Şimdi Ara

En Güvenilir ve En Eski İnternetten Para Kazanma Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepimiz gün içerisinde en az 10-15 dakika bilgisayar başında geçiriyoruz diye tahmin ediyorum. Bu süre zarfında sadece reklamlara tıklayarak, anket doldurarak, oyun oynayarak ve reklam videoları izleyerek para kazandıran bir site keşfettim. Siteye üye olduktan sonra size verdiği işleri (task) yaptığınızda belli bir süre sonra haftada 20 dolar kazandırıyor kazandığınız parayı PayPal'a aktarabiliyorsunuz. Bence pc başında geçen vaktinizi değerlendirmek için güzel bir yol. Siteye üye olmak için aşağıdaki bağlantı adresini kullanabilirsiniz;

    http://csl.ink/1oaq

    Ayrıca benzer hizmeti veren sitelerden farkı 2007 yılında kurulmuş olması ve oldukça güvenilir olması. Herkese öneririm ve hayırlı kazançlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clickonthecat -- 14 Şubat 2016; 0:19:09 >







  • Geçtiğimiz hafta içerisinde tam olarak 18 dolar biriktirdim ve 17 dolara premium üyelik aldım. Yeni başlayacak olan arkadaşlara önerim dikkatli ve sabırlı olmaları ve günlük gelen 2-3 adet civarı anketi kesinlikle kaçırmamaları yönünde olacaktır.
  • Premium üyelik aldıktan sonra 30 click hakkım olan grid oyunundaki hak sayım 60'a çıktı ve 0.25 $ ile bitirdim oyunu. Buradaki miktar 0.01 ile 10 $ arası değişiyor. Üye olmuş arkadaşlara premium üyelik kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca reklam tıklama sonrası bekleme süresi de kısalıyor ve günlük gelen reklam sayısı 4 katına çıkıyor.
  • Clixsense sitesine tıklayarak para kazandığınız reklamlar Standart, Micro, Mini ve Sticky olarak 4'e ayrılıyor.
    Bu reklamlara tıklayarak bir miktar para kazanıyorsunuz her gün fakat asıl para kazandıran kısım anketler ve tasklar.
    Anketlerden günlük 2-3 dolar kazanıyorsunuz, task lar ise hemn gelmiyor çünkü üye olduğunuzda level sıfır başlıyorsunuz. Yavaş yavaş geliyor tasklar ve zaman içerisinde level 1 olduğunuzda taskların sayıları ve getirileri artıyor. Minimum cashout yani parayı paypala atma limiti 8 dolar. Bu durum premium üyelerde 6 dolara iniyor.
  • Task ları alabilmeniz için crowdflower hesabınız olması gerekiyor. Bu siteyehttps://make.crowdflower.com/sessions/new bu adresten üye olabiliyorsunuz. Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta, clixsense, facebook ve crowdflower hesaplarınızın üçününde aynı mail ile açılmış olması gerekiyor ve crowdflower gmail, hotmail vs sorun çıkarabiliyor ben yandex ile her üçüne de kayıt oldum.
  • Trialpay de ssi survey var multivitaminlerle ilgili 1 dolar civarı kaçırmayın.
  • Arkadaşlar offers matomy de anket var sigorta ile ilgili, ilk giriş sorusu "hangi marka ve model arabanız var ve kiraladınız?" Türkçe çevirisi kötü olmuş, geçen hafta ben bu soruya doğru yanıt verdim almadı bu hafta tüm seçenekleri seçtim 15 arabayıda işaretledim ankete aldı, sonrası hayat, kaza, konut vs sigortalar ile ilgili. Kaçırmayın bir bakın 0.85 dolar olması lazımdı.
  • Siteyi ben bir ay önce keşfettim, emsali bir çok site ile bu siteye de üye oldum daha sonra 8 dolarda cashout yani nakite çevirme yapabilmesi ve 2007 yılından beri faaliyette olması sebebiyle bu siteyi tercih edip tüm zamanımı bu siteye yönelttim, şu ana kadar 23,62 dolar civarı kazandım, 17 dolara premium hesap satın aldım, 6 dolar cashout yaptım (premium 6 dolarda cashout yapar). Şu ana kadar güzel gidiyor her gün reklam tıklıyorum, anket yapıyorum, grid oyunu oynuyorum ve geldikçe task yapıyorum. Herkeze tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar anket geldi sigara konusunda 0.99 dolar bıraktı, kaçırmayın derim. Kontrol sorusu ilk başta geliyor tüm sigara markalarını seçerek ilerleyin.
  • Offers - Tokenads kısmında Hyundai offerları var, hem check list tamamlamak için hem de clix cents için kaçırılmayacak basitlikte offerlar, sadece sayfayı açıp test sürüşü için randevu almanız yeterli dostlar, kaçırmayın derim.
  • Arkadaşlar bir arkadaşım özelden sormuş para hesaba nasıl aktarılır diye sizler de öğrenin diye buraya da yazıyorum, parayı ne kadar biriktirdiğine bağlı, 8 dolar üzeri olması lazım, premiumda 6 dolar dır limit. Eğer normal kullanıcıysan ve 8 doları geçti isenhttp://www.clixsense.com/en/My_Account sayfasındaki kazandığın paranın miktarını yazan yerde cash out yazar ona tıklıyorsun ama bu yazı sen 8 doları geçince paranın yanında yazar ona tıklıyorsun ve paypalıma aktar diyorsun bu şekilde hesabına geçiyor. Fakat bu geçiş işlemi eskiden 1 hafta sürermiş, şu anda 2 hafta civarını bulabiliyor ama en önemli nokta bu güne kadar para ödemediği görülmedi herkez parasını kesinlikle alıyor ki ben 2010 dan beri üye olan kişiler gördüm Türkiye'den kazandıkları toplam miktar 5 sene de 8.500 küsür $ dı. Sitenin forumunda Türkçe sayfa var buradan bu arkadaşlar ile tanışabilir soru sorabilirsiniz. Ayrıca admine sorduğum sorulara da çok kısa sürede cevap veriyor fakat ingilizce yazmalısınız admine.




  • Arkadaşlar anket kısmında your serveys de araba anketi var vw seçerseniz anketi alıyorsunuz 0.80 $ kazandırıyor, kaçırmayın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.