Şimdi Ara

Asus'un şık tasarımlı projektörü her yere götürülebiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus'un şık tasarımlı projektörü her yere götürülebiliyor


    CES 2016 fuarı kapsamında önemli duyurular gerçekleştiren Asus, bunlar arasına özellikle şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken yeni kompakt projektör modeli ZenBeam'i de ekledi.

     

    İki versiyon halinde hazırlanan Asus ZenBeam, E1Z sürümünde USB bağlantı desteği barındırıyor ve böylece Android ile Windows cihazlarla beraber kullanılabiliyor. Akıllı telefon kadar boyutu bulunan projektörün E1 sürümü sadece HDMI/MHL üzerinden bağlantı desteği verirken, ortak olarak WVGA 854 x 480 piksel çözünürlük sunuluyor ve bu değer ile daha çok sunum görevlerini üstlenebilecek bir çözüm ortaya konuyor.

     

    22-inç ila 80-inç arasında görüntü verebilen Asus ZenBeam, 6,000 mAh gücündeki dahili bataryasıyla ise kablosuz olarak görev yapabiliyor ve bu batarya ile akıllı telefonlar da şarj edilebiliyor. Lens koruması için özel bir kapak sistemiyle gelen projektörün netlik ayarıysa yanına konumlandırılan tekerlek üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

     

    Kullanışlı projektör Asus ZenBeam'in resmi satış fiyatı ve tarihi ise şimdilik bilinmiyor.

    Asus'un şık tasarımlı projektörü her yere götürülebiliyor 







  • Başlık yanlış

  • taşınabilir projektör olayına hiç bir zaman sıcak bakamam çünkü projeksiyon profesyonel bir iştir dahası özel alan ve özel ortam isteyen bir şeydir !

  • bu güzel olur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.