Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.197
Cevap
116
Favori
540.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • VDSL de 85 MBPS, ADSL de 124 MBPS alabilirim şeklinde gözüküyor. Site de TürkTelekom Fiber kutu var. Vodafoneye geçsem ne kadar hız alabilirim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eXtremeReVenge44 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen alt yapınız 100Mbps destekliyor. Fiber kabinşn sağ ya da sol üst köşesinde bir metal plaka bulunur. Üzerinde kodu söyleyebilir misiniz?



    Yalnız Vodafone Türk Telekom üzerinden şuan sadece 24Mbps veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Kutu elektrik odasında orası da kilitli. Anahtarı yöneticiden alıp bakayım bir sizi haberdar ederim baktığımda. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bariscan111 B kullanıcısına yanıt
    :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Sebebi şu pingi etkileyen en önemli unsur omurga, erişim şebekesi pek etkileme, yani FTTH ile FTTC sistemin santrale ulaşma süresi hemen hemen aynıdır.
    Omurgadan kastınız nedir ?

    Yani vdslde zaten sabit 24 mbit alıyorken aynı hızda (24 mbit) fiber taktırmak biraz saçma olmuş ? Sadece verebildikleri max download hızları mı farklı bunların ?

    Forumda eskilerden bu konuya rastladım.https://forum.donanimhaber.com/voodafone-ping-ve-tracert-problemi--129229729

    Demekki vodafone ping konusunda baya sabıkalı.

    Tracert testini geceden sonra atarım. Şu an internetlerden biri ev hanesince kullanılmakta sağlıklı sonuç çıkmayabilir.




  • notimetocryz kullanıcısına yanıt
    Telekomünikasyon ağları iki ana kısımdan oluşur.

    1)Omurga

    2)Erişim

    Bunu aynı otoban ve şehir içi yollar gibi düşünebilirsiniz. Omurga iller arasında bulunan yüksek kapasiteli hatlardan oluşur, erişim ise santralle saha dolabı ile evimiz arasındaki altyapıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Vodafone gerçekten akn’yi kaldırdı mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce gelip kurulumu yaptılar. Ben Huawei modem yerine, kendi Asus routerımı kullanacağım. Kullanıcı adı mevcut ama şifre görünmüyor. Nereyi arayıp istiyoruz bu bilgiyi? Sıkıntı yaratmıyorlar değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanaliboy

    Hali hazırda sol 50mbp 200gb kotalıdayım, homeofis olduğum için 2019da fiyatlar belli olunca kurumsal platin e geçemeyi planlıyordum ben de.. Fakat bu vadofone konusu kafa karıştırıcı gelmeye başladı.. Zaten vodafone sponsorluk nedeniyle ilk tercihim.. Beşiktaş tan dolayı :))) Fakat superonline altyapısını kullanan firmanın hattın sahibinden daha uygun fiyat ve hız temin edeceği v bu durumu sürdürebileceği hayat doğal akışına ters..
    Hocam tasarruf için birbirlerinin altyapısını kullanıyorlar. turkcell de her yere altyapı götürmek istemiyor turkcell vodafone turksat mükerrer yatırımı engellemek için ortak altyapı şirketi kuracaklardı. 1 binaya hepsi ayrı ayrı kablo çekse 2-3 katı masraf böyle bütün firmaların işine geliyor. vodafone fiber altyapı konusunda hızlandı

    Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türkiye'deki tüm fiber şirketlerin bir başka şirket altında birleşmesini önerdi. Turkcell, Vodafone ve TÜRKSAT'ın son 9 aydır birbirlerinin altyapısını paylaştığını belirten Terzioğlu "Ancak halen Türk Telekom'u bekliyoruz" dedi.
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201812061036492971-turkcell-genel-muduru-terzioglu-bicak-kemige-dayandi/




  • Merhaba arkadaşlar. 1 sene önce Turkcell Superonline Fiber kullanıyordum. Paket fiyatları artınca Vodafone Fiber'e geçtim. Zaten aynı alt yapı ve modemler olduğu için memnunum. 2019 Mart ayında taahhüt sürem doluyor. 1 yıl taahhüt ile 100mbit 100gb akk 69 liraya kullanıyordum. Akk dolunca hızım 24mbit'e düşüyor ve bu da bana fazla fazla yetiyor :) Şimdi taahhütümün bitiş süresini beklersem 2019 başında fiyatların zamlanma ihtimalı var. Ayrıca yılbaşında AKK kalkacak diyorlar. Bu durumda şimdiden Vodafone fiber sözleşmemi 2 sene uzatmam mantıklı olur mu? Aynı paket ilk sene 69,90 sonraki sene 79,90.. Ve akk kalkarsa gerçekten 100mbit akk'siz interneti 69 liraya mı kullanmış olacağım vs. kafamda sorular..

    Yardımlarınızı bekliyorum.
  • @burakkosucu Cuma gününden beri internet bağlantısı için aramadilar. Bugün 2de arayıp kaçta gelelim dediler, 5:30-6 dedim. Biraz geç oluyor 5 yapalım illa dediler, tamam dedim ben de. Silivriden Floryaya 50km yol gittim gelecekler diye. Gelmeyi bırak arayıp gelemiyoruz dahi demediler. Beni arayan numarayı aradım meşgule atti. Sanırım daha başlamadan Vodafone macerasını bitireceğim. Saat 19:10 bu saatten sonra da gelmezler zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Şu an farkettim şu tarifelere geçiş yapabiliyorum;http://prntscr.com/lwl5iy

    100 Mbit 75GB AKK'li 80 TL mevcut tarifem. Şu 100 Mbit 100GB AKN 85 TL olan tarifeye geçiş yapsam mantıklı olmaz mı? 2 Yıl taahhüt de yenilenecek. 300 lira olmuş 400 lira olmuş hiç kafaya takmam en azından uzun bir süre?
  • Hocam BTK üzerinden durumu anlatan şikayet yazın akıllansınlar BTK dan yapılan şikayetler genel merkeze gidiyor.
    yada mail atın musterihizmetleri@vodafone.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanG22 -- 18 Aralık 2018; 19:22:51 >
  • Mahalleye Vodafone kendi altyapısını döşedi geçen aylarda. Ben de hazır ttnet taahhütüm bitiyorken Vodafone fibere geçeyim bari diye düşündüm ama öncesinde binaya kendi kutusunun kurulumunu yapması lazımmış Vodafone un. İyi tamam dedim konuştuk ettik 5 gün oldu ne arayan ne soran var. Daha bu kutu kurulduktan sonra abonelik başvurusu bağlanması şu bu derken ne kadar vakit geçecek acaba? Cidden aşırı yavaş çalışıyor sanırım Vodafone ekipleri. Vazgeçip millenicom netspeed ya da orise geçmenin eşiğindeyim resmen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TBold4 kullanıcısına yanıt
    benim öyle bir iddaam mı var ? ki bana soruyosunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filojistoN

    Şu an farkettim şu tarifelere geçiş yapabiliyorum;http://prntscr.com/lwl5iy

    100 Mbit 75GB AKK'li 80 TL mevcut tarifem. Şu 100 Mbit 100GB AKN 85 TL olan tarifeye geçiş yapsam mantıklı olmaz mı? 2 Yıl taahhüt de yenilenecek. 300 lira olmuş 400 lira olmuş hiç kafaya takmam en azından uzun bir süre?
    Eminmisiniz ? Ben ona gectiginde taahutunuz yenilenmez ust pakete gecmis olursunuz suanki taahutunuz bitene kadar diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bu tarifeler kalan taahhüt süreniz boyunca geçerli oluyor. 2 yıl ek taahhüt gelmiyor. Bir sorup emin olun isterseniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    VPN kullandığınızda sorun anında çözülüyorsa, bu direk olarak TT'nin kasıtlı kısıtlamasıdır. Başka bir izahı yok.
    Sadece youtube değil tonlarca siteyi kısıtlıyor..
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Geceleri AKN olmayacak mevzusu kesinleştiği zaman 100 Mbit 75'e geçmiştim, 2 yıl tekrar yenilendi. Ama şimdi "Kampanya taahhüdünüz devam ettiği sürece taahhütlü (indirimli) fiyatlardan, kampanya taahhüdünüzün sonlanması durumunda tarife fiyatlarından ücretlendirilirsiniz." gibi bir ibare var. Galiba değiştirmişler onu.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Şu an ki tarifeme geçtiğimde yenilenmişti, şimdi bunda aşağıda "Kampanya taahhüdünüz devam ettiği sürece taahhütlü (indirimli) fiyatlardan, kampanya taahhüdünüzün sonlanması durumunda tarife fiyatlarından ücretlendirilirsiniz." yazıyor. Galiba taahhüt bitene kadar olacak şekilde değiştirmişler dediğiniz gibi. Müşteri hizmetlerine bir sorayım bari.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.