Şimdi Ara

Acer'dan gelişmiş hibrit bilgisayar: Switch 12 S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer'dan gelişmiş hibrit bilgisayar: Switch 12 S


    Acer'ın 2014 Kasım ayında resmiyet kazanan hibrit bilgisayarı Aspire Switch 12, CES 2016 fuarı kapsamında "S" takısını kazandığı yeni sürümüyle görücüye çıkartıldı.

     

    Ekran ile klavye bölümünü birbirinden ayrılarak hem dizüstü hem tablet bilgisayar formunda kullanılabilen Acer Switch 12 S, 12.5-inç dokunmatik ekranıyla ister 1080 piksel istenirse de 4K çözünürlük ile elde edilebiliyor. Gücünü Intel Core M işlemci ailesinden alan ve 8GB'a kadar RAM ile elde edilebilen ürün, 256GB'a kadar çıkartılabilen SSD birimiyle de depolama sorunları yaşatmıyor.

     

    Ön tarafına yerleştirilen Intel RealSense üç boyutlu kamera teknolojisi ile dikkatleri üzerine çeken Aspire Switch 12 S, Thunderbolt 3 USB 3.1 Type-C portu üzerinden hem yüksek hızlı veri aktarımı yapabiliyor hem de harici ekranlara çıkış verebiliyor. Aynı zamanda iki adet USB 3.0 ve micro HDMı portları ile donatılan bilgisayar, Acer TrueHarmony ve Dolby Audio Premium ses teknolojileriyle de yüksek ses kalitesini sunabiliyor.

     

    Dokunmatik ekranı Zero Air Gap teknolojisi temelinde Gorilla Glass 4 ile korunan Windows 10 işletim sistemli Acer Aspire Switch 12 , 999$ gibi yüksek bir fiyat etiketiyle Şubat atında satışa çıkıyor.

     



  • Sonunda Atom işlemcilerden kurtulmaya başladılar. Fakat aynı fiyata i5'li Microsoft Surface Pro var, o ayrı.

  • Şöyle bir ürün bakıyorum uzun zamandır fakat huygun bir fiyat göremedim. Asus transformer book 12.5" chi modelini alacağım gibi duruyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.