Şimdi Ara

''Mediaget'' adlı zımbırtıyı bir türlü kaldıramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımda ''Mediaget'' adında bir program var , ne yaptıysam ne ettiysem kaldıramadım. Arama yaptığım da hiçbir yerde çıkmıyor ama torrent indirmek istediğim de direkt Mediaget ile açılıyor. Bilgisayarı sıfırladım tüm uygulamalar gitti bu meret hala duruyor. Nasıl kurtulacağım ben bundan?



  • Kayıt defterinde de aradın mı? Ayrıca program ekle kaldırda görünüyor mu? Masaüstünde simgesi var mı? Media get çalışırken görev yöneticisine bak. Media get dosya konumuna bak. Sonra programı sonlandır. Ve programın kurulu olduğu klasörü sil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program bilgisayarın hiçbir yerinde bulamıyorum. Program ekle veya kaldır da zaten yok , kayıt defterine baktım orada da bulamadım. Mesela torrent dosyası indirmek istediğim de Mediaget ile indiriyor.
  • Media geti tekrar indir ve kur. Kurarken kaldır veya onar diye seçenek çıkması lazım. Oradan kaldırırsın. Eğer çıkmazsa iobit Uninstaller kullan. O muhtemelen tamamen kaldırır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

    Media geti tekrar indir ve kur. Kurarken kaldır veya onar diye seçenek çıkması lazım. Oradan kaldırırsın. Eğer çıkmazsa iobit Uninstaller kullan. O muhtemelen tamamen kaldırır.

    Dediklerinizi yaptım fakat yine olmadı.

    Nasıl bir illettir bu...
  • Bazıları media getin malware olduğunu yazmış. İstersen yine kendince tüm izlerini sildikten sonra, bir de malwarebytes Anti-Malware ile güvenli modda tam tarama yap. Eğer gerçekten de öyleyse, muhtemelen temizlenir. O da olmazsa format yolu görünüyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak resimde birkac çözüm yolu sunulmuş :
     ''Mediaget'' adlı zımbırtıyı bir türlü kaldıramıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

    Bazıları media getin malware olduğunu yazmış. İstersen yine kendince tüm izlerini sildikten sonra, bir de malwarebytes Anti-Malware ile güvenli modda tam tarama yap. Eğer gerçekten de öyleyse, muhtemelen temizlenir. O da olmazsa format yolu görünüyor...

    Windows 10 kullanıyorum , dün sırf bu program yüzünden her şeyi sıfırladım , her program gitti ama bu gitmedi. Dediğiniz programı da deneyeceğim , umarım olur.
  • İnşallah ne diyeyim. Ayrıca resimde adware cleaner, junkware removal tool ve hitman proyu da tavsiye etmişler. Hepsiyle bi tarama yap güvenli modda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win10 kurar kurmaz kaldırdım ben win 10 la birlikte geliyor io uninstaller ile sorunsuz kaldırmıstım.
    Başlangıçtan kaldırın ve açmak istediğiniz torenti birlikte AC ile utorrentle acın.Sürekli bununla AC gibi bir seçenek var onu işaretle.
    Kaldırmak içinde io uninstaller dene istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denetim masası programlarda görünmeden arka planda çalışabiliyor bu lanet program.
    Kaldırmak için ctrl+alt+del yaparak görev yöneticisini açıp başlangıcı tıklayın, başlangıçta devre dışı bıraktıktan sonra mediagete sağ tıklayıp dosya konumunda aç deyin. Mediaget.exe ile aynı klasörde mediaget uninstaller dosyası olacak, ona tıkladım mı tamamdır. Görev yöneticisinde devre dışı bırakmış olduğunuz mediagetin listeden de silinmiş olduğunu göreceksiniz.
    Kolay gelsin.
  • Cevap arayanlar için internetten gelecek arkadaşlara söyleyelim

    windows 10 için,
    user appdata local mediaget2 isimli klasörde bulunur. klasörü silin tamamdır.
  • ıobıt unınstaller ile kaldırabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.