Şimdi Ara

FORMA TASARLA SİSTEMİ YAYINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  FORMA TASARLA SİSTEMİ YAYINDA


    Size ait bir tasarımınız olsun ister misiniz? Özellikle en çok zevk aldığınız bir iş için bunu yapıyor olsanız. renkleri ve simgesi size ait, fanatik olduğunuz o duruş için, kendi takımınıza can vereceksiniz ve takımınıza özgü bir iş çıkaracaksınız desek, ne dersiniz?

    Bir futbol takımının yegâne unsurudur forma. Formasız bir takım, takımsız bir oyun düşünülemez. Rengi, deseni, taraftarları için önemli olsa da sağladığı konfor ve kalitesi futbol oyuncuları için olmazsa olmaz unsurlardır. Seçilen renkler o takımın duruşunu ve ruhunu ortaya koymaktadır. Deseni, formanın çekiciliği ve albenisi açısından; konfor ve kumaşı ise, sporcunun rahat hissetmesi açısından önem arz etmektedir.

    Takım taraftarları tuttukları takımın renklerine gönül verirler ve o renkler normal hayatlarında bile onlara takımlarını anımsatır. Bu yüzden, renk seçimi o takımın anılmasında önemlidir. Desenine gelince ise, her sezon başlangıcında takımlar yeni sezonda giyecekleri ve o sezona özel tasarlanmış değişik desendeki formalarını tanıtırlar. Her sezon farklı olarak forma tasarımı gerçekleştirilir böylece güncelli ve farklılık korunur. Siz de forma tasarımınızla, kendi tarzınızı ve takımınızın tarzını ortaya koyabilirsiniz. Üstelik bunu rahat ve en zevkli hali ile yapabilirsiniz.

    www.formayaptirma .net size taraftarlık duygusu ile birlikte eğlenme duygusunu da hissettiriyor. Sitede yer alan forma tasarla hizmeti ile her renk seçenekleri ve 13 farklı model tarzları ile sizde kendi kombinelerinizi oluşturabilirsiniz. Sport-Pro sistemini kullanarak forma tasarla modülü ile rahatlık tanıyan bir site. Siteye ilk giriş yaptığınızda üstte görebileceğiniz forma tasarla butonuna basarak, tasarımlarınızı ve renklerinizi seçebilirsiniz. Sonrasında size sunulan adımları izleyerek siparişinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Üstelik forma fiyatları çok makul seviyede.

    Her ayrıntıya yer verebileceğiniz ve kolaylıkla ilerleyebilecek ve bu sistem sayesinde sizde yapabileceklerinize inanamayacaksınız. Birçok firmanın size sunamadıklarını tek bir tıkla ayağınıza getiren site, baskı kalitesi ve tasarımları ile de farklılık yaratıyor. İsimleri, takımınıza ait amblemleri ve numaralarınızı ücretsiz olarak yazdırabilir ve tasarlayabilirsiniz. Haydi, vakit kaybetmeden belirtilen linkten siteyi inceleyin. Kendi formanızı tasarlarken eğlenin. Ödeme seçenekleri ve cazip hizmet anlayışı ile eminiz vazgeçmeden siparişinizi oluşturacaksınız.

    Web Sitemiz:http://www.formayaptirma.net

    0536 438 38 00
    info@formayaptirma.net







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.