Şimdi Ara

Ne yapmam gerekiyor sizce? Kadınları anlama kılavuzu ne olabilir? Başından geçenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

    Ayarı tutturamıyorsun demek ki. Sana tavsiyem gereğinden fazla değer verme. Evlilik düşünen biri Baska erkeklere chatlesmez. Sen o kadar anlayışlı olursan kız gevşer. Ciddiyetin ile gevşekligin net olsun. Direk irtibatı keserim değerini anlar ve o tek şansını da kaybetmiş olur. Teorik olarak ikinci şansı vermek hatadır. Umarım doğru kişiye ulaşırsın. Sorun olursa yardım ederim.

    Onu cok dogru dediniz. Cope atilan bir seyi geri cikarip kullanmak gibi. Bir kiz icin hic bir zaman uzulunmez. Bazi arkadaslar konunun uzunlugundan bahsetmis ama ne yapayim derdimi ancak anlatabildim. Sabir gosterip okuyup cevap yazan herkese tesekkur ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 27 yaşındayım , resimdeki arkadaşda evladım :) Nasip kısmet işleri bunlar , amacın evlenmek ise ailenede söyle sana uygun birine baksınlar.
    Görücü usulü deyipte hafife alma , görücü usulüde olsa büyüklerin sizi birbirinize yakıştırmışsa vardır bi bildikleri ve bi insanı tanımaya yetecek kadar sözlü , nişanlı kalabilme şansın olur.
    Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ..
     Ne yapmam gerekiyor sizce? Kadınları anlama kılavuzu ne olabilir? Başından geçenler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreePalastine

    Bende 27 yaşındayım , resimdeki arkadaşda evladım :) Nasip kısmet işleri bunlar , amacın evlenmek ise ailenede söyle sana uygun birine baksınlar.
    Görücü usulü deyipte hafife alma , görücü usulüde olsa büyüklerin sizi birbirinize yakıştırmışsa vardır bi bildikleri ve bi insanı tanımaya yetecek kadar sözlü , nişanlı kalabilme şansın olur.
    Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ..
     Ne yapmam gerekiyor sizce? Kadınları anlama kılavuzu ne olabilir? Başından geçenler

    Allah bagislasin. Gorucu usulu su konuda karsiyim sadece. Anlasamasak bile aileler tanisiyor diye zorunda kalir miyiz. Boyle tanisip ayrilinca kimsenin haberi olmuyor ama diger turlu sorumluluk aliyormus gibi olabilir. En azindan benim gozumde. Guzel dilekleriniz icin tesekkurler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam değer vermeyeceksiniz. Dominant olan hertürlü siz olacaksınız. Yasalarınız olacak kırmızı çizgilerle çizilmiş. Affetmeyeceksiniz. Merhamet etmeyeceksiniz. Bir kız sizin zamanınızı paranızı hayallerinizi çalıyorsa ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceksiniz. Gerekirse aldatacaksiniz. Evleneceginizi sevdiğinizi belli etmeyin kızı tanıyana kadar. Eğer bunu yaparsanız siz çePtesiniz bu yüzden farklı arayışlara giRER. Her fırsatta surteceksiniz burnunu.siz kendinizden fazlasıyla taviz verip silik karakterli görünmussunuz biraz agresif ve dominant olmayı deneyin kadınlara karşı. Hepsi hayalindeki romantik erkekleri arar ama bu tür insanlara aşık olurlar. O ince ayarı çok iyi tutturmaniz lazım. "Seni terkedersem sen kaybedersin ben değil" antitezini iyi empoze ederseniz dağılıyor hepsi. Yani bir nevi sürekli kovalanan olacaksınız. Sevdiğinizi siz çok iyi Bilin ama o bilmesin. Şunu da akliniza iyi kaziyin çünkü bu noktada kaybediyoruz biz" bu kiz gibi dunyada yoktur o kadar iyiki" dediginiz tum kizlardan dunyada mevcut..S bulunmaz hint kumasi degiller. sürekli kaçın. Umursamaz tavirlarınızi ok gibi saplayin. En azından kızı gerçekten tanıyana kadar bunu yapın. Sert yasaları olan bir adam ilgi çekicidir. Birazda gizemli olur herseyi anlatmazsaniz kız anlayabilmek için uğraşıp çaba sarfederse herseyin etkisi dahada artar.

    Not. Kadın düşmanı falan değilim. Bizi bu hale getiren yine kendileri. Çok sevince güvenince adam gibi davranınca evleneceklerini anlayınca aldatan,ayrılan kendileri Hiçbir kadına bu konuda bu saatten sonra acimam. Canımı çok yaktılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadınlar erkeğin kölesidir çok ciddi söylüyorum bunu.Kadın erkek eşittir bilmemne geçin bunları.Bu duruma düşmelerinin yegane sebepleri kendileridir.Onlara kadın olduğunu,senin de erkek olduğunu hissettirmektir asil gaye,bunu becerirsen is tamamdir.Mesela çok sevdiğiniz bir koyununuz var.Ama onu seviyorsunuz diye salona oturtamazsiniz,gider salonun icine eder ne bilsin.Kadın da böyledir,gereğinden fazla deger verirseniz bu sefer gider sizin kalbinizin icine eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi cok afedersin ama senin için anlayışlı kelimesi ne yazık ki çok hafif. Üzülerek söylüyorum. Kinamadim kesinlikle. Allah korusun hepimizi.

    Ben de şu an birisiyle konuşuyorum. Olayın ciddiyetini en başta anlattım. Hatta şunları da söyledim: ben sana seni seviyorum ya da senden hoşlanıyorum dedim mi? Hayır. Seni tanımaya çalışıyorum.

    Şeklinde konuştum. İçim acisa da bunu yapmak zorundaydim.

    Mesajima geç cevap verdi. Ben de işini bitirmeden benimle konuşma. Bekletme dedim. Artık bekletmiyor. Ama ayarı bir süre sonra bozulacak maalesef.

    Ben erkek arkadaşlarımla böyle kaba sert net konusmazken onunla böyle konuşmak zorunda kalıyorum.

    Kahrolası bir oyun aşaması var tüm ilişkilerde. Oyun oynamaktan bikip biz ne yapıyoruz diye sorduğunda her iki taraf da, o zaman gerçek sevgi ve güven başlıyor. Evlilik yolu o zaman açılıyor sanırım.

    Allah hayırlısını nasip etsin cumlemize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kullanıp atacaksın böylelerini, onlar bunu hakediyor. Değer verdik te ne oldu? Tekmeyi yiyen ben oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef deger bilmiyorlar. Neden boyleler bende bilmiyorum. Ailelerinden mi goruyorlar anlamiyorum ki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş kadınlara karşı bu kadar anlayışlı olursan tepene çıkarlar. anlattıklarından anladığım, kolay lokma olacak bir hal içerisindesin. sebebi de birine sadık şekilde gönlünü kaptırmak istemen ve karşıdan da aynısını beklemen. istiyorsun ama karşıdaki aynı sadakati hissetmediği için sana istediğin karşılığı vermeyi geç, seninle oyuncak gibi oynuyor. bir kere çok alttan almışsın. senle beraberken başkalarıyla konuşmak ne la? hele okuldaki sevgilinin yaptığına iyice şaştım. o kadar şey yaşamışsınız mezun olunca hemen eskisine pas vermek de ne? böylelerini değil sevgili yakınına bile yaklaştırma. kadınlara seni istiyorum duygusunun yanında çok da uzun boylu değil inceldiği yerden kopar mesajını orantılı şekilde verebilirsen sadakatlari aynı oranda artar. hem senden hoşlanıyorum diyeceksin hemde karı diye ölmedik çok uzatırsan si.. olur gidersin diyeceksin. bu sayede kendi gözlerin de daha çok açılacak. verdiğin değere değip değmediğini muhasebe etmeye başlayacaksın. ona göre davranışlarını değiştireceksin yada tamamen başından atacaksın. kadınlar sevilmekten çok yönetilmekten hoşlanırlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

    kardeş kadınlara karşı bu kadar anlayışlı olursan tepene çıkarlar. anlattıklarından anladığım, kolay lokma olacak bir hal içerisindesin. sebebi de birine sadık şekilde gönlünü kaptırmak istemen ve karşıdan da aynısını beklemen. istiyorsun ama karşıdaki aynı sadakati hissetmediği için sana istediğin karşılığı vermeyi geç, seninle oyuncak gibi oynuyor. bir kere çok alttan almışsın. senle beraberken başkalarıyla konuşmak ne la? hele okuldaki sevgilinin yaptığına iyice şaştım. o kadar şey yaşamışsınız mezun olunca hemen eskisine pas vermek de ne? böylelerini değil sevgili yakınına bile yaklaştırma. kadınlara seni istiyorum duygusunun yanında çok da uzun boylu değil inceldiği yerden kopar mesajını orantılı şekilde verebilirsen sadakatlari aynı oranda artar. hem senden hoşlanıyorum diyeceksin hemde karı diye ölmedik çok uzatırsan si.. olur gidersin diyeceksin. bu sayede kendi gözlerin de daha çok açılacak. verdiğin değere değip değmediğini muhasebe etmeye başlayacaksın. ona göre davranışlarını değiştireceksin yada tamamen başından atacaksın. kadınlar sevilmekten çok yönetilmekten hoşlanırlar.

    Biraz herkesi kendim gibi goruyorum sorun orada sanirim. Garip bu iliskiler ne diyim artik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar çoğunuzun yazısına katılıyıorum gerçekten güzel tespitleriniz var ben 31 yaşındayım bu sitede bayadır varım 7-8 yıl önce kız ayarlama taktiklerinden konu açılmıştı ve ben o kadar şey yazıp çoğu kişiye yardımcı olmuştumki ama şu an herşey çok değişti sanırım bende bekarım size tespitlerimi anlatmak istiyorum normalde neşeli kibar biriyimdir ama hemcinsime.

    Efendiyim harika bi ailem var ama yalnızım,çok iyiyim mesleğim var efendiyim ama yalnızım,bu tür lafları çok duyuyoruz değil mi ? Siz hiç ulan kıza göz açtırmam ananm tam bi kaynana gelinini ezer diyipte yalnız olan bi adam gördünüzmü ben görmedim.Malesef cinsel ilişkide dahil kadını her konuda ezecen paramparça edecen bana 7 posta atamassan evlenmem diyen kız çıkmıştı karşıma :))

    Evli arkadaşlarım var size durumu anlatayım bi arkadaşım allem kullem etti sınıf öğretmeni bi kızla evlendi evlenir evlenmez hemen karnına çocuğu koydu daha bi gün bile kızı sinemaya alıp gittiğini hatırlamıyorum kız evde çocugun annesiyle beraber ve çocugun annesi çok yaman tanıyorum mesela karşı caddeden biri konuşsun onlları bile dinler anlamaya çalışır öyle yani ama gezmeyi eğlenmeyi seven ailesi annesi anlayışlı olan adamlara bakıyorum ya boşanmış yada yalnızlar demekki sonuç ne

    Atalarımıza dönüyoruz ve diyiyoruzki sırtından sopayı karnından çocugu eksik etmiyecen şimdi ben bunu biyerde yazsam yada söylesem herkes bana cahil der değil mi ama öyle olan adamlar hep kazanırlar.Sevgiliniz yada eşiniz size 5 posta atın diyiyorsa onuda atmak zorundasınız 2 posta eksik olsun başkasında giderir bunu ahlakmı dedi biri bu ülkede ahlak çoktan tükendi,şu an gözümde bazı pavyon kadınları bile daha dürüst ve ahlaklı geliyor.

    ben bu düzene MPX YANİ MESLEK,PARA,SEX ÜÇGENİ DİYİYORUM. evlilikleri teknosadan telefon almaya benzetiyorum para veriyorsun düzenli cinsel ilişki için bedel ödüyorsun çakar geçerim diyen adamların sözü bu ülkede geçiyor olay bundan ibaret.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utkuhan

    Arkadaşlar çoğunuzun yazısına katılıyıorum gerçekten güzel tespitleriniz var ben 31 yaşındayım bu sitede bayadır varım 7-8 yıl önce kız ayarlama taktiklerinden konu açılmıştı ve ben o kadar şey yazıp çoğu kişiye yardımcı olmuştumki ama şu an herşey çok değişti sanırım bende bekarım size tespitlerimi anlatmak istiyorum normalde neşeli kibar biriyimdir ama hemcinsime.

    Efendiyim harika bi ailem var ama yalnızım,çok iyiyim mesleğim var efendiyim ama yalnızım,bu tür lafları çok duyuyoruz değil mi ? Siz hiç ulan kıza göz açtırmam ananm tam bi kaynana gelinini ezer diyipte yalnız olan bi adam gördünüzmü ben görmedim.Malesef cinsel ilişkide dahil kadını her konuda ezecen paramparça edecen bana 7 posta atamassan evlenmem diyen kız çıkmıştı karşıma :))

    Evli arkadaşlarım var size durumu anlatayım bi arkadaşım allem kullem etti sınıf öğretmeni bi kızla evlendi evlenir evlenmez hemen karnına çocuğu koydu daha bi gün bile kızı sinemaya alıp gittiğini hatırlamıyorum kız evde çocugun annesiyle beraber ve çocugun annesi çok yaman tanıyorum mesela karşı caddeden biri konuşsun onlları bile dinler anlamaya çalışır öyle yani ama gezmeyi eğlenmeyi seven ailesi annesi anlayışlı olan adamlara bakıyorum ya boşanmış yada yalnızlar demekki sonuç ne

    Atalarımıza dönüyoruz ve diyiyoruzki sırtından sopayı karnından çocugu eksik etmiyecen şimdi ben bunu biyerde yazsam yada söylesem herkes bana cahil der değil mi ama öyle olan adamlar hep kazanırlar.Sevgiliniz yada eşiniz size 5 posta atın diyiyorsa onuda atmak zorundasınız 2 posta eksik olsun başkasında giderir bunu ahlakmı dedi biri bu ülkede ahlak çoktan tükendi,şu an gözümde bazı pavyon kadınları bile daha dürüst ve ahlaklı geliyor.

    ben bu düzene MPX YANİ MESLEK,PARA,SEX ÜÇGENİ DİYİYORUM. evlilikleri teknosadan telefon almaya benzetiyorum para veriyorsun düzenli cinsel ilişki için bedel ödüyorsun çakar geçerim diyen adamların sözü bu ülkede geçiyor olay bundan ibaret.

    Doğru söyledikleriniz aslında da böylede tamamen karşısındakini ezik hale getirilmez mi. Düşünce yetisini kaybeder. Bu seferde sensiz bir şey yapamaz. Biraz arayı bulmak gerekiyor sanırım. Ne şımartmak ne de köle haline getirmek.




  • Aslında en büyük çıkarılacak sonuç: Kimseye anlayış gösterme ve herkesi kendin gibi sanma. Biraz geç oldu ama artık bunu uygulayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspez -- 3 Ocak 2016; 5:48:44 >
  • Durum vahim sende git bir tane yabancı bul 3 ay sonra bas nikahı gitsin ben ailemle tanıştırdım bir Alman kızı okul bitsin evleneceğiz anne babasıyla da tanıştım hiç hayatımda bana yalan söylediğini görmedim. Yaz tatili boyunca buradaydı ailem de çok sevdi onu (annem biraz almanca bilir 7 yaşına kadar orada yaşamış) bakalım inşallah hayırlısı olur.
    Not: son sevgililerim hep yabancı oldu hepsi buradaydı bir kere bile beni şüpheye düşürecek bir hareket yapmadılar sağolsunlar umarım sende böyle birisiyle karşılalır hayatını birleştirirsin abi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlara iyi davranmak için uğraşarak hata yapıyorsun. antisosyal ol demiyorum tabi ama insanları bu kadar umursama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kendi sınılarını prensiplerini kırmızı çizgilerini belirleyip kesinlikle taviz verme. Olay kızar ama bir şey olmaza dönüyor onların zihninde kendini ulaşılabilir kılma bırak uğraşsınlar senin için gerçekten düzgün bir bayan bulmak çok zor bu devirde o yüzden seçici davran ilişkiye başlamadan tanımaya çalış olmayacaksa da zorlama. Değişime açık olmayan insanları sil gitsin ilişki beraberinde sorumluluk getirir. Bu kaldıramayacak insanları sil gitsin. Sana ne kadar değer veriyorlarsa bi tık altını onlara hissettir. Anlıyorum senin kafanda kadınlar narin ve duygusaldır gibi bir kalıp var ama o dediğin 60larda kaldı. Bana ne verirsen benden alabileceğinde o bunu mutlaka hissettir ilk ciddi düşünceleri sen açma. Evine getirme öyle 3-5 ayda bırak merak etsin. Şunu unutma ne olursa olsun karşında ki senden daha değerli değil önce kendini düşün sen üzüleceğine bırak o üzülsün. Biterse kaybeden ben olmam düşüncesini hissettir ona. Tabi ki bunların değişmesi gereken zamanlar var ama onu kendin hissedersin zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu yazdığın safça davranışlardan sonra kaşar bi kız olsam inan kapağı sana atardım kolay lokmasın ve kandırılması evleniceğin kadının peşinde pervane olucak sonra boynuzlanıcak bi erkeksin kusura bakma hocam gerçekler acıdır.


    Evlilik konusunda yanlışın var herkes evleniyor diye evlenmek de neyin kafası moda mı bu ? Bırak şu televizyonda dizi izleyip iç geçirmeyi yada çevrede mutlu sarmaş dolaşan mutlu gibi gözüken çiftlere özenmeyide bırak aile baskını bahane etme gerçekten ihtiyacın var mı onu düşün varsa evlen ve bunda çok seçiçi ol.

    Sana nerde nasıl ne yapıcağını öğreticek değilim ama kullanma klavuzunun temel maddelerini söylüyebilirim

    Kadınlar araba gibidir kullanılmak ister, eğer yavaş gidersen yolu tıkarsın kadın inmek ister hızlı gidersen kaza yaparsın duvara toslarsın onuda kaybedersin kendinide.

    Arabayı sürmek için her parçasını anlamaya gerek yok sadece arıza karşısında yeticek kadar bilgi sahibi ol yeter

    Evet kadınlar sürülmek ister kendini yöneticek erkek görmek ister bu ilişkidede böyledir evliliktede böyledir onları yönlendirceksin otoriter olucaksın ama despot olmuycaksın. Mehter takımı gibi olucaksın 2 sevip 1 sövüceksin kadınlar düz çizgiyi sevmez bi gün izin vericeksin bi gün izin vermiyceksin bazı olaylarda.

    Sana tavsiyem kontrol edebiliceğin bi aday bul lafını dinliycek yaptığında sana eşlik edicek birini bul özellikle kafa dengi olsun.

    Ha sıkılırım dersen sürükle onu biraz gaza bas kadının sana uyum sağlıcaktır çılgınlıktan tut saçmalamaya rezilliğe kadar en muhafaza kadar kadın bile buna uyum sağlıycak yapıdadır yeterki hayat arkadaşı yapsın bunu.

    Kadının beyin kimyası karışıktır yani otoriter olucam diye odun olma kadını kaybedersin yada birbirinizi kaybedersiniz

    En önemliside kadında ilgi olmazsa olmazıdır günde 3 öğün az gelir sonsuzunu isterler ama 3 öğünde olsa ilgisini ver sürekli olsun ama az olsun

    Diğer bi tavsiyemde haftada 6 gün günde 13 saat çalışıcağın bi işin varsa evlenme tüm enerjini işine ayırmaktan kadına ilgi ve enerji veremezsin bu büyük sorun çıkarır. İkinizinda haftada 2 gün izinli olmanız lazımki 1 günü kendinize diğer günüde ortak gezmeye ayırın.

    Bazı durumlarda ilgi yetmiyor enerji ayıramıyor insan biraz saçma olucak ama bi çocuk yapmak kadının ilgi ve enerji sorumluluğunu senin üzerinden %50 azaltıcak bi formlül ÇOCUK yapmaktır. Çocuğu maddi değil manevi olarak yetiştiriceksen yapın bence. Televizyon tablet karşısında yetişen çocuk istemiyoruz.

    Son olarak kadın senin malın mı arabayla nasıl bir tutuyosun kontrol manyağı diyicek olan varsa ehliyetim yok ve hiç araba kullanmayada hevesim yok.

    Malesef günümüzde medyanın yetiştirdiği pandoranın kutusu açılmış kadın var bu erkeğin arzularının 10 katı (cinsellik değil mal mülk gibi isteklerle dolu ) olan bi kadını elde tutmanın başka bi yönü yok. Kadınlarımız tarla gibi ne ekersen onu biçersin istisnalarda yok değil fabrika bozuk insana ne yapsan boş birde kadın sevmeden olmaz kadın sevicek ama ilgin alakan için değil önce olduğun gibi sevicek seni.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gin And Juice

    Kadınlar erkeğin kölesidir çok ciddi söylüyorum bunu.Kadın erkek eşittir bilmemne geçin bunları.Bu duruma düşmelerinin yegane sebepleri kendileridir.Onlara kadın olduğunu,senin de erkek olduğunu hissettirmektir asil gaye,bunu becerirsen is tamamdir.Mesela çok sevdiğiniz bir koyununuz var.Ama onu seviyorsunuz diye salona oturtamazsiniz,gider salonun icine eder ne bilsin.Kadın da böyledir,gereğinden fazla deger verirseniz bu sefer gider sizin kalbinizin icine eder

    Katılıyorum. Bunu inkar eden ya humanisttir ya feministtir ya da enteldir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yetersiz_Bakiye

    Şu yazdığın safça davranışlardan sonra kaşar bi kız olsam inan kapağı sana atardım kolay lokmasın ve kandırılması evleniceğin kadının peşinde pervane olucak sonra boynuzlanıcak bi erkeksin kusura bakma hocam gerçekler acıdır.


    Evlilik konusunda yanlışın var herkes evleniyor diye evlenmek de neyin kafası moda mı bu ? Bırak şu televizyonda dizi izleyip iç geçirmeyi yada çevrede mutlu sarmaş dolaşan mutlu gibi gözüken çiftlere özenmeyide bırak aile baskını bahane etme gerçekten ihtiyacın var mı onu düşün varsa evlen ve bunda çok seçiçi ol.

    Sana nerde nasıl ne yapıcağını öğreticek değilim ama kullanma klavuzunun temel maddelerini söylüyebilirim

    Kadınlar araba gibidir kullanılmak ister, eğer yavaş gidersen yolu tıkarsın kadın inmek ister hızlı gidersen kaza yaparsın duvara toslarsın onuda kaybedersin kendinide.

    Arabayı sürmek için her parçasını anlamaya gerek yok sadece arıza karşısında yeticek kadar bilgi sahibi ol yeter

    Evet kadınlar sürülmek ister kendini yöneticek erkek görmek ister bu ilişkidede böyledir evliliktede böyledir onları yönlendirceksin otoriter olucaksın ama despot olmuycaksın. Mehter takımı gibi olucaksın 2 sevip 1 sövüceksin kadınlar düz çizgiyi sevmez bi gün izin vericeksin bi gün izin vermiyceksin bazı olaylarda.

    Sana tavsiyem kontrol edebiliceğin bi aday bul lafını dinliycek yaptığında sana eşlik edicek birini bul özellikle kafa dengi olsun.

    Ha sıkılırım dersen sürükle onu biraz gaza bas kadının sana uyum sağlıcaktır çılgınlıktan tut saçmalamaya rezilliğe kadar en muhafaza kadar kadın bile buna uyum sağlıycak yapıdadır yeterki hayat arkadaşı yapsın bunu.

    Kadının beyin kimyası karışıktır yani otoriter olucam diye odun olma kadını kaybedersin yada birbirinizi kaybedersiniz

    En önemliside kadında ilgi olmazsa olmazıdır günde 3 öğün az gelir sonsuzunu isterler ama 3 öğünde olsa ilgisini ver sürekli olsun ama az olsun

    Diğer bi tavsiyemde haftada 6 gün günde 13 saat çalışıcağın bi işin varsa evlenme tüm enerjini işine ayırmaktan kadına ilgi ve enerji veremezsin bu büyük sorun çıkarır. İkinizinda haftada 2 gün izinli olmanız lazımki 1 günü kendinize diğer günüde ortak gezmeye ayırın.

    Bazı durumlarda ilgi yetmiyor enerji ayıramıyor insan biraz saçma olucak ama bi çocuk yapmak kadının ilgi ve enerji sorumluluğunu senin üzerinden %50 azaltıcak bi formlül ÇOCUK yapmaktır. Çocuğu maddi değil manevi olarak yetiştiriceksen yapın bence. Televizyon tablet karşısında yetişen çocuk istemiyoruz.

    Son olarak kadın senin malın mı arabayla nasıl bir tutuyosun kontrol manyağı diyicek olan varsa ehliyetim yok ve hiç araba kullanmayada hevesim yok.

    Malesef günümüzde medyanın yetiştirdiği pandoranın kutusu açılmış kadın var bu erkeğin arzularının 10 katı (cinsellik değil mal mülk gibi isteklerle dolu ) olan bi kadını elde tutmanın başka bi yönü yok. Kadınlarımız tarla gibi ne ekersen onu biçersin istisnalarda yok değil fabrika bozuk insana ne yapsan boş birde kadın sevmeden olmaz kadın sevicek ama ilgin alakan için değil önce olduğun gibi sevicek seni.



    Yazdıklarınız doğru. Hata en baştan beridir bende. Aşağıdan alıp karşımdakini mühim birisi olarak görmesini sağlıyordum. O da nasılsa ağızını açmayacak istediğini yapıyordu bana. İnsan birden değişmez ama en azından bundan sonra ki ilişkilerimde dikkat edeceğim. Bana uyan birisi olursa da evlenirsin olur biter. Artık kimsenin ağız konusunu çekmem. Tecrübe her zaman iyidir. Gerçekleri geç de olsa anlamak.

    Cevap yazan herkese teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.