Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi Filtre Temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 kutu makine temizleyici kullandım ama filtrede halen saç,kıl,soğan kabuğu tarzı bir şeyler, bir de anlamadığım bazı kalıntılar gitmemiş. Öyle zıkkım bir filtreki uzun saçlar öyle bir dolanmış, elinle dolasan durmaz, teker teker almak zor, bunları eritecek yok edecek bir temizlik maddesi yok mudur? Siz temizlik için ne kullanıyorsunuz?



  • Kardeşim saat yönünunun tersine çevirip çıkartıcan filitreyi ve lavabonun altinda firca benzeri biseyle temizleyeceksin her hafta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulaşık makinesinde çamaşır mı yıkıyorsunuz
    Saç ne geziyor bulaşık makinesi filtresinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipo_aga

    2 kutu makine temizleyici kullandım ama filtrede halen saç,kıl,soğan kabuğu tarzı bir şeyler, bir de anlamadığım bazı kalıntılar gitmemiş. Öyle zıkkım bir filtreki uzun saçlar öyle bir dolanmış, elinle dolasan durmaz, teker teker almak zor, bunları eritecek yok edecek bir temizlik maddesi yok mudur? Siz temizlik için ne kullanıyorsunuz?

    Saç ve giysi tozuna benzer şeyler bizde de oluyor. Filtreyi çıkarıp yıkamak gerekli. Bir de Filtrenin ek yerlerinde peltemsi şeyler birikiyor, sanırım yemek artığı. Bunları ne makine temizleyici giderebiliyor ne de deterjan, yine çıkarıp yıkamak lazım. Migros'ta Maxi Klean marka 200gr çamaşır ve bulaşık makinesi temizleyicisi gördüm bir de onunla deneyeceğim.

    http://www.ebrosur.com/Istanbul/Migroskop-24-Aralik-2015-06-Ocak-2016-Kampanya-Brosuru-Yeni-Yilda-Sevdiklerinize-Iyi-Gelecek-Her-Sey-Migros-ta/BHI2rz#page=44




  • Arkadaşlar sorun filtreyi sökmek değil, zaten söküp bakıyorum, fırçanın giremeyeceği yerler de var, elin ulaşamayacaı yerlerde, ayrıca hiç bir temizleyicinin çıkaramadığı peltemsi şeyler de mevcut. Onların temizliğinden bahsediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.