Şimdi Ara

Alcatel OneTouch Pixi 4 serisi CES 2016 fuarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alcatel OneTouch Pixi 4 serisi CES 2016 fuarında





    Bu hafta başlayacak olan yılın ilk tüketici elektroniği fuarı CES 2016 için sıkı hazırlanan firmalardan birisi de Çinli Alcatel. OneTouch akıllı telefon ailesiyle yıllardır pazarda at koşturan Alcatel, Alcatel OneTouch Pixi 4 serisini CES 2016 fuarında tanıtacak. 




    Alcatel OneTouch Pixi 4 serisinde 3 adet akıllı telefon ve bir adet de tablet modeli yer alıyor. Pixi serisi genelde Android ile olan yakınlığı ile bilinirdi ancak bu kez Windows da kendisine yer buluyor. Akıllı telefonlar Android işletim sistemi ile çalışırken, tablet modeli ise Windows 10 işletim sistemi üzerinde şekilleniyor. 




    Akıllı telefonlar giriş seviyesinde premium özellikler sunacak. 3.5 inç, 4 inç ve 6 inç boyutlarına sahip olan modeller özellikle batarya ve kamera tarafında iddialı olacak. Bununla birlikte Alcatel ne tür donanımlar sunduğunu CES 2016 fuarında resmi olarak açıklayacak. 




    Alcatel'in belki de en çok ilgi görecek cihazı çocuklara yönelik akıllı saat CareTime Children's Watch. EDGE bağlantısı kullanan akıllı saat, ebeveynlerin belirlediği numaralar dışında kimseyi arayamıyor veya çağrı alamıyor. GPS sayesinde ebeveyn çocuğunun konumunu sürekli olarak takip edebiliyor veya güvenli bölge belirleyebiliyor. Ürünlerin fiyatlandırması önümüzdeki günlerde netleşecek.  

    Alcatel OneTouch Pixi 4 serisi CES 2016 fuarında 

     



  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoxFun

    Hayatımda gördüğüm en iğrenç saatlerden bir tanesi.

    Sana yapmadılar zaten onu çocuklar için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.