işlem gördü diyorsunuz, ilk yüzeysel incelemede bazen aracın mekanik hasarları tam olarak görülemiyor eksper ikinci incelemeyi talep ediyor bu tarz durumlarda ilgili eksperi arayıp tam olarak net bilgi alabilirsiniz. Eksperin telefon numarasınıda acenteniz hasar dosyanızdan görebilir. Ayrıca kaskonuzu yaptırdığınız acenteniz de sigorta şirketinin hasar ekranından bazı dökümanları görebiliyor. Eğer aracınız perte çıkarsa(ki sigorta şirketleri ve tramerde ''Ağır Hasar'' şeklinde geçmekte) kaskonuz iptal edilip sovtaj sizden alınıp bir takım evraklar neticesinde pert işlem olur.(araca çekme belgesi çıkartılması lazım)
    İlla içiniz rahat etmesini istiyorsanız aracınızın şaşe numarasını özelden yazınız herhangi bir pert kaydı var mı sorgulayalım.
  • Şirketlerin ağır hasar kaydı açma oranları farklıdır.

    Kimi şirket araç değerinin %25 ya da %27 gibi oranlarında hasar varsa ağır hasar derken kimileri %50 oranı ideal görmektedir.

    Kasko şirketiniz rücu edileceği belli olan durumlarda genelde pert kararı verir.Bu durumda aracınızın ağır hasar olmadığı tahmin edilmiştir.İlk süreçte karar aşamasından geçip uzman görüşü istenmiştir.Sürekli böyle araçlar konusunda uzman görüşü veriyorum ben bu nedenle uzun sürmüştür.

    Geçmiş olmasını dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.