Şimdi Ara

The Division GTX980Ti Ultra Detay inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeeb12

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    sadece ubisoft yapmiyor downgrade olayını oyuncu dostu! red projektin oyunu witcher 3'dede aynı rezalet yasandı ama neticede yılın oyunu secilmesini engellemedi simdi bu oyunun tanıtım videosunda ki grafiklere bakın bide betaya bakın , hayır 3 bin liralik kart bu grafiklerle bile 30-40 larda geziniyor fhd birde oyun , Mesut Çevik'in oynadığı bilgisayarın maliyeti 7-8 bin muhtemelen , adam 4-5 bin vermis bilgisayar dizmis 1200 liralik ps4'un goruntusune camur atacak tabi kendini rahatlatmak icin , pc'de oyunlar cok ucuz diyecek tabi ki sanki ps4'te ucuza oyun mal etmek istedikten sonra mal edilemiyormus gibi.eger butceniz kısıtlıysa pc kesinlikle bir alternatif degildir konsola para varsa ikisinide almamak icin bir neden yok zaten.2 bin liralik pc 2 sene sonra fps droplarından oyunu oynatamaz hale gelir camur dediginiz ps4 grafiklerinde.sonra driver beklersiniz performans duzeltilmesi icin.gerci 5 bin verip driver bekleyende bir suru adam var.2 bine kurtarmissaniz iyi yani.

    Pc bal gibi de bir alternatiftir kardeşim i3+750 ti lı bir sistem (aşağı yukarı toplam bir ps4 parası yapıyor) çoğu oyunu ps4 den daha stabil oynatabiliyor ki sana söylediğim sistem kaç yıllık ve halen yeni çıkan güncel oyunları stabil 30-40 fps medium ayarlarda oynatıyor.Hem pc olduğu için oyun kütüphanen de aşırı genişliyor.Tam aksine, konsol şuanda lüks oldu malesef.Bazı arkadaşlarımız kardeşliğe güvenemiyor, tek başına alış veriş yapmak istiyor veya bazı arkadaşlarımız benim gibi arşiv için kutulu almak istiyor bu sebeble, oyunlara en az 150 tl bayılmak zorunda kalıyor.Ama bütün bunlara rağmen konsol kötüdür demiyorum çünkü bende pc oluğu kadar konsol kullanıcısıyım ama bu konsol oyun fiyatları yüzünden radikal bir kara alıp,yaklaşık bir yıl kadar dişimi sıkıp çalıştım ve sağlam bir pc aldım ve hiç de pişman değilim.

    hangi oyunu daha stabil oynatmıs 750ti , 750 ti dedigin kart %25-30 daha gucsuz ps4 gpusundan.bende i7 4790+ 750 var witcher 3 gibi yeni oyunlarda dagiliyor stabilitesi , illa ki ciddi fps dropları oluyor ayarları dusursende updatelerle , yeni driverlarla biraz kendine getiriyorlar.cok sıksan 1-2 ornek belki bulursun onlarında grafik ayarları ps4'le aynı olmaz.aynı ayarlarda 750ti'nin ps4'ten daha stabil calismasi ancak oyunu yapan firmanın yeteneksizligiyle aciklanır.




  • aeeb12 kullanıcısına yanıt
    Core i3'de alırsın bu performansı eminim.

    http://youtu.be/61ZcR3Fwnc8

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelip burada konsolu pc ye karşı övüp durmayın.ben sadece fifa 15 için pc mi satıp oyuncu pc mi konsol aldım fifa 15 de bile tırtıktan geçilmiyordu 30 fps ye sabit birde replayler penaltılar frikikler hele replaylerde gözün bozulur o kadar mı kasar bir oyun konsolun övülecek hiç bir yanı yok benim açımdan..sizin gibi konsolu övenler yüzünden inanıp konsol aldım 1 ay dayanabildim 1 ay içinde 300 tl zararla sattım o konsolu.world of tanks oynuyorum dürbünü açtığıma pişman oluyorum.fps 20 15 lere düşüyor resmen o dandik grafiklerde tırtık lar üst düzey zaten.Konsol mu bir daha asla.bunu yazmamın sebebi ise benim gibi pc sini satıpta sizin gibi bu konsolları üst düzey makinelermiş gibi anlatıp diğer insanların aklını çelmemeniz içindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulMert -- 1 Şubat 2016; 19:52:37 >
  • ubisoft optimize özürlü hiç bosuna kafa yormayin arkadaslar. Gtx 960 da 35, 40 fps civarı olmasi saçmalık ultra da. Çoğu ubisoft oyunu böyle zaten. Illa yüksek fps almak için her zaman en üst seviye karta mi para bayilacagiz. Battlefield dan biraz optimizasyon dersi alsinlar gtx 950 de bile ultrada 70 fps veriyor bf. ubisoft her zaman ki çöp optimizasyonu ile karşımızda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • bu 750 ti ye birde overclock yap fps dahada 10 fps ye kadar artacaktır
  • PC versiyonunu hileciler basmış ahım şahım birşey yok. Bahsi geçen PC yaklaşık 8000 TL değmez. Batman nasıl konsolda oynandıysa Division'da konsolda oynanır.

  • patates bir oyun...

  • Mesut Çevik beyefendi, o fiyat farkını hak edecek bir grafik farkı yok konsol ile pc arasında. Lütfen abartmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ezici o kadar yorum yapıldı, grafikleri kötülendi. İzlediğim tüm ön izlemelerde oyun kötülendi, siziz deneyimlerinizi izleyince oyun beklentilerimi karşıladı. Oyunlara sadece "grafik" olarak bakan insanlar low grafik seviyesinde ultra kalite bekliyor galiba.

  • yahu şu " konsol grafikleriyle arasında çok fark yok " diyenler bi bitmediniz

  • Kafa basmıyor ki hocam adamlarda. Oyun ps4 aktarma, pc ye özel kodlansa ne downgrade kalır ne rezil optimizasyon sorunu. Oyun sektörü gelişmiyor ise tek sorumlusu konsollar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karargahx

    quote:

    Orijinalden alıntı: StreamRolleR

    Hala konsol konsol diyen var sizene arkadaşım adam belki 30 fps çamur görüntülerde oynamak istemez gider PC de çatur çatur oynar.


    gta 5 pc (ultra ayar titan ekran kartı ) vs ps4 videosu izledinmi hiç ? Bi izle bakalım sence çamur gibi bi görüntü varmı ??? Ps4 de bitane çamur gibi görüntü olan oyun gösteremezsin bana birşey ortaya atıyorsan örnek vererek at.
    https://www.youtube.com/watch?v=El8QAW21WGI

    GTA V'in PC'deki akıcılığı çok daha iyi, bunun dışında sadece grafik olarak konuşacak olursak gölgeler dışında ciddi bir fark olmadığını rahatça söyleyebilirim, ki bu konularda çok keskin gözlerim vardır.

    PS4 için konuşmaya devam edeyim. Grafik bazında GTX 960 - GTX 970 arasında performansı var ve fiyatı da hemen hemen bu ikisinin arasında. Yani konsolun fiyatı oyunlardan çıkıyor dersek asla abartmış olmayız. Bunun dışında oyunların PS4 için optimize edilme durumu var, PS4 GTA V'te 30 fps'den fazlasını verebilecek bir konsol. Optimizasyon derken sadece grafik kalitesinin ve fps limitinin ayarlanmasından bahsetmiyorum, cihazın teoride en yüksek fps'yi en rahat şekilde verebileceği, (Teoride dedim, pratikte sınır genelde 30) grafiklerin cihaza özel yazılmasından bahsediyorum. PC'de böyle bir şey yoktur. Bu açıdan PS4'te GTX Titan X seviyesinde bir grafik birimi olsaydı, PC'de PS4'ün verdiğini hayatta alamazdık. Ki bir bilgisayara 4 tane GTX Titan X takılabilir. :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu 4K'da ultra akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Oyun gayet başarılı. Yapımcısını tebrik etmek gerekir; betada bile oyun gayet iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Vatandan 980TI fiyatını görüp buraya "3600 TOLO VOROLORMO YOO" diyen konsolcu veletler damlamış gene.

    O kartı amazonda 2300 TL canım, kimse vatandan 3600 TOLOYO OLMOYOR yani, anlatabilmişimdir umarım.

    2300 tl'de ÇOK OCOZMOŞ.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Baba parasıyla 1400 tl konsola ucuz diyipte, milletin kendi parasıyla aldığı 2300 tl'ye mi çok diyorsunuz? Çok garip adamlarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Vatandan 980TI fiyatını görüp buraya "3600 TOLO VOROLORMO YOO" diyen konsolcu veletler damlamış gene.

    O kartı amazonda 2300 TL canım, kimse vatandan 3600 TOLOYO OLMOYOR yani, anlatabilmişimdir umarım.

    2300 tl'de ÇOK OCOZMOŞ.

    AMAZON'DA COK OCOZMOŞ HEMEN ON TANE ALOP ESE DOSTA DAGOTMALOYOM ayrıca bunun vergisi ve kargosu da var değil mi! bu neyin kafası gerçekten merak ediyorum beni aydınlatın. Sırf ekran kartıyla olsa neyse bunun işlemcisi anakartı ram'i falan da var. Aynı Amazon'da ps4 Black Ops 3 ile 350 dolar. Neyse ya akşam akşam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Baba parasıyla 1400 tl konsola ucuz diyipte, milletin kendi parasıyla aldığı 2300 tl'ye mi çok diyorsunuz? Çok garip adamlarsınız.

    Mantığa bak. Sanki konsol kullanıcılarının hepsi baba parasıyla konsol almış ve garip adamlar biz oluyoruz. Çok şükür kendim kazanıp kendim alıyorum, kimseye muhtaç olmadan ve benim gibi milyonlarca konsol kullanıcısı var. Pc'de var, ps4'te var. Birebir karşılaştırma da yapabiliyorum. Aradaki fiyat farkını hakedecek bir grafik farkı yok.Mesut Çevik her zaman ki gibi yaptığı incelemeleri tanrılaştırıp, incelemesini yapmış olduğu ürünlerin reklamını yapıp, abartma sanatını çok seviyor. Bir şeyin ederi 3-4 ise, mesut çevik için, o 5-6'dır.
    Ayrıca 2300 tl sadece ekran kartına para veriyorsun. Diğer sistem bileşenleri nerede. Öyle bir gpu tam randımanlı çalışması için, dar boğaz yapmaması için iyi bir işlemciye ihtiyaç duyar. O nerede? Yani 980ti li bir sistem için her türlü minimum 5000 tl'lik bir sistem toplaman lazım.Bu da 1000 tl'lik bir konsol ile kıyaslayınca, o kadar grafik farkı olmuyor. 5000 TL verdim sistem topladım, 4k bir tv veya monitörün var ise, 4 k oynarsın ve bir kaçtane nvidia reklam pazarlaması bir kaç kıytırık efekt. Daha fazlası yok.
    Hani mesut çevik demiş ya konsolda ne var grafik olarak. Driveclub, order 1886, killzone, infamous sanırım başka dünyalardan. Ulen driveclub gibi grafik yok daha hiçbir platfromda hani nerde grafik diyor.




  • Çatışma, silah sesleri, iç ve dış mekanlardaki detay seviyesini beğendim. Ama oyun downgrade yemiş gibi geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Boydan boya tırtıklı kaplamalardan tut 20 30 fps arası gitgellerin gözü kör edecek seviyeye getirmesi. Nvidia efektlerinin kalitesi. Bunlar boru mu yani. Ps4 ve pc deneyen kime sorsam ps4 çöp diyor. Exc oyunlar olmasa kimse almazdı zaten 1500 tl ye bile ps4 ten daha çok fps alacak pc toplanır. Oyunlarada 250 tl verilmez 90 tl max.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Boydan boya tırtıklı kaplamalardan tut 20 30 fps arası gitgellerin gözü kör edecek seviyeye getirmesi. Nvidia efektlerinin kalitesi. Bunlar boru mu yani. Ps4 ve pc deneyen kime sorsam ps4 çöp diyor. Exc oyunlar olmasa kimse almazdı zaten 1500 tl ye bile ps4 ten daha çok fps alacak pc toplanır. Oyunlarada 250 tl verilmez 90 tl max.

    Hayatında ps4 görmemiş masum pc fanını dinlediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.