Şimdi Ara

Arkadaşlar ümidi kestim, Ciddi yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar artık son denemedeki düşüşüm ile de ciddiye ciddi ümidim kesildi. Temel lisedeyim bu sene, önümde cidden iyi bir hedef var çok istediğim, İstanbul Bilgisayar Mühendisliği ama notlarım ise çok kötü. Denemelerden iyi kötü ygs2 ve 1 den 270 yapıyorum. Biraz temel lisesimizin afallığı ama, denemeler az. Son denemede ise 235 yapınca iyice ümidi kestim. Hafta sonları niyeyse iyice canım sıkılıyordu ve evde salak gibi bunalıp derste çalışmıyordum ama kafam artık yerine geldi son deneme yüzüme iyice güzel bir tokattı attı. Şimdi ise sizeden istediğim ise bu netleri, notları en güzel, en verimli şekilde, nasıl arttırabilirim onu öğrenmek istiyorum. Ne yazıkki sayısılcı bir kafam olduğu için, görsel ve işitsel şekilde sıkılmadan çalışıyorum, önümdeki kitaptta sadece yazı olsun konuya dair çalışamayabilirim yada verimsiz olur, tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız çok sevinirim. Öncelikle Türkçeden başlıyım, ne yazıkki paragraf soruları benim için bir çile, hele denemelerde 60 dk harcıyorum türkçe için bunun yüzünden mat bile batıyor. Netlerim ise 21 felan oluyor. Dil Bilgisinde de eksiklerim var. Karekökün pragraf soruları olan kitabı vardı sanırım, nasıl önerilmisiniz ? Sosyal kısımını atlıyorum arkadaşlar, burada zaten rahat en az 12 net çıkartıyorum, zaman olsa fesefedende 17 nete çıkarırım. Matematik gelirsek ise burda durumun çözümü belli ama zor gibi. Matematik zekağam ve bilgim konusunda ciddi iyiyim, ama sorun pratiklikte başlıyor, zaten türkçede yorulmuş kafam ile de, çok yavaş çözüyorum çok şaçma hatalar yapıyorum, mattan başlasamda bu sefer diyorum, türkçede neler var, huzursuz oluyorum. Matematikten femin konu özetli soru bankası var, o iyi güzel gidiyorda, karekök çok zorluyor arkadaşlar, çıldıryorum. He birde mattan net, 20 - 18 felan çıkartıyorum, daha hala denemelerde problemler konusundan sorular bir iki tane çıkıyor. Problemler konusundada hoca fasukül aldırmıştı sayesinde iyice hızlandım ama soru çıkmıyor arkadaş. İşte başımım belası konuyo gelir isek fen kısmı. Fizikten ciddiye ciddi çok büyük mantık hataları yapıyorum. Her ne kadar femin ygs lys soru bankasını baya bir kısmını çözmüş olsamda çok yanlışım çıkıyo, kimya deneseniz sözel kısımda sıfırım, ulan çözünürlük konusunda, katlı oranlarda doğru yapıp, bileşik isimlendirmesi, yok alken alkanda full yanlış yapıyorum, bioloji ise gördüğümüz yere kadar doğru yapıyorum sayılır. Fende netlerim ise 17-15 civarı berbat, 20 doğru yapıp 12 yanlış yapmak çok kötü bir şey, şimdi bana fenden ise iki şey lazım, birincisi ayrıntısına kadar internette fizik be kimya ygs anlatan bir hoca lazım, bir kimya palme ygs dışında ve fizik fem soru bankası dışında, önerebileceğiniz soru kitapları lazım. Arkadaş bari şu ygsden en kötü 310 yapsam lysdeden 310 civarı yapsam en kötü kocaeli bilgisayara girerim en kötü. Tavsiyelerinizi bekliyorum, kafam çok allah bullak belki yazarken bile şaçmaladım, zamanda çok az. Başaramıycağım korkusu bastırdı, o yüzden çalışma isteğimide gittikçe kaybediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Okumadım, bu zamanda ümit kesilmez. Dersane denemelerini kafaya takma ygs de ne yapacağını kimse bilemez sen dahil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam azimle sabah akşam, yemeden içmeden kasarsan derslere neden olmasın. Önüne bütün kaynakları koy, son denemedeki doğru olan konuları es geç ve yanlışları düzeltmeye çalış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sagelocanda

    Okumadım, bu zamanda ümit kesilmez. Dersane denemelerini kafaya takma ygs de ne yapacağını kimse bilemez sen dahil

    Evet uzun bir yazı oldu, yardım için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilader ygsde ne yaparsan yap ama lysyi boşlama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha LYS ye 5 ay var otur adam akıllı bi program yap şu 2 ay da Mat 1 in en önemli yerleri ( Problemler -Fonksiyon bir de şu temel kavramlar muhabbetlerini kavra ) Türkçe de düzgün bir paragraf kitabı çöz Ygs kimya zaten maks 1 ay Biyoloji de ekoloji kalıtım vs yani baba konulara asıl.320+ Ygs yi geç şu andan itibaren de güzel bir programla Lys yi yürüt İstanbul olmasa bile Eskişehir Kocaeli Sakarya bandı da iyidir benim de hedef Eskişehir o olmaz sa Gebze inşallah aynı durumdayız pes etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.