Şimdi Ara

Origin/EA Support Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar onceki gun meksika uzerinden oyun aldim neredeyse 2 gun olucak karttan para cekildi ama halen ses seda yok processing yaziyor order kisminda.

    Benim asil sorunum arkadaslar bu EA/Origin in ticket live chat olayi. Yardim almak istedigim oyunu seciyorum live chat secenegi olmuyor email falanda olmuyor alttaki basliklarda sorunun varsa cozdun yoksa cozemedin, en son naptim ettim sorunu origindeymis gibi gosterdim missing content falan derken live chat secenegi geldi baglanmaya calistim 5dk falan diyordu 1.30 saat bekledim hicbisi olmadi pencereyi kapadim sorunum ticket olarak gitmis support sayfasindan case bolumunden ticketimi acmaya calistigimda ise bu hatayi aliyorum.

    Your chat case is still loading. Please check back soon.

    Cozumude yok bunun email ilede bildirim birsey gelmiyor ne cevap yazildigini da goremiyorum. Affedersiniz ama resmen bu is iki ucu b*klu degnek. Ayni oyun steamde olsa uzerine origindeki fiyatininda ustunde olsa gider steamden alirim el mahkum kullanmak zorunda kaliyoruz origini oyun sadece originde oldugundan dolayi.

    Tavsiyesi onerisi veya yardimci olabilecek varsa cok minnettar olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 4 Ocak 2016; 5:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.