Şimdi Ara

Gerçek MVP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler hafta sonu reddit'te görmüştüm başlığı baktım burda konuşulmamış buraya açayım dedim.
    Reddit üyesi bir adam 3000'den fazla adamın vac ban yemesini sağlamıi kendi yazdığı hack ile. Üç tane farklı multihack yayınlamış sonuncusunu indirip çalıştıran herkes anında vac ban yemiş fln fln konuyu atıyorum adam anlatmış ne yaptığını:
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/43edee/how_i_got_3000_hackers_vac_banned/

    Şahsen ben çok beğendim oh olsun bütün hack kullananlara. Özellikle son zamanlarda artış var yine. En son iki maçımda toplam 4 hacker vardı hepsi smurf diyor hack diyince. Bir maçımda 50 frag alan rakip banlandı diğer maçımda ise top 3 frag ban yedi karşıda. Düzgün oyun oynayamaz olmuştum geçen hafta her oyun her oyun bıktırmıştı. Bu hafta 3-4 maç attım daha denk gelmedi umarım azıcık uslu dururlar.



  • mükemmel fikir
  • Vac değil untrusted yemişler. Anında vac yedirmenin bi yolu yok. Çeşit çeşit hack var zaten kullanan kullanıyo. Banlanan yeni hesap açıyo. Cs go nedir ki 10 lira bişey.
  • Lig ne hocam. Bizde arkadaslarla eski liglerimize cikmak icin mm kasiyoruz hic hile denk gelmedi. Yaklasik 20 mactir kaybetmiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greencraft

    Vac değil untrusted yemişler. Anında vac yedirmenin bi yolu yok. Çeşit çeşit hack var zaten kullanan kullanıyo. Banlanan yeni hesap açıyo. Cs go nedir ki 10 lira bişey.

    Anında vac yedirmenin nasıl bir yolu yok? Vac farkettiği hilelerin source kodlarını kendi veritabanına kaydediyo. Sen o hileye belli bir saatte execute edeceğin eski bir kaynak kodu koyarsan kod aktif olduğu an vac yerler. Bilmeden konuşma kardeş
  • Eagle'dım daha önce şu an MGE(Çift Keleş)'im.Tatilde ara verdim gibi bir şey az maça giriyorum hem ortama adapte olamadım hem de çok fazla hack geliyor. Haftaya eve dönünce yine üst üste maçlar atmaya başlarım o zaman bir yorum yaparım çok hile olup olmadığıyla ilgili.
    @greencraft
    Untrusted olarak işaretlenenler de Vac ban yiyor sanırım sonunda ki bir büyük kısmı zaten anında ban yemiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.