Şimdi Ara

Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hemen özelliklere geçelim;

    Clash Of Clans Güncellemesinde Neler Var?

    11. Seviye Köy Binası: Oyun başladığından bu yana merak edilen konulardan bir tanesi olan 11. seviye köy binası bu güncelleme ile oyunda kendine yer edindi. Artık oyunumuzda yeni bir dönem başlıyor. Alevlerin ve karanlığın içinden beyaz bir melek gibi bir yapılanma ortaya çıkıyor. Yeni köy binamız lavlar ile süslü ama bir meleği andıran yapıda.

    Son güncelleme oyunda bazı noktaları da değiştirdi. Bunların başında da, belediye binaları artık daha fazla ganimete ev sahipliği yapacak. Kalkanlar da artık belediye binası ile doğru orantılı. Hedef artık köy binaları.

    11. Seviye Belediye Binası ile gelen yenilikler. Öncelikle okçu kulesi, top, büyücü kulesi, X-Topu gibi öğelerden bir tane daha alma hakkı geldi.

    Büyücü kulesinin gelişimi sürüyor ve artık 9. seviye yükseltme de devrede. Belediye binası ile daha fazla uyumlu.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme

    Yeni Bir Kahraman (Büyük Koruyucu): Veeee huzurlarınızda büyük koruyucu. Kendileri bir deha ve daha fazlası. Anlaşılmaz problemlerin bir numaralı ismi. Tam ordunuz pes etmeye hazırken gelen bir Gandalf. Evet o beyaz pelerini, mor sakalları, büyülü asası ve elinden düşürmediği kitabı ile bir bilge. Onu denemek için belediye binasını mutlaka 11 yapmalısın. Unutma o senin en yeni kahramanın.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme

    Büyük koruyucunun en büyük özelliği, savaş sırasında ordusunun gücünün azalmasını kısa bir süreliğine engellemesi. Yani ordunuza bir kalkan sağlıyor ve bu kalkan ordunun bir süre ölümsüz olmasını sağlıyor.

    Harita Değişimi: Clash Of Clans oyununda harita nemli bir yer tutuyor. Haritanın darlığından uzun zamandır şikayet edilse de, haritanın genişlemesinin oyunun gelişimini bozacağı iddiaları vardı. Yönetim, haritanın her yönden 2 kare genişlemesini uygun gördü. Artık harita daha büyük ve daha zor.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme

    Taktik Avcı Uçağı Ağır Silahı: En yeni silahımız ve düşmanın korkulu rüyası. Kendileri tam bir ağır silah ve baş edilmesi çok zor. Eagle Artillery adını alması boşuna değil. Dik yapılan ve düşmana ağır hasar veren ışın tarzı silahı ile ondan çok korkacaksınız. Hava savunmasının kralı olmaya geldiğini belirtelim.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme

    Büyücü Kulesi: Büyücü kuleleri hem seviye olarak, hem de adet olarak 1 daha fazla. Tasarımları da belediye binası ile uyumlu. Zarar dereceleri artık 56 seviyesinde. Bu tam anlamıyla öldürücü bir darbe demek.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme

    Değişen Kalkan Algoritması: Bugün itibariyle,sadece belediye binasının yıkılması ile kalkan kazanma devrine son. Savaş, yıkım dereceni yükselt ve ödül olarak kalkan kazan. Bütün belediye binaları içeriye.

    Kalkanlar artık biraz daha anlaşılması güç. Öncelikle belirtelim ki belediye binasının yıkılmış olması kalkan kazandığınız anlamına gelmiyor. Yani illa ki belli bir yıkım yüzdesini geçmeniz gerekiyor. Örneğin; %30 üzerinde bir yıkım kalkan kazanmanız için yeterli. Kalkanınız bittikten sonra verilen 15 dakikalık ekstra kalkan, ani baskınları ortadan kaldırıyor.

    Yanlış anlaşılmasın, kalkan kazanmak için sizin değil rakibin size saldırması gerekiyor.

    Kalkanınız varken yapacağınız bir saldırı, kalkan sürenizde azalmalara, hatta kalkanın bitmesine neden olabilecek.

    Örneğin 10 saatlik bir kalkanınız varken yapacağınız saldırı için size bir uyarı gelir ve kalkanın 3 saat azalacağı bilgi olarak verilir. Ve bunun yanında maliyetten daha az kazanılacak bir ganimet, kalkanın sıfırlanması anlamına geliyor.

    Kalkanlar bulunduğunuz lige göre değişim göstermektedir.

    Ve 2 saatlik kalkan 10 yeşil altına bedel.

    Büyü İsteği: Kullanıcılar artık askerin yanında büyü de isteyebilecekler. Tüm bu istekleri yapabilmek içinse bir klana üye olman gerekiyor. Yada büyük düşün kendi klanını kur. Asker isteğinin yanında artık 1 adet büyüde isteyebilirsin. Sanırım bu SuperCell çıldırmış olmalı.

    Yeni Gelişmeler: Gelişmelere yenileri eklendi ve artık bir çok savaşçının güncellemeleri 1 seviye yükseltildi. Bunlar; Dalkavuk, Cadı, Lav Tazı gibi kara iksir emicileri.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme


    Goblin Güncellemesi: Oyunun ganimet hırsızları olan Goblin sınıfının öncelikli hedefleri arasında artık belediye binası ve klan kalesi de var. Ve bu yapılara karşı 2 kat daha hırçınlar.

    Belediye Binası Artık Ganimet Deposu: Önceki sürümlerde ve güncellemeler de, belediye binası hangi seviye olursa olsun, 1.000 altın ve 1.000 iksir depolayabiliyordu. Şimdi ise 10. seviye köy binası 1.500.000’er 11. seviye köy binası ise 2.000.000’ar ganimet biriktirebiliyor. Ve Goblinlerin de belediye binası ve klan kalelerine saldırma sebebi tamamen bu yani duygusal.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme

    12. Seviye Altın Ve İksir Deposu: Artık her bir depo 2.000.000 ganimet biriktirebiliyor. Ve tabii ki son güncelleme ile belediye binaları da ganimet deposu haline geldi.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme

    Clash Of Clans Laboratuvar: Artık yeni gelişmelerin önü açıldı ve bu gelişmelerin gerçekleşeceği laboratuvar da 1 seviye daha yükselme için hazır hale getirildi. Belediye binası ile uyumlu tasarım. Goblin,Cadı ve Dalkavuk geliştirmeler için sizi bekliyor.

     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme


    Diğer Clash Of Clans Güncellemeleri:

    Klan savaşı için bekleme süresi 23 saate indirildi.
    Savaş süresinin limiti 30 saniyeye çıktı.
    Tuzaklar için belirlenen yeniden silahlanma maliyeti düşürüldü.
    Şifacı yararlılığı azaltıldı.
    Belediye binası 10 için eşleşme bulma düşürüldü.
    Harita, engeller ile birlikte genişletildi.


     Clash Of Clans 10.12.2015 Güncelleme







  • Merhaba... Yeni güncelleme yaptığımdan beri ganimet kasamıyorum . Nasıl ganimet kasabilirim , yöntemlerini açıklayabilirmisiniz...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.