Şimdi Ara

Girişimcilerin Tam Zamanlı İşlerinden Ayrılmadan Önce Bilmesi Gerekenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Girişimcilerin Tam Zamanlı İşlerinden Ayrılmadan Önce Bilmesi Gerekenler

    Daha yolun başında girişimcilerin karşısına çıkan en önemli karar aşamalarından biri, ne zaman tam zamanlı işlerinden ayrılıp, kendilerini tamamen girişimlerine adayacakları oluyor. Hem girişimcinin kariyerini değiştiren hem de girişimin ilk büyük sıçraması olduğundan, bu karar aşamasının çok stresli olduğu su götürmez bir gerçek.

    Bu önemli karar birçok girişimciyi hataya zorluyor. Yanlış zamanlama, girişimin geleceğini tehlikeye attığı gibi, bizzat girişimcinin kişisel hayatını hem psikolojik hem de ekonomik açıdan kötü yönde etkiliyor. Tam zamanlı işinizden ayrılıp, tüm enerjinizi girişiminize vermeden önce bilmeniz gereken kritik bilgiler var; bu sayede geçiş sürecini asgari stresli atlatabilir ve girişimcilik maceranıza yenik başlamamayı başarabilirsiniz.

    Değerlendirin: Girişiminizin durumu nedir?
    Her ay başında garanti gelir elde ettiğiniz işinizden ayrılıp, hayallerinizin peşinden gitmeden önce yapmanız gereken ilk şey, girişiminizin ne durumda olduğunu olabilecek en gerçekçi bakış açısıyla değerlendirmek. Örneğin gerçekten bir girişiminiz var mı yoksa daha yalnızca fikir aşamasında mı? Önce girişiminizin temellerini atın ve bunları güçlendirin. Girişiminizdeki her şeyin ihtimaller üzerine kurulduğu bir dönemde işinizden ayrılmak pek akıllıca olmayacaktır. Bunun yerine, hafta sonlarınızı, akşamlarınızı ve yıllık izinlerinizi girişiminizi sizi taşıyacak hale getirmek için feda edin.

    Yazının Devamı İçin:
    http://www.eticaretdergi.com/girisimcilerin-tam-zamanli-islerinden-ayrilmadan-once-bilmesi-gerekenler/



  • Bu hatayı ben bir ere yaptım ve hala borçlarını ödüyorum. Gerçekten çok iyi düşünülmeli ve analiz edilmelidir. Yola çıkacak kişiler çok iyi seçilmeldir. Yapılacak iş çok iyi analiz edilmelidir.

    En önemlisi de 5-6 ay sizi idare edecek sermayeyi kenara koymanı gerekmektedir. Yoksa iş yapmak kolay ödeme almak bu piyasa koşullarında çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.