Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.305
Cevap
74
Favori
340.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • farpan630 F kullanıcısına yanıt
    ABD'de Sony XD85 diye bir televizyon satılmıyor, oradaki ismi XBR-X850D. Lütfen güvenilir bir kaynak belirtmeden böyle uyduruk şeyler anlatmayın.
    https://www.google.com/ncr#q=sony+tv+recall&tbm=nws&tbs=qdr:m



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A1001z -- 22 Aralık 2016; 14:26:53 >
  • farpan630 F kullanıcısına yanıt
    Kaynak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon güncelleme gelmiş ABD Kullanıcılarına
  • Merhaba arkadaşlar.18 inde sony center dan 55xd7005 modelinden alarak aranıza katıldım. Fakat ürün geldi kurulum yapıldı akşam ekranın hatalı olduğunu fark etti. Sadece siyah renkte ortada kırmızı bir yanık ve çok yakından bakınca hare hare mavimsi noktalar var etrafında. Servis geldi şanssızlık dedi evet panelde hata var dedi aldı tv yi. Şimdi sony ile görüşüp onarım değişim veya para iadesi seçeneği sunacaklar. Ben onarım istemedim haklı olarak o kadar para verip sıfır ürün alıyorum 2.el değil. Para iadesi için de hakem heyeti vs uzatabilirler dedi. Ben sony den soğudum büyük ihtimal para iadesi isteyeceğim 3400 tl ye aldım. Şimdi prosedür nedir ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz?
  • Sony android olayını bana göre becerememiş. Android tv için uygun değil şimdilik. Hantal çalışıyor uygulamaları arka planda çalıştırdığı için ram işlemci vs 4k için bana göre yetersiz geliyor. Ara sıra takılmalar oluyor. Bunun haricinde en büyük handikapı bu bir tv olmasına rağmen kanal arama favoriler kanal geçişleri çok kötü ve kullanışsız. Lg nin web os'u bir tv için oldukça kullanışlı bence. Tavsiyem Sony tv alırken benim gibi sadece görüntüsüne takılıp almayın kurcalayın. Zaten arızalı tv gönderdikleri de ayrı bir sorun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A1001z

    ABD'de Sony XD85 diye bir televizyon satılmıyor, oradaki ismi XBR-X850D. Lütfen güvenilir bir kaynak belirtmeden böyle uyduruk şeyler anlatmayın.
    https://www.google.com/ncr#q=sony+tv+recall&tbm=nws&tbs=qdr:m

    XD85 ve X85D aynı modeldir. X85D amerikadaki ismidir aynı televizyonun.
    http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1462946905

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba xd8505 kullanıyorum. Bluray DTD 1080p izlemek istedim ama tv açamıyor programlarda. Daha dün 1080p bluray dual film izlemiştim on numaraydı aynı flash aynu tv aynı programlar ama olmuyor 64 gb lik flash belleğimden açıyorum . Nasıl izlerim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun ? Aldığım hatalar aşağıdaki gibi.



    *Donanımsal hızlandırma hatası . Yazılımsal kod çözücüsüne geçiriliyor / vlc player

    *Desteklenmeyen format / tv videosu

    *Kodi ise açmıyor ses var görüntü yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan yagmur -- 22 Aralık 2016; 22:03:33 >
  • Film 15 gb ondan mı acaba ? Daha evvelki 8 gb idi. Dts olayı sesle ilgiliydi sanırım alakası yoktur ne yapmam lazım arkadaşlar ?
  • alparslan yagmur kullanıcısına yanıt
    Harici Media Player alacaksınız, 2nci el Western Digital, Egreat veya Dune...

    150-200 Tl ile 1000 + arası değişiyor...

    Daha özel birşey için 4K destekli Zappiti dibi şeyler de olabilir

    Gerek yok Tv de izlerim derseniz Sony dahili media playerinde sorun olmasa da harici HDD leri tanıma konusunda biraz sıkıntılıdır sony..

    MX Player, BS player gibi Android playerler deneyin..Filimi Es dosya veya bahsettiğim MP ler üzerinden açmayı deneyin..

    Ama bu işin en olması gerekeni harici MP'dir..

    TV nin desteklediği Formatlar değil, sizin izlediğiniz Riplenmiş dosyanın nasıl kodeklendiği önemli..O kadar farklı yazılımlar var ki, Tv nin istediği tam standart olmayabilir..Riplenme şekline göre değişiyor..Aynı filimin başka bir grup tarafından riplenmişi veya MKV/MP4 formatı ile riplenmişi, DTS, AAC,AC3 kodekleri hep farklı unsurlar..Sizin HDD nin yapısı (FAT/NTFS, cluster yapısı vs vs vs) etkendir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Aralık 2016; 22:23:45 >
  • Xd805 android tvde arkada çalışan uygulamaları nasıl kapatırız acaba? Yada bunu nasıl kontrol ederiz çalışan ıygulama varmı yokmu diye?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zfr-oz

    Sony android olayını bana göre becerememiş. Android tv için uygun değil şimdilik. Hantal çalışıyor uygulamaları arka planda çalıştırdığı için ram işlemci vs 4k için bana göre yetersiz geliyor. Ara sıra takılmalar oluyor. Bunun haricinde en büyük handikapı bu bir tv olmasına rağmen kanal arama favoriler kanal geçişleri çok kötü ve kullanışsız. Lg nin web os'u bir tv için oldukça kullanışlı bence. Tavsiyem Sony tv alırken benim gibi sadece görüntüsüne takılıp almayın kurcalayın. Zaten arızalı tv gönderdikleri de ayrı bir sorun

    Hocam xd8505 kullaniyorum anroid super otesi akici. Okadar hizliki hersey tablet ve pc kullamaz oldum. Kanal gecisleri disinda sorun yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdcvn

    Arkadaşlarım Hayal dünyasında yaşamaya devam ediniz..Kotasız internette AKK denilen kota vardır ;)

    4K için 3mbp değil 25-40/50mbp internet gereklidir..Tabi Boş konuşma diyeceksiniz buna da..

    Ben gerçekleri yazıyorum ama rahatsız oluyorsunuz, eleştiriye de gelmiyorsunuz..Siz de haklsıınız (N.hoca deyimi)

    Saygılarla

    http://www.superonline.net/kampanyalar/turkcell-tv-kampanyalari/muhtesem-3lu-4k-kampanyasi

    2016 SONY ANDROİD TV


    Antalyada superonline fiberde nedense hiz dusumu olmuyor. 2 yilda 1kere dustu oda 3 gun surdu. Ttnet affetmiyor aninda indiriyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Farkinda olmadan baya bi gecmise gitmisim.:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    4K için gerekli Hızdan bahsettim..Hız başka 40-50 Mbps KOTASIZ internet başka..Parayı verir sınırsız Full alırsınız..Ben standart kullanıcıdan veri akışı için gerekli altyapıdan bahsediyorum..

    4k izleyince kaç gün sonra bitecek AKN, ve 3GB ye düşeceksiniz...

    Bununla ilgili Hükümetçe çalışmalar var ama ne kadar olur bu 3Gb, ne kadar artar bilinmez..
  • Video formati nasil ayarlaniyor. Filmler hep tam ekran oluyor. Adamlar yuzler uzuyor. Orjinal format nasil ayarlaya bilirim. Kumandada bir tus varmi. Ayarlardan goruntu formati orjinal desemde video oynatici duzelmiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 Sony Android TV konusunda yazdım ama cevap veren olmadı.
    Sayın arkadaşlar, bugün 50w805 TV'nin başına bir hal geldi. TV yi kapatırken yeşil turuncu kırmızı mavi yandı. Sonra 6 kere kırmızı yanıp sönmeye başladı. Bir daha açılmadı. Fisten çekip bir kaç dakika bekledim. Fişe takıp kumandadan açtım. Normal açıldı, hop bu sefer home tuşuna bastım değişen bir sey yok. Home tuşu dışındakiler çalışıyor ama home tuşu TV de tepki gösteriyorken, menüde değişiklik olmuyor. Kapatınca yine kırmızı mavi turuncu yeşil renkler ve 6 kez kırmızı ışık yanıyor. Fişten çekip tekrar acmazsam olmuyor. Servisi çağıracağım en az 1 ay tvsiz kalacağım. Yok mu bunun bir çözümü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 55xd8505 ile araniza katildim. Forumda okuduklarimdan sonra kafam cok karışmıştı. Ama su an iyiki sony almışım diyorum. Hem dizayn hem görüntü olarak çok memnunum.
  • cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    Kumandadaki kapatma tuşuna 5-10 saniye basılı tutun, Tv soft reset dediğimiz şeyi yapması lazım, sonra tekrar android yazısı ile başlaması lazım..Android hatası sanırım

    http://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/72691/~/how-do-i-perform-a-(soft)-restart-(reset)-or-power-cycle-on-sonys-android-tv%3F

    Fabrika reset deneyebilirsiniz son çare

    http://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/66442/~/how-do-i-perform-a-factory-reset-on-sonys-android-tv%3F




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alparslan yagmur

    Film 15 gb ondan mı acaba ? Daha evvelki 8 gb idi. Dts olayı sesle ilgiliydi sanırım alakası yoktur ne yapmam lazım arkadaşlar ?

    Valla ilginç bir bilgi buldum, 2014 ve sonrası bravia tv.ler ntfs dosya sisteminde 16 TB dosya boyutunu destekliyormuş. Pek inanmadım ama:https://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/23532/knowledgebase/1/

    Yalnız benim bir sorunum var; USB 3 uyumlu harddisk dock station almıştım zamanında. Nedir o derseniz şu linkte görülen 2 adet de 2şer TB'lık HDD'im var. Ama TV malesef usb hub.ları desteklemediği için KODI 4 TB'lık film arşivimi görmüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 24 Aralık 2016; 1:40:18 >




  • Maalesef olmadi , zaten home tuşuna basınca TV tepki vermiyor. TV üzerindeki Led yanıyor ama Home menüsü açılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.