Şimdi Ara

Eskihisar – Topçular Araba Vapuru Hattında İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskihisar – Topçular Araba Vapuru Hattında İndirim

    İDO, yeni yıla indirim müjdesiyle başladı.

    Ulaşımda konforlu, hızlı ve avantajlı seyahatin adresi İDO, Marmara’nın iki yakası arasındaki araç ve yolcu trafiğinin en gözde noktası Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında, 4 Ocak – 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak yeni indirimli fiyatlarını açıkladı.

    İDO’nun kış kampanyası kapsamında açıkladığı yeni fiyatlarına göre, Eskihisar-Topçular hattında otomobil ve otomobil ruhsatlı binek araçların tek yönlü geçiş ücretleri 60 TL’den 50 TL’ye, gidiş-dönüş geçiş ücretleri ise 110 TL’den 90 TL’ye indirildi.

    Kış kampanyası, kamyon ve otobüsler için de yeni avantajlı fiyatlar sunuyor. Üç aks ve üzeri kamyonlarla iki aks otobüslerin tek yönlü geçiş fiyatı 115 TL’den 105 TL’ye, gidiş-dönüş geçiş ücretleri 220 TL’den 190 TL’ye düştü. Üç aks otobüslerle üç aks tırlarda ise tek yöne geçiş ücreti 130 TL’den 115 TL’ye, gidiş-dönüş geçiş ücreti 245 TL’den 210 TL’ye indirildi. Yine ağır vasıtalar arasında dorseli çekiciler, dört aks otobüsler ve tırlar için yeni fiyatlar da tek geçişlerde 190 TL’den 170 TL’ye, gidiş-dönüş geçişlerde 360 TL’den 300 TL’ye düştü.

    Eskihisar –Topçular’dan geçiş yapan tüm yolcuları mutlu edecek Kış Kampanyası kapsamında diğer araçlar için yeni ve avantajlı fiyatlar da aşağıdaki gibi oldu:

    Kamyonet ruhsatlı minivanlar için tek geçiş 65 TL’den 60 TL’ye, gidiş-dönüş geçiş fiyatı 120 TL’den 100 TL’ye düştü.

    Jip, arazi taşıtı, minibüs, midibüs (1 ile 20 yolcu taşıyan) ve 4,000 kg üstü kamyonetler için tek geçiş fiyatı 70 TL’den 65 TL’ye, gidiş-dönüş fiyatı 130 TL’den 110 TL’ye indirildi.

    Dört bin kilogram altı kamyonetler, 4,000 kg ve üzeri kamyonlar ile 21 ve üzeri yolcu taşıyan midibüsler için tek geçiş fiyatı değişmez ve 85 TL olarak kalırken, gidiş-dönüş geçiş ücreti 160 TL’den 150 TL’ye düştü.

    Son olarak, motosikletler için tek yönlü geçiş fiyatı 13 TL’den 12 TL’ye düşerken, gidiş-dönüş fiyatı da 24 TL’den 20 TL’ye indirildi.

    İDO’nun Eskihisar-Topçular arabalı vapur hattında, gece 02:00-06:00 saatleri arasında Eskihisar yönünden geçiş yapan araçlar için geçerli ve çok avantajlı Gece Kampanyası fiyatları ise aynı şekilde devam ediyor.

    http://www.ido.com.tr/tr/duyuru-hepsini-goster/899-eskihisar-topcular-hattinda-kis-kampanyasi?utm_source=eskihisarkis&utm_medium=eskihisarkis&utm_campaign=eskihisarkis&utm_term=&utm_content=



  • Çok iyi şimdi ordudan çıktım ggeliyorum bir kaç tur binip geri donerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence hiç ucuz değil
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler...
    Ben İzmir otobanının bitmesini bekleyip yeni köprüden geçeceğim...Oranın kazığı daha sivri...
  • nisanda köprü açılacak bakalım ne olacak o zaman :)
  • bu vapura indirimli binmek için aracınızla paralı otoyola ödeme yapın ki, indirim-bindirim derken kafalar güzel olsun! alkole zam yaparak vatandaşın kafa bulma şeklini değiştirmek istiyorlar galiba!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.