Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (823. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.661
Cevap
366
Favori
1.943.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gp recyko+ yeni nesil hangileri acap
     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey

     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey
  • şeref Ş kullanıcısına yanıt
    2. resim hariç hepsi yeni ama kaliteli olan siyah renk pro serisi, Eneloop dışında 2100mah üstü pil almayınız, pil kapaitesi arttıkça şarj olabilme sayısı ve şarjını koruma süresi azalır. Pro serisi 2000mah ve 1500 şarj/5 yıl şarjını koruma, sözde 2600mah olan ilk sıradaki pil ise 300 şarj/1 yıl şarjını koruma
  • Duracell 2500 mah şarj edilebilir pillerden alıyorum. Elimde duracell in şarj istasyonu gibi bir şeyi var. Yanlış mı yapıyorum acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, şu 4 pilden birini bugün sipariş geçecem bir yardımcı olsanız. Kablosuz logitech kol için alacam. 4tane lazım, 2 pil kullanıyor kol dönüşümlü kullanırım artık... GP pro serisi 2000mah sorun yaparmı yoksa 2700mah mı almalı...

     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey
  • Merhabalar,
    48v 1000w gücünde scooter' ım var,

    bir pil kutusu aldım. 60 tane 18650 pilim var. acaba bunları 48v olması için pil kutusuna nasıl dizmem lazım ve nasıl bir kart almam lazım içine.
  • GP pro serisini aldım kullanıma hazır diyor taktım kol çalışıyor sıkıntı yok, fakat şarj aletine taktım durum resimdeki gibi 4 pilde böyle boş gösteriyor. :)) Şarj aletim sağlam eminim 18650 pillerim için kullanıyorum sürekli.

     Şarjlı Piller Hakkında Her Şey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 11 Mayıs 2019; 17:4:42 >
  • Yurt dışından sipariş verecekler bundan sonrası için daha dikkat etsin ve hesaplamalarını yeni kanuna göre yapsın çünkü devletimiz bu işe el koydu.
    https://www.log.com.tr/yurtdisindan-alisveris-yapanlari-uzecek-gelisme/


    Türkiye’de herkesi ilgilendiren bir gelişme daha yaşandı. Yurtdışından alışveriş yapanları üzecek vergi muafiyeti adımı atıldı. Biliyorsunuz yurtdışında yapılan alışverişlerde bedeli belirlenen limitin aldındaki ürünlerden vergi alınmıyordu. Son yıllarda sürekli olarak düşen bu limit, bugün itibariyle tamamen kaldırıldı. Daha açık olmak gerekirse bedeli 22 euroyu aşmayan ürünlere tanınan vergi muafiyeti kaldırıldı. Bu adım sonrasında posta ve kargo yoluyla gelen tüm gönderilere bedeli ne olursa olsun yüzde 18-20 oranında gümrük vergisi uygulanacağı belirtiliyor. Resmi olarak 15 gün sonra yürürlüğe girecek bu karar, elbette sık sık dışarıdan alışveriş yapanlar için kötü görünüyor. Yapılan açıklamaya göre bundan sonra Avrupa Birliği ülkelerinden getirtilen ürünlere yüzde 18 düzeyinde, diğer ülkelerden getirtilenlere yüzde 20 oranında gümrük vergisi uygulanacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

    GP pro serisini aldım kullanıma hazır diyor taktım kol çalışıyor sıkıntı yok, fakat şarj aletine taktım durum resimdeki gibi 4 pilde böyle boş gösteriyor. :)) Şarj aletim sağlam eminim 18650 pillerim için kullanıyorum sürekli.

    bende bu sarj cihazıyla bu pilleri almayı düşünüyordum. başka pil mi alsam bu cihazla? yoksa şunu mu alsamhttps://www.hepsiburada.com/duracell-cef-14-4-yuksek-hizli-sarj-cihazi-p-HBV000005N4V0?magaza=Hepsiburada
  • Xiaomi marka sensörlü köpük sabunluk aldım. 3 pille çalışıyor. Duracell 2500mah şarj edilebilirlerle çalışmıyor ancak duracell normal pille çalışıyor. Neden acaba? Piller dolu, 8 10 pille denedim pilde sıkıntı yok gibi. Acaba 1.2v olduğundan falan mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba.
    Elimde mevcut GpKB01GS şarj aleti var. AA için 100mA AAA için 45 mA akım veriyor. Ben bunu 800 mAh AAA ve 2000mAh AA pillerim için kullaniyorum.
    Bugun elime bir adet Ataba 508 geçti. Bildiğiniz üzere bunda discharge özelliği de mevcut ama şarj akımı AA için 500 mAh AAA için ise 300mAh. Pillerin kapasitesinin %10 ile şarj edilmesi tavsiye ediliyor. Bu durumda Ataba At-508 şarj aletinin şarj akim değeri yüksek değil mi? Böylesine yüksek akımla pillere zarar verirken disharge ile ömrünü uzatmaya çalışmak tezat değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19

    18650 pil deneme şansınız varmı? Ben bim ve şok pillerini denedim 1-2 defa şarj etmeyi deniyor ama şarj olmadığını anlayınca gücü kesiyor. Bende nimh pil olmadığı için şarjı sadece 18650 pilde denedim 2 üründe sorunsuz.

    Alıntıları Göster
    hocam lii-202 ile ilk kez westinghouse pilleri şarj ettim. daha öncesinde bu pilleri şarj a koydugumda direk 0 dan başlıyordu şarj etmeye o yüzden yüzde kaç kala şarj a koydum bilmiyorum. mouse takılıydı piller program da %40 dolu gösteriyordu ama arada bir kapanıyordu. şarj etmeye karar verdim. %100e kadar doldu tekrar kontrol amaclı şarj a taktım %50 den başladı tekrar %100 e kadar doldu gene kontrol ettim yine %50 den başladı şarj etmeye, çektim bende. piller mi bozuk makine mi bozuk acaba hocam
  • Merhabalar. Çocuğun kullandığı kumandalı araba için duracell pil alıyorum fakat çok maliyetli oluyor. Kullandığım piller 1.5 V.
    GP 2700 1.2 V alsam herhangi bir problem olur mu. Voltaj ve pillerin biraz daha iri olması anlamında. Teşekürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Almak istediğiniz pilin görselini yükleyiniz gp 2700 eski seri bayat pil piyasada çok fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil olanlardan almışsınız ama bu piller ticari amaçlı genelde tepe flaşı için daha çok pozlama amaçlı satılan pillerden 300 defa şarj döngü ömrüne sahip bu testleri yarısını düşünerek değerlendirin yani 150 kere çünkü o koşulları sağlamak imkansız.
    GP ReCyko+ Pro 2000mah kapasite fakat 1500 kere şarj edebilme ömrüne sahip bunu da 750 kere olarak hesap ediniz
  • Arkadaşlar,
    Bir süredir gözlerimdeki sorun devam ettiğinden forumada, net'e de giremiyorum.
    Haziran sonunda her sey belli olacak.
    Bu arada her kesin BAYRAMINI KUTLULAR ESENLİKLER DİLERİM.
  • Bnede ni-cd no-name 600 mah pillerle çalışan bir tornavidam vardı içini açıp pilleri söktüm yerlerine AAA ladda 500 taktım fakat tabiki ni-mh makianın adaptörü bu pilleri şarj edebili mi ederse neye dikkat etmem gerek ,sürekli şarjta tutamassın gibi şeyler yazmışlardı yabancı forumlarda ,teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 4 Haziran 2019; 15:27:52 >
  • bipekkan B kullanıcısına yanıt
    ben de sizin bayramınızı kutlarım.
    Allah'tan şifalar diliyorum...
  • Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    ben yeni 2600 mah varta 5716 model ready to use pil aldım. bu 2700 mah olanıda gördüm ama onda ready to use özelliği yok bildiğim kadarı ile. varta alacaksanız ready to use olanı seçin.
  • Arkadaşlar 9v pilleri güvenle şarj edecek şarj aleti önerisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.