Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.944
Cevap
112
Favori
282.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi tamam da her gün sinemaya gitmek nedir yahu? :) İşin gücün mü yok arkadaş. Her gün yeni film mi vizyona giriyor. Haftadan haftaya filmler yenilenir. Hadi 4-5 film vizyona girse haftada insan her gün farklı film bulamaz zaten. Aynı filme mi gidiliyor devamlı...başka açıklaması olamaz. Ya da günlük bilet hakkını satıyordur. Tabi ki bu hergün gidenlerden kanıt istenmesi doğal. Bu tip kişileri de elerler. Maksat burda ticaret tabiki adam hayrına bu sistemi yapmıyor. Şöyle bir durum var adam film eleştirmeni falandır ya da sinema ile ilgili bir sektördedir izlemek zorundadır onlara bişey diyemem. Zaten bu tip Kişiler filme pek para vermez davetiyeleri falan vardır. Diğer alternatif ise üniversite öğrencisi olabilir ama bu kadar işsizlik yapacağını sanmam. Yani özetle hergün sinemaya giden insanın gerçekten gittiğini sistemin doğrulaması gayet doğaldır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !

    makul kullanmaktan kastınız nedir hocam. 30 gün sınırsız hitabıyla kampanya yaparak satış yapıyorlar. alan kişi de zaten çok sinemaya gideceği için bunu seçiyor, diğer ayda 3 filmi seçmiyor. fakat bu sınırsız üyeliği alan sinemaya çok gitti diye yukarıda arkadaşların belirttiği gibi çeşitli bahanelerle iptal ediliyor. kimse kendisine sunulan hakkın dışında birşey yapmıyor halbuki. zamanında pizzacılarda bir kampanya vardı, sınırsız pizza 7.90 ytl idi. o pizzacı çok yiyince sizi kovuyor gibi düşünün :)

    Alıntıları Göster
    Bahsettigim gibi , sizin veya bahsettigin kisilerin gunahi yok zaten , bazi suistimalci yontemlerinin faturasi size cikmis



    Cok alakali degilim kalem kalem bilemem hepsini ama bir cirpida aklima gelenler



    Karta yuklenen parayla bir sekilde alisveris yapanlar olmustu

    Kendi bileti ile uye olmayan baskalarini sokanlar satanlar oldu

    Uzaktan bilet hakkini devredip paraya donusturenler oldu



    Benim bilmedigim veya bu baslikta konusulan konusulmayan bir cok olay vardi



    Bu meselede adamlar parayi kazandiklari kisileri ,yani bizleri, uyelikleri iptal ederek neden altin yumurtlayan tavugu kessinler ?



    Mesela seni iptal etti artik 40-50 alamayacak , otekini berikini iptal etti onlardan da alamayacak



    Sizce bu yontem eger bir suistimal olmasa , firmanin sececegi yontem mi olur ?



    Demek ki adamlari bu sacma sapan tedbirleri almaya iten bir seyler var ki kurunun yaninda yas da yaniyor zaman zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MavericKFive

    İyi tamam da her gün sinemaya gitmek nedir yahu? :) İşin gücün mü yok arkadaş. Her gün yeni film mi vizyona giriyor. Haftadan haftaya filmler yenilenir. Hadi 4-5 film vizyona girse haftada insan her gün farklı film bulamaz zaten. Aynı filme mi gidiliyor devamlı...başka açıklaması olamaz. Ya da günlük bilet hakkını satıyordur. Tabi ki bu hergün gidenlerden kanıt istenmesi doğal. Bu tip kişileri de elerler. Maksat burda ticaret tabiki adam hayrına bu sistemi yapmıyor. Şöyle bir durum var adam film eleştirmeni falandır ya da sinema ile ilgili bir sektördedir izlemek zorundadır onlara bişey diyemem. Zaten bu tip Kişiler filme pek para vermez davetiyeleri falan vardır. Diğer alternatif ise üniversite öğrencisi olabilir ama bu kadar işsizlik yapacağını sanmam. Yani özetle hergün sinemaya giden insanın gerçekten gittiğini sistemin doğrulaması gayet doğaldır.
    Arkadaşım, ben 20 gün boyunca hergün filme gittim ve aynı filme hiç tekrar girmedim. Genelde Cuma günleri yeni filmler çıkar, her hafta özellikle ilkbahar, yaz aylarında sayısız film vizyona girer. İşi bilmeden hemen zanda bulunuyorsun. Eğer bileti satacak olsam biletin fotoğrafını çeker yine de o satışı yapabilirim değil mi? Her şeyi usulüne göre yaparım gişede benim yerime bileti satacağım adamı sokarım. Ama ben böyle bir işe girişmedim. Cinemximumlarda güvenlik kameraları mevcut, eğer böyle bir işten şüpheleniyorsan onları takip edersin.
    iş çıkışı akşam eve gitmeden sinemaya giderdim filmi izleyip eve dönerdim. Cumartesi pazar ise 4d film yada imax izlemek için 1 saat yol çekerdim. Yahu Nasreddin hocanın dediği gibi, eşeği çalan hırsızın hiç mi günahı yok ?
    Sistem kağıt üzerinde güzel ancak donanımhaber sıcakfırsat üyeleri gibi ölücülük yapıp hergün filme gidersen adamlar üyeliğini iptal ediyor. Ne geri aklan ücreti ödüyorlar ne de senin savunmanı alıyorlar. Yargısız infaz nasıl yapılabilir?

    Düzenleme: Ayrıca aynı filme farklı günlerde gitmek koşuluyla girebiliyorsun, diye açıklamalarında var. Yani bir kişiye aynı filme gitme hakkı bile tanıyor ki ben hiç bir zaman aynı filme dahi girmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 30 Eylül 2018; 13:36:34 >




  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    paso kartları gibi fotoğraflı bir kart çıkartırsın ve bu kartın sahibi haricinde kimseyi salona sokmazsın. Bu sence basit ve pratik bir uygulama olmaz mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: conqierors

    paso kartları gibi fotoğraflı bir kart çıkartırsın ve bu kartın sahibi haricinde kimseyi salona sokmazsın. Bu sence basit ve pratik bir uygulama olmaz mı?
    Yapilabilir . Ben genel bir durumu kast ettim , mesela neden senin dedigin veya benim dedigim onlemlere gerek kaliyor ? Cevap basit , suistimaller yuzunden



    Insanlar adabiyla kullansa bunlara gerek kalmaz



    Sinemalar kimlik sorma yetkisine sahip insanlar calistirmadiklari icin , suistimale yonlenecek insanlar kartlari da kendi veya baska isimler , fotograflari da ayni sekilde baska baska yapmalari acisindan bir engel konamaz



    Sonuc olarak butun bu tip yontemler ve fazlasi sinemia tarafindan bizden fazla dusunulmustur



    Ama demek ki olayi kendi mecrasindan cikarip menfaat elde etmek isteyenler peydahlaninca , duzgun kullananlari da rahatsiz eden uygulamalar baslatmislar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    Sistem cok elestirilmis ama ozellikle 1 tanesi 4DX dahil ayda 3 kez bilete 20 lira veriyorum



    Herhangi bir enpara gibi kampanyaya da dahil degilim. Her ay sorgusuz sualsiz 20 lira cekiyorlar , ben de sorgusuz sualsiz ayda 3 filme gidebiliyorum , 1 tanesi de 4DX oluyor



    Yok oradan puanmis , kodmus , fotografmis veya kartmis gibi sorunlarim da 2-3 senedir uyeyim , hic olmadi



    Muhtemelen acik arayip suistimal ettiginizdendir bu olanlar



    Yok oradan para cekerler mi diye sanal kart tanitmalar. Baskasina biletini satmalar . Eskiden karta yuklenen parayla alisveris yapanlar olmustu . Sonunda adamlari bilet fotosu cekmeye bile mahkum etmissiniz



    Dogru duzgun parasini odeyin ucuz ucuz izleyin , sistemi benimsemediniz ise de cikin uyelikten , bizim gibi duzgunce kullananlari da riske sokmayin , adam olun
    "2-3 yildir", ayda 3 filme "20 TL'ye" "kampanyasiz" gidiyorsunuz?

    Simdi bakalim bu iddia ne kadar olasi:

    - Ayda 3 Sinema Gunu paketi 2017 Nisan sonu duyuruldu ve musterilere sunuldu. 1 yil, 4 aydir var.
    - Sinemia'nin hicbir paketi (Ayda 1 Sinema Gunu haric) kampanyasiz 30 TL'nin altina inmedi.
    - Kampanyali hicbir paket de 6 aydan uzun sure ayni fiyattan sunulmadi. Ki kampanyasizlarin fiyatlari ortada.

    Ben Mayis 2017'de 19.99 TL'den basladim 3 ay sonra bu aydan itibaren 24,99 TL olacak diye mail geldi mesela. Baska birine 34,99 TL olacak diye mail gitmisti. Fiyat uygulamasi da kisiye gore degisiyor. Bir ay sonra da 29,99 TL olacak diye mail geldi bana. Bu konunun gecmis sayfalarinda da yazdim hatta bir sonraki ay 39,99 TL yapiyoruz diye mail bekliyorum diye dalga gecmistim, Sinemia sasirtmadi 39,99 TL olmustu benim Ayda 3 Sinema Gunu, cunku yeni kampanyalar yeni uyelere ozeldi.

    Acik arayip usulsuz kullanim, suistimal gibi ithamlari komik buluyorum. 3 aylik kullanimimda ayda 3 filme gitme hakkim olmasina ragmen, yogun oldugum icin 2 ay sadece 2'ser filme gitmistim. Sinemia icin karli bir musteriydim ama bana zam uyguladilar.

    Uyelik surecinde her ay 1-2 sorun yasadim, ileri tarihli film'de check-in yapmak isterken filmin listede cikmamasi (check in yapilmamasi uyelik iptali demek), 3d gozluk icin kartin aktif olmamasi, musteri hizmetlerine o an ulasamama ve gozlugu parayla giseden almak zorunda kalmam ki bu birkac kere oldu, herhangi bir sorunda musteri hizmetlerine ulasamama, bir sekilde ulasildiginda gunlerce hatta 1 hafta sonra cevap alabilme ve bunun kisiye gore degismesi. Mesela yine forumda bununla ilgili de yazmis, yine sizin gibi "oyle sey mi olur, ben istedigim zaman ulasiyorum" diyen birinden musteri hizmetlerine o an bir soru sormasini ve cevap geldiginde foruma yazmasini istemistim. Sansa o an online'di ve ayni anda musteri hizmetlerine soru sorduk, o 1 saat icinde cevap alirken bana cevap 4-5 gun sonra gelmisti. En populeri PNR sistemine gecildiginde Cinemaximum sitesinin Sinemia tarafindan verilen PNR kodlarina gecersiz demesiydi. Bunu yasamayan uye yok gibi, onceki sayfalarda var. Sonrasinda da yasadigim baska sorunlar oldu. Eksi sozluk'te okumustum sanirim, operator degistiren biri, Avea'dan Turkcell'e gecmis, ileri tarihli bilet icin sms alamaz olmus, sim kart degisikligi yuzunden blokeli duruma gecmis numara ve 1 ay surmus bunun kaldirilmasi. 1 ay! Aylik uyeliklerde hizmet kisitlanmasi demek bu...

    Yani isin ozu su, bir kisi eger cikip diyorsa ki "ben sorun yasamiyorum camur atmayin", o kisi ya firma tarafindan tutulmus biridir ya da birtakim ciddi sorunlari vardir. Asiri yuksek ego olabilir mesela, kendini oyle yuce bir kisilik saniyordur ki o sorun yasamiyorsa ortada herhangi bir sorun olamazdir.

    Velakin her sey kul yapisidir ve kul yapilari da hataya tabidir. Bunun aksini iddia edenin de inancindan suphe ederim.

    Firmalarla ve musteri hizmetleriyle ilgili yasadigimiz sorunlar yetmiyormus gibi bir de bu tur tiplere kulak asmayin, siniriniz daha da bozulmasin.

    Unlu bir internet dusunurunun sozuyle bitirelim: Don't feed the Troll!




  • Valla tekrarliyorum . Hepsi dogrudur



    Bu sinemia ya 3 seneye yakindir uyeyim . Hangi donem kac para ve hangi uyelik tipinden aldigimi ay ay hatirlamiyorum. Ama benim alinti yapilan mesajimda 2-3 yildir uye oldugum yaziyor , ki dogru , ayrica 20 lira oduyorum , bu da dogru , ayrica bir kampanyaya da dahil degilim , surekli kontrol ediyorum denizbank bonus kartimdan her ay 19,99 cekiyorlar



    Hatta bir ara enpara sanirim bir miktar daha ucuzdu ama hic dokunmak istemedim 3-4 lira ucuz olsun diye cunku o zaman kisitlamali bir seydi



    Buraya 10 senedir uyeyim ve kimseye de bir yalan borcum olmadi . Bazi arkadaslar sanirim isi paranoyaya ulastirmislar. Firmalari gecip kisilerle ugrasir olmuslar



    Gecen gun cok sorulan sorularda goremedim , ve hangi yeni teknolojilerin gectigini gecmedigini sordum (tempur yatak salonuna niyetlenmistim) , 1-2 dakikada cevap geldi , bekletilmedim fakat sonra her satir soru sordugumda satirlara 5-6 dk da bir cevap geldi hatta mailime de bir kopyasini gondermisler



    Bazi aylar 3 kez gidemiyorum , bosta kaliyor , bazen ise tam istedigim bir 4dx filme vaktim oluyor ama bakiyorum 30 gun dolmamis



    Normal filmlerle yetinen ve kotasini doldurmayacaklar icin zaten 20 lira bile en iyi ihtimalle "pahali degil" denebilir cunku farkli yontemlerle zaten biletleri 6-7 liraya edinebiliyorsun



    Muhalif olacagim seyler olabilir ama su ana dek ne zam , ne paranin uzerine yatma , ne de iptal etmeyi isteyecegim bir ciddi sorunla karsilastim



    Check in sistemi de mecbur bir sey olsa gerek .



    Bir de son olarak ben sunu anlamiyorum . Bu sinemia ozelinde bir durum degil .



    Bir urunden bu kadar sikayeti olan onu almaz . Eger haksiz bicimde fazla para tahsil etti , zam yapti ya da hak yedi ise de verir yasal kurumlara , hakkini alir



    Hem begenmeyip surekli elestirip hem de o sistemde kalmayi ben anlamiyorum



    Bana 20 lirayi ertesi ay 40 lira yapsalar , arar sorarim , eski haline getirmezlerse de cikarim sistemden ama tutup da yok onu neden istiyorsunuz yok bunu neden yaptiniz demem , para benim tercih benim der istedigim neyse onu yaparim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben yaşadığım olaydan sonra asla sinemia kullanmadım. Ayrıca özel işlerim nedeniyle Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulunamadım.
    Chech-in işlemi olmadan sinemaya girilemeyeceğini ikimizde biliyoruz.
    Aylık sınırsız sinema sloganıyla reklam veriyorsan, aynı filme farklı günlerde 3 kez gitme hakkı bile tanıyorsan, benim 20 gün boyunca hergün farklı film için sinemaya gitmiş olmamı yadırgamanız bana saçma geliyor.
    Amaç müşteri memnuniyeti olsa zaten sorunu çözmeye çalışır, habersiz, sorgusuz sualsiz hesap iptal edilmezdi.
    Satış yaparken filme girerken kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz, biletinizi alıp geçersiniz diyorsun, 19 gün böyle sinemaya gidiyrum, 20. gün geldiğinde süpriz şekilde biletin fotoğrafını yüklememi istiyorsun. Ama fotoğrafı yüklemedim gerekçesiyle üyeliğimi iptal ediyorsun.
    Sence bileti satıyor olsam veya üyeliği suistimal ediyor olsam bu, biletin fotoğrafını yüklememe engel olabilir miydi? Az biraz mantık yürütüp öyle sorgulayın.
    Uygulamanın güzel olduğunu zaten söylüyorum ama firmanın art niyetli tavrını da bir çok kişi beyan ediyor. Keşke sağlıklı bir sistemleri olsa da yıllık üyelik yaptırsak. Ama herkes uyarıyor uzun vaadeli üyelik yapmayın diye!

    Ekleme: Konuyla alakasız olabilir ama yaşadığım benzer olayı anlatayım. Sony telefonum arıza verince garanti kapsamında KVK servisine verdim. Telefonun arızasını gideremediler. Aynı arızayı 3 kere verirse telefon değişim hakkı kazanılıyor, telefonun 3. arızasında KVK telefonu kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamı dışında bıraktı.
    Ben aynı telefonu telesevice'e gönderdim. Adamlar ilk gönderimde telefonun yenisiyle değiştirip verdiler. Bu olaydan sonra KVK benim gözümde bitti. Ancak foruma baksan kvk'dan çok memnun insanlar da vardır. İşin uyanıklığına kaçıp karşındaki müşteriyi enayi yerine koymaya çalışırsan insanlar buna gerçekten kızar ve tepki gösterir. Haksızlığa kimse gelemez, ben de bu nedenle nerde görsem sinemia ile yaşadığım diyaloğu anlatmaya çalışıyorum. Ben gittiğim sinemaların yerlerini biliyorum açsın güvenlik kamerasından göstersin benim o sinemaya girmediğimi! Tamam bunu yapması zor olabilir ama benim elimdeki en güçlü kanıt bu! Verdiği PNR numarasına ait bilet gişede okutulduğu zaman güvenlik kamerasından otomatik fotoğraf çekme özelliği getirsin, otomobillerdeki EDS gibi, hiçbir şüphe kalmaz ancak bu da firmanın işine gelmez. bahane üretip üyelik iptali yapamaz çünkü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 5 Ekim 2018; 1:37:10 >




  • Arkadaşlar ilk kez sinemia kullanıcam bana anlatır mısınız.Şimdi biletler hem sinamia üzerinden internetten alınıyor hemde sinema solonuna gidince alınıyor ama arada bir farklılık var mı? dikkat edilmesi gereken nokta ?.Check-in işlemi her ikisinde de oluyor sanırsam ama biletin fotoğrafı çekilecek falan diyorlar onu anlamadım anlatırsanız sevinirim.Yani sorunsuz nasıl film izleriz








  • Sinemia 🖤

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben de bu sinemia kartindan almayi dusunuyorum ama hangi paketi alsam bilemedin.



    12 aylik sinirsiz elit paketi var ayda istedigin kadar filme giriyorsun sanirim ve aylik 40 lira.



    Bir de enparalilara ozel 19 tl ye ayda 3 filme elit olaraj girebiliyorsun, sizce hangisi daha mantikli?



    Ve ben bu karti hic bilmiyorum, checkin falan diyorsunuz cok zorlu islemler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinemiayı 1 sene boyunca kullandım hile hurda yapmadığınız sürece emin olun hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorsunuz. Siz eğer haftanın 5 günü sinemaya giderseniz kusura bakmayında bende kuşkulanırım.. Belirttiğim gibi efendi gibi kullanan hiç kimse mağdur olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karargahx

    Sinemiayı 1 sene boyunca kullandım hile hurda yapmadığınız sürece emin olun hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorsunuz. Siz eğer haftanın 5 günü sinemaya giderseniz kusura bakmayında bende kuşkulanırım.. Belirttiğim gibi efendi gibi kullanan hiç kimse mağdur olmaz.
    adam gibi kullanmayanlar yuzunden hakikaten bireysel olarak her gun sinemaya gidenler de magdur olmus olabilir .. hic bir firma kar ettigi bir ise girip ,sonra da kendi velinimeti olan musterileri kacirmak istemez

    demek ki bazi cikarcilar suistimal ediyor ki ,teknolojinin ayirt etmeyi musade etmedigi durumlarda normal uyeleri de zan altinda birakan uygulamalari devreye sokmuslar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    adam gibi kullanmayanlar yuzunden hakikaten bireysel olarak her gun sinemaya gidenler de magdur olmus olabilir .. hic bir firma kar ettigi bir ise girip ,sonra da kendi velinimeti olan musterileri kacirmak istemez

    demek ki bazi cikarcilar suistimal ediyor ki ,teknolojinin ayirt etmeyi musade etmedigi durumlarda normal uyeleri de zan altinda birakan uygulamalari devreye sokmuslar

    Alıntıları Göster
    arkadaşlar pnr koddan falan rahatsız olmuşlar ben hep pnr kodla satın aldım hiçbi rahatsızlığımda olmadı. Sinemaya gittim kodu gösterip biletimi aldım filmimi izledim bu kadar basit.




  • Bu sistem zaten üye olup filme gidemeyenler üzerinden kar etmeyi sağlayan bir platform. Onun için her gün filme giden birisinden şüphelenebilir. O kişiyi bir şekilde sistemden atmaya çalışırlar. Çünkü bu kişi onlar için zarar oluyor.

    Bir de her gün filme giden birisi çok çok nadirdir heralde.

    1 seneye yakındır enpara kampanyası ile kullanıyorum. Memnunum açıkçası. Yani öyle problem bir durumla da karşılaşmadım. Bir kere ileri tarihli bilet almıştım onu iptal edemedim. Filme gidemeyeceğimi söyledim ama yardımcı olamadılar. Hep ileri tarihli bilet alım şeklinde kullanıyorum. Son zamanlarda çoğunlukla PNR kodla alıyorum. Geçen gün IMAX Venom filmine bilet aldım kod vermedi kredi kartı şeklinde aldım. Ayda bir IMAX için gidiyorum. Arada denk gelirse 1-2 filme gidiyorum. Ama genelde ayda 2 filme falan gidebiliyorum.

    Güzel bir sistem. İnşallah kimse sorun yaşamaz.




  • arkadaşlar sinemiayı nasıl kullanacağımı anlatan bi video falan var mı ? yeni üye oldum daha hiç kullanmadım

    fiziksel olarak kartı yanımda götürcek miyim yoksa herşeyi telefondan mı hallediyorum
    indirdiğim uygulama bana kod verecek ben gişeye o kodu mu söyliycem, 3d gözlük için para isterlerse ne diycem hiç bilmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    arkadaşlar sinemiayı nasıl kullanacağımı anlatan bi video falan var mı ? yeni üye oldum daha hiç kullanmadım

    fiziksel olarak kartı yanımda götürcek miyim yoksa herşeyi telefondan mı hallediyorum
    indirdiğim uygulama bana kod verecek ben gişeye o kodu mu söyliycem, 3d gözlük için para isterlerse ne diycem hiç bilmiyorum
    hocam yanınıza kartı alın. bazen kod bazen de kartınızı kredi kartı gibi kullanıp almanızı istiyor. programı açınca filmler görünüyor onlara tıklayarak premimum bilet al diyorsunuz zaten sonrasında yönlendiriyor sinema vs seçiyorsunuz zaten Türkçe arayüz olduğu için adım adım ilerleyerek yaparsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !

    hocam yanınıza kartı alın. bazen kod bazen de kartınızı kredi kartı gibi kullanıp almanızı istiyor. programı açınca filmler görünüyor onlara tıklayarak premimum bilet al diyorsunuz zaten sonrasında yönlendiriyor sinema vs seçiyorsunuz zaten Türkçe arayüz olduğu için adım adım ilerleyerek yaparsınız

    Alıntıları Göster
    hocam 3d film gözlükleri için ayrı kod yok değil mi? gişedeki görevli gözlüklerin ücretini sistem üzerinden kendisi görüyo




  • quote:

    Orijinalden alıntı: august landmesser

    hocam 3d film gözlükleri için ayrı kod yok değil mi? gişedeki görevli gözlüklerin ücretini sistem üzerinden kendisi görüyo

    Alıntıları Göster
    evet uygulamada seçerken 3d film olduğunu belirtirseniz otomatikman gözlük fiyatı dahil olur. yani özetle sinema bileti alırken cebinizden hiç para çıkmıyor
  • Mesela dun telefon degisiklik hakkimin sona erdigini gisede ogrendim ve bu bir sorundu . Ama forumdaki 10 kisiden 9 un basina gelse ortaligi ayaga kaldirir. Ben canli destege yazdim , filme gitmedim , arkasindan 1 saat sonra hesabiniza 1 adet cihaz degisiklik hakki taninmistir diye ibare geldi ve durum cozuldu

    Nereden baktigina bagli . Bugun bu baskasina olsa , eyvah eyvah , yangin yerine cevirir , iste nasil olur da , biz telefon degistiremeyecek miyiz de ,1990 senesinde miyiz de ..

    Oysa sukunetle olaya yaklasirsin , eger mutlaka o seansa gitmen lazimsa paranla gidersin , durumu izah edersin , duzeltirler ve yoluna devam edersin
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.