Şimdi Ara

İçimi döküyorum, yardım edin bana.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.
    Daha 2-3 aya kadar depresyon ve sakinleştirici ilaç kullanan biriydim. Bu ilaçların beni daha kötü yaptığını düşünerek bıraktım. Şu an psikolojik açıdan daha iyi hissediyorum kendimi. Herkesin olduğu gibi benim de bir sürü sorunum var. Gelecekten çok kaygılıyım. İstanbul'un iyi sayılan bir üniversitede bilgisayar müh. son sınıftayım. Teknik olarak bilgim var ama ne kadar öğrenmeye çalışsam da bir sürü şey karşıma çıkıyor. Ve ben hemen karamsarlığa kapılıyorum. İşte seni kimse işe almayacak gibi şeyler aklıma düşüyor. Bu sorunlarımdan biri.
    Diğer sorunlarımdan devam edersek, ve kendi yaptığım hiçbirşeyi beğenmiyorum. Projeler yapıyorum ve başarıyorum. Derslerim de iyi. Alttan ders yok üstten 1-2 tane aldım. Öyle yada böyle bir şekilde başarmaya çalışıyorum. Ama komşunun tavuğu kaz görünür derler ya öyle. Kendi yaptığım, elimi attığım herşeyin çöp olduğunu düşünüyorum. Yani kısacası kendimi işe yaramaz biri olarak tanımlıyorum. Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum ben ölsem daha iyi olur diye.
    Son olarak çok kuralcıyım ve dakik bir insanım. İnsanlarla buluşacağım zaman dakikası dakikasına gelirim. Her işi belirtilen sürede yapmaya çalışırım. Ama grup çalışmalarında diğer arkadaşlar hep bir şeyleri eksik veya yanlış yapar. En ufak bir sıkıntıda tamamen dağılıyorum böyle olmaz diye. Herşeyin en kötüsünü düşünüyorum.
    Nasıl biri olduğumu bazen ben bile çözemiyorum.
    Bunlara ek olarak uzun soluklu bir ilişkiden çıktım 3-5 ay önce. Hala ortalarda mal mal dolaşıyorum. Hala onu unutabilmiş değilim. Dertlerimi açacağım kimse yok çevremde. Belki burada bana yardım eden biri olur. Başınızı ağrıttıysam affola.







  • gecer gecer dert etme..
  • ne güzel mesleğin var okuyorsun. Bırak gerisini. Senin yerinde olmak isteyen milyondan fazla adam bulabilirim.
  • Üstteki adam gibi sakın şükür etmeye çalışma iyice düşeceksin bir an önce insanlardan uzaklaş ve yeni hobiler edin. Bisikletçilik vb.
  • Hic birsey bana zevk vermiyor artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.