Şimdi Ara

Masaüstü mü yoksa dizüstü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba ,

    Benim yaklaşık 9 senedir kullandığım bir laptop var ve artık yeni birşeyler almamın zaman geldi ve geçiyor . Bu yüzden kendime laptop yada masaüstü bilgisayar alıcam ama kararsız kaldım ve parçalar konusunda çok kötü bilgiye sahibim o yüzden sizden yardım isteyeceğim bu konuda .

    Genel olarak oyun üzerine dayalı bir sistem arıyorum ve laptop marka olarak monster geldi ama arkadaşlarım onun için pahalı ve ekran boyutlarıda küçük oluyor o yüzden toplama bir masaüstü alman hem daha ucuz hemde daha faydalı gelir dediler .

    Benim hangi parça daha iyi olur yada diğer parçalarla uyumlu çalışır gibi bir bilgiye sahip değilim 3.500-3.800 arası bir bütçem var . Bana bu fiyata alabileceğim en iyi toplama pc konusunda yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

    Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım .







  • xSeriousx X kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi oyun içinse masaüstü bilgisayarlar daha da güçlüdür ama senin için taşınabilirlik daha önemliyse laptop alabilirsin.Ben sana üst limiti 3800 olan bir şey toplayayım.Ayrıca monitör olacak mı?
  • xSeriousx X kullanıcısına yanıt
    Burada 980 sığdırdım monitör yok fakat oyun performansı efsane bir şey olur: Masaüstü mü yoksa dizüstü mü ?
    Birde galax 970 koyarak full hd 5ms tepki süreli ssdli falan bir sistem daha var bu da mis gibi oldu bence: Masaüstü mü yoksa dizüstü mü ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LoliconOtaku

    Burada 980 sığdırdım monitör yok fakat oyun performansı efsane bir şey olur: Masaüstü mü yoksa dizüstü mü ?
    Birde galax 970 koyarak full hd 5ms tepki süreli ssdli falan bir sistem daha var bu da mis gibi oldu bence: Masaüstü mü yoksa dizüstü mü ?


    Biraz geçiyor bütçeni ama ikisini de almaya değer.Ayrıca iki sistemde ki kasaları da zevkine göre değiştirebilirsin fakat everest ve frisby'e fazla yanaşma.




  • Arkadaşın verdiği sistemler gayet güzel bütçemi arttıramam diyorsan ssd den kısabilirsin ve işlemciyi i5 6500 yapabilirsin bu şekilde tam bütçene oturtturabilirsin.
  • İki tane bilgisayar dusun aynı özellikler fakat birisi masaustu diğeri ise laptop,masaüstü olan %30 daha fazla performans verir.Bence 3800 bütcen var diye hepsini kullanma git vatan bilgisayara gtx960-i5 4560 li falan bir PC istiyorum de monitorle falan 2800 civarına toplanir. 1000 liranda cepte kalır her oynuda oynarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Benim şimdi eğitim zamanında yaz tatili olayı vardı ama üniversiteyi bitirdim şimdi işede başladım artık tatil diye birşey şuanlık mümkün değil . :D

    Masaüstü almayı düşünüyorum verdiğin sistem beni uzun süre idare eder mi dostum ?
  • Böyle bir sistemde iyi olabilir bence eğer fiyatı 3800 civarı yapıcam dersen ssd ve soğutucu ekleyerek tamamlayabilirsin ekran kartında bence o kadar uçmaya gerek yok oyunlar fotoğrafik grafiğe geçmesine daha var bu ekran kartı götürür baya seni monitörüde isterse değiştirebilir . Masaüstü mü yoksa dizüstü mü ?
    rami yanlış koymuşum http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-vengeance-kirmizi-ddr4-2666mhz-cl16-single-ram.html bu iyi gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzrival -- 9 Şubat 2016; 0:36:36 >




  • ogzrival O kullanıcısına yanıt
    Kasa seçimin kötü olmuş everest seçme,ayrıca sen bu sistemi git başkasına söyle sana gülerler,çok feci hemde.Çok uçmaya gerek olmayacağı durum ofis işi yapılacağı durumdur ya da render mender photoshop falan.1,700'lük sistemlere önerilen ekran kartı oyun oynamak isteyen bir kişiye zevk veremez.
  • xSeriousx X kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın kurduğu sistem gayet iyi ama o ekran kartina 24 inç 1ms gaming monitör yakışır en azindan hdmi olan monitörlere bakin arkadaşınkinde hdmi yok yazık etmeyin karta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Masaüstü mü yoksa dizüstü mü ?


    Arkadaşımda böyle toplama örnek attı bana ama işte kafam karışıyor biri dese şunu git al rahatlıkla .
  • oyun içinse masaüstü tabiki ama az oyun oynarım dersen ben laptop tercih ederdim..
    istersen laptop öneri gönderirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ki-ok -- 11 Şubat 2016; 14:54:06 >
  • ki-ok K kullanıcısına yanıt
    Çok oyun oynayan biri değilim ama bunun sebebi çok eski özelliklere sahip olmasıyla da alakası var , 2-3 sene önce laptop'un işlemcisi '' celeron D '' idi . :D

    Laptoplarda birde parça değiştirme vs işlemleride çok zor oluyor masaüstü ilk tercihim şuan kesinlikle .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSeriousx -- 12 Şubat 2016; 0:37:22 >
  • Alan varsa masaüstü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.