Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
112
Favori
282.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cinemaximumda kioskdan üyelik puanı almak için kartsız nasıl giriş yapılıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Sinemia'da ileri tarihli bilet 7 günde 1'mi alabiliyoruz acaba ?
  • tjodalv T kullanıcısına yanıt
    Evet 7 günde bir alabiliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noname0056

    Ben gisenin onune gidip bileti giseden al secenegi ile bilet almaya calistigimda aldigim hatanin ekran görüntüsü bu...
    Bence sizi hala sinemanın uzağında görüyor sistem. Konum servislerinizin açık olduğuna emin olun. Gişedeyken uygulamadan sinemalar kısmına tıkladığınızda bilet alacağınız sinema ne kadar uzakta görünüyor. haritanın heman altında görünmeli. oradaki yazının üstünde yani. Zaten o şekilde ise başka birşeyden kaynaklıdır sorun.

    Birde ben gişeden işlem dediğimde ö.ö - ö.s. (öğleden önce ve sonra kısaltması) ve saat seçilecek kısım, altında da 2d-3d kısmı geliyor. sizin ekran biraz değişik geldi bana.Son güncellemeyi yaptınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffytaffy -- 25 Mart 2019; 21:33:38 >




  • taffytaffy T kullanıcısına yanıt
    Uzun yazismalar sonucu bilet alma kismina gecebildim. 2 km uzaktayim sinemaya ancak bilet al dedikten sonra onaylama ekranina gelebildim... Şimdilik sıkıntı görünmüyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noname0056

    şikayeti nasıl sağlıyoruz tüketici hakem heyetine. firma bilgileri vs. istiyor
    Amerika'da durum daha ciddi, orada ceza alirlarsa ki alacaklar bu durum buraya da yansir. Eksi Sozluk'teki son yazilari okuyun.
    https://www.youtube.com/watch?v=WhK07-9xVBQ
    https://eksisozluk.com/sinemia--4842819

    Asagidaki linkte farkli bir konu ile basvuru yapilmis, ornek sikayet dilekcesinde bilgiler var. https://www.faruktoprak.com/sinemia-ile-yasanan-olay-ve-sinemia-sahtekarligi/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cro magnon

    Gişede de ekstra para alınıyor uygulama üzerinden. Normal bilet fiyatı 15 tl üzerindeyse uygulama senden para istiyor bilet almaya çalışırken. Biz dün 2 kişi 6 lira hizmet bedeli ödedik gişede.

    Alıntıları Göster
    Allah belasını versin bunların neden başta insanlara söylenmiyorda sonradan para isteniyor.!
    Şahsım adına bugün CİMER yazıcam keşke herkes yazsa ve Tüketici Hakem Heyetinede Yazıcam E-devletten.!




  • Amerika'dan sonra uyelik iptalleri burada da baslamis. Sikayetvar sitesi son gunlerde bu sikayetlerle dolu. Bilet alinamadigi da yazilmis, katki payi odenmesine ragmen. Bilet aliminda sorun yasayan var mi?

    Pazartesi gunu sorun yasayan biri:https://eksisozluk.com/25-mart-sinemia-rezaleti--5981874

    Katki payini da verdigimiz halde bilet alamamak?!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 28 Mart 2019; 3:31:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archangelic

    E-Devlet uzerinden Tuketici Hakem Heyeti'ne sikayet olusturun, Amerika'da gonullu bahsis isterken (cunku oradaki yasalardan korkuyorlar), burada bize, kendi ulkesinde, kendi vatandasina ek ucret dayayan bir firmaya donustu artik bu.

    Sikayet edin, bu ekran goruntusunu de sikayetinize ekleyin.

    Alıntıları Göster
    cimer'e yazdım , amerikan yasalarından korkup , Türk yasalarından korkmuyor da dedimki biraz duygusala bağlayıp sağlam ceza versinler. zaten para da lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    cimer'e yazdım , amerikan yasalarından korkup , Türk yasalarından korkmuyor da dedimki biraz duygusala bağlayıp sağlam ceza versinler. zaten para da lazım.

    Alıntıları Göster
    Bende 3 gün önce yazdım CİMER okkalı iyi ve acıtasyon dolu bir yazı sizinkine yakın ve karşımızda muhattap yok dedim.
    Telefon,canlı yardım vs ve ek ücretleri sinema salonlarına atıyorlar 15TL bilet limiti getirmişler nasıl iş bu böyle başta yoktu dedim.!
    **HERKES YAZSIN LÜTFEN.!**



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 29 Mart 2019; 12:15:1 >




  • ben bugun 3d bilet aldim katki payi vererek.Giseden aldim 27 tl bilet ucretini karttan cektiler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gişede kaldık.Katkı payı ödeyip almak istiyorum hata diyor ama açıklama yazmıyor.Daha dün katkı payı vererek aldım sıkıntı olmamıştı.Canlı desteğe de her zamanki gibi bağlanmıyor.Bilerek yapıyorlar sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana avsarda bugun bilet alayin derken once guncelleme yap dedi sonra bir baktim katilim payi cikmis. Yillik bilet almıştım birde film basi katilim ücreti odeyecegim.. Sahtekarlik dolandiricilik resmen. Twitter dan ucret iadesi ve iptal istedim. Aksam cimere de basvuracagim.. Bunun adi dolandiriciliktir. Sahteakarliktir. Yillik ucretimi odemisim elit uye olmusum.. Ee kafama göre ek getiriyirum.. Muz cumhuriyeti mi bura?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu katkı payı olayı çok saçma olmuş durumda. Ben de Emaar AVM’de filme gittim, kartla ödedim, fişte filmin 18 TL olduğu yazıyor ama sinemia benden 2.5 TL komisyon aldı yani 25-30 TL’ymiş gibi çekti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemiadestek Twitter dan gelen mesaj asagida:

    Merhaba Fatih bey Uygulama üzerinden tarafınıza iletilen sözleşmeye onay verdiğinizi görmekteyim ve güncel süreç bu doğrultuda ilerlemektedir.
    3.30. Sinemia, alıcının ödemiş olduğu üyelik bedeline ek olarak, üyelik süresi içerisinde alacağı her
    bir bilet için, işlem ve hizmet bedeli uygulayabilir. Alıcı, ödemiş olduğu üyelik bedeline ek olarak,
    alacağı her bir bilet için, sağlayıcının ek işlem ve hizmet bedeli alabileceğini ve iş bu işlem
    bedellerini kendisine ait ödeme aracı ile ödeyeceğini gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder
    SinemiaDestek
    Sözleşmelerimizde de belirtildiği gibi "3.26. Alıcı, Sağlayıcının, alıcının üyeliğini sözleşme şartları doğrutultusunda dondurduğu ve/veya sözleşmeyi feshederek iptal ettiği durumlarda, ücret iadesi yapılmayacağını gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder." Maddesi yer almaktadır, bu maddeye göre iade işlemi yapılmamaktadır.
    6:55 PM
    Tamam madem oyle tuketici hakem heyetine gidecegim.. O parayi sizden faiziyle alacagim.ayrica kart bilgilerimide sistemde tuttugunuzu gördüm. Tutmamsniz gerekirken bunuda ayrica ekleyecegim..
    7:08 PM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: astral13

    Gişede kaldık.Katkı payı ödeyip almak istiyorum hata diyor ama açıklama yazmıyor.Daha dün katkı payı vererek aldım sıkıntı olmamıştı.Canlı desteğe de her zamanki gibi bağlanmıyor.Bilerek yapıyorlar sanırım
    Bundan sonraki sureci merak ediyorum, kesilen ucret iade edildi mi? Ya da bir sonraki bilet aliminda kesilmeyecegi mi soylendi?

    @cumhurfatih
    Uygulama uzerinden onayi zorlar verdirtiyorlar, onay vermeden uygulamayi kullandirtmiyorlar. Sanki secime bagli bir uygulama da biz onay vermisiz gibi konusmalarinin yasal bir dayanagi olmamasi gerekir.

    @mahmut716
    Twitter'dan gordugum kadariyla Amerika'da da once ek ucreti birden getiriyorlar sonra acilan davalar ve sikayetlerden sonra kaldirip bahsis sistemine donuyorlar. Henuz bununla ilgili net bir kaynak bulamadim, bulunca eklerim.

    Bir de arkadaslar yabanci basinda Amerika'daki davalardan vs bahsedilmis. Yazinin sonunda sorun yasiyorsaniz bize yazin denmis, ingilizce'si iyi olan biri bizdeki sorunlari da yazsa ve haber yaptirsak ya. Kendi ulkesinde bile boyle seyler yapiyor vs gibi. Adresi asagiya yaziyorum.

    If you have any information about Sinemia, or have a story about your experience with the service, contact the author at nmcalone@businessinsider.com.https://www.businessinsider.com/moviepass-competitor-sinemia-gets-complaints-about-misuse-fee-2019-2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 31 Mart 2019; 3:14:50 >




  • Ben de iptal ettim. 50 kere mesaj geldi iptal etmeyin diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkede bir şirket açıp sonradan piyasa şartları yüzünden böyle oldu diyip acıtasyon yapıp milleti söğüşlemeye çalışmak iyice moda oldu. Şirket açıyorsunuz piyasanın ileride ne olacağını göze alıp ona göre önden strateji belirlemek riski iyi hesaplamak gerekir (gerekirse kanun değişiride hesaplayacaksın) bu haliyle siz iyi bir girişimci değilsiniz demektir.Ceo Awards alıp etiket kasmakla olmuyor bu işler. Bu girişim bu şekilde büyüdüyse ponzi finans (malum titan) sistemiyle büyümüştür sistem elbet bir yerde tıkanacaktı ve kanunların değişmesi bu duruma tuz biber ekti. Bu işin sonunda birçok mağdur çıkacaktır ortaya.

    Her neyse bu yazıyı yazma nedenime geleyim. Bu katkı payı olayı çıktıktan sonra etrafımda sinema salon fiyatları çok fahiş olduğu için kafamda kar zar hesap edip bu katkı payını alsalar da yine kardayım en kötü sistem patlar 25 tl gider diyerek bu ay enpara kampanyasından devam eden paketimi yenilemesine izin verdim. Dün sinemaya gidip gişeden alırken malum katkı payı ekranı geldi onaylamalar ilerlemeler vs derken kredi kartı ekle ekranı geldi (ekli enpara kartımdan çekmedi) neyse bir kredi kartı ekledim hata verdi ikici ekledim yine hata darlandım üçüncü ekledim yine hata (sinirden mantıklı düşünmeyip 3 kartımıda ekledim) neyse sonuçta alamadım. Canlı desteğe bağlanayım dedim aynı hata açıklama felan yazmıyor sadece hata uyarısı. Neyse sitelerine girip destekten yazayım dedim (şu saat oldu hala dönen eden yok) en sonunda bunaldım gittim parasıyla alıp girdim (35tl). Bugünde üyeliğimi iptal edip kurtuldum artık cinemaximum 8 tl kampanyasından devam ederim bu da biterse başka yol buluruz en kötü gitmeyiz napalım.

    Bu çakallar bana hiçbir zaman güven vermemiştir. Bunun sinyallerini ilk resim çektirme olayında verdiler sonra imax sınırsızı kaldırdılar canlı destek deseniz tam bir komedi telefonla bağlanabileceğin bir muhattab yok üyeliği banlamak için fırsat kolluyorlar (üye hata yaparsa direk affetmiyorlar bir defa checkin yapmadım diyip 35 tl isteyip üyeliğimi durdurdular eyw. ben hatalıyım diyip ödedim ama kendileri istedikleri gibi hata yapabiliyorlar telafi edeyim vs yok). Sonuç olarak güvenmediğimden hiçbir zaman uzun vadeli almadım çevremede aldırmadım dikkatli olun uyarısı yaptım. Bundan sonraki süreçte bunların daha toparlayabileceğini düşünmüyorum bugün yarın kapanır giderler muhtemelen. Hepimize geçmiş olsun.

    Not: Ekli kartını silmek isteyen arkadaşlar sitelerinde ödeme yöntemleri kısmı var oraya girip kart ekle diyin. Kredi kartınızdan sanal kart oluşturup içine 3-5 tl atın sonra buraya ekleyin bu kart ön tanımlı olacak sonrasında asıl kartınızı silin sanal kart bırakın orda kalsın para atmadığınız sürece birşey olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 31 Mart 2019; 11:50:36 >




  • Arkadaşlar 1.5tl hizmet bedelinin iadesini aldım. Kolay olmadı ama zorlayin. Tepkinizi de göstermeyi unutmayın.
    Ses cikarmazsak bugün 1.5 tl yarin 3.5tl diye alirlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 1 Nisan 2019; 14:33:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

    Arkadaşlar 1.5tl hizmet bedelinin iadesini aldım. Kolay olmadı ama zorlayin. Tepkinizi de göstermeyi unutmayın.
    Ses cikarmazsak bugün 1.5 tl yarin 3.5tl diye alirlar.
    Nasil aldin kardeş?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.