Şimdi Ara

Teknosa ürün iadesi hakkında tecrübesi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta aldığım ürünü iade etmek istediğimde teknik servisten arıza kaydı almam gerektiğini söylediler.Benzer durumla karşılaşan biri varsa ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmdy -- 21 Şubat 2016; 20:37:15 >



  • Ayrıca ürün özelliklerinde desteklediği yazan mkv formatını desteklemiyor ve 3d için sadece youtube test videolarını kullanabiliyorum.
    Tüketici hakem heyetine müracat etmeyi düşünüyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim.
  • yetkili servis raporu olmadan hakem heyetine gitmeniz yanlis olur zira soylediklerinizin once yetkili servis tarafindan dogrulanip raporlanmasi gerekiyor. taksitli satislar sozlesmesine bagli alim yaptiysaniz bu rapora ihtiyaciniz kalmadan cayma hakkinizi kullanabilirsiniz. ancak "kullanışsiz" gerekcesi ile servis o raporu verirmi bilemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Taksitli de almadım,internetten de almadım en büyük aptallığım bu oldu sanırım.Şu an harbi kafamı duvarlara vuruyorum.Yani internet alımlarında iade edilebilen ürün mağazadan alınınca ikinci el kategorisine giriyormuş ve bu sebeple iade olmuyormuş.
    Bir tomar para verdim ama zerre memnun değilim üründen..Bunun peşini bırakmayıp ne kadar yol varsa deneyeceğim. Bundan sonra mağazadan bir iğne dahi almam, hiçbir tanıdığıma da aldırmam.Sözde internet alımları daha riskli ama hiç alakası yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmdy -- 1 Şubat 2016; 1:09:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.