Şimdi Ara

ViewSonic 4K ve Oyuncu Monitör Tavsiyeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
13.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Viewsonic Türkiye kullanıcısına yanıt
    Birkere hiçbir ips panel inputlagta ve tepkime süresinde TN panellerden hizli olamaz imkansiz örneğin okadar çok renk varki ipslerde kamyonun arabadan hizli olduğunu idda ediyorsunuz sizce akıl mantık varmi?onu işleyip görüntü verene kadar illa süresi artacak mantık odur sir ürün satıcağız diye lütfen insanlari yanliş yönlendirmeyin +burasi kullanıcıların yari kullanıcı incemelerinin yeri ürün pazarlama yeri diil aşşağidaki listeye bakarsanız sıralamaya bile girememişsiniz siz birde en hızlı diyorsunuz

    http://be.hardware.info/reviews/6435/9/asus-mg278q-mg279q-en-pg279q-review-drie-keer-144hz-wqhd-gaming-monitor-testresultaten-reactietijd-en-input-lag




  • Hocam göz sağlığı için hangi modeli önerirsiniz? Kızarma sorunu oluyor bende hangisini almalıyım?
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    İsterseniz, size tüm teknik dökümanlarla IPS panellerde nasıl 2ms tepki süresi alınabileceğini anlatabiliriz. Bugüne kadar bu soru bize çok soruldu ve şöyle söyleyelim biz IPS panellerde yüksek tepki süreli modellerimizi 1.5 yıl önce Dünyada bir ilk olarak lanse ettik ve Türkiye'de çok güzel satış adetleri yakaladık. Yani teziniz şöyle çürüyor, bu modellerde dediğiniz gibi sorun olsaydı veya kullanıcılar bu ürünleri beğenmeselerdi, buralarda bize gelip dert yanarlardı. Ama sadece siz gelip yaptığımız işi beğenmediğimizi belirttiniz.

    Ayrıca, şöyle bir düzeltme yapalım, biz hiçbir zaman bizim markamız en iyisi demedik, en hızlı biziz demeyiz. Biz rakiplerimizden iyi olduğumuz yönlerimizi belirtiriz sonuçta karar verecek olanlar kullanıcılardır.

    Bizim burada bulunma amacımız, kullanıcılara ilgili konularda yardımcı olmak. Eğer 2ms tepki süresinin IPS panellerde nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi istiyorsanız aşağıdaki linkten VX2363 modelimizin nasıl 2ms tepki süresi verdiğini izleyebilirsiniz. Eğer bu da size yetmez ise size teknik dökümanları verebiliriz.

    https://goo.gl/O8bFkW




  • CrySjiX kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bütçeniz dahilinde birçok model önerebiliriz. Aşağıda 2 farklı link verdik oradan detaylara ulaşabilirsiniz ama 2015 yılından beri piyasaya sürdüğümüz bir çok modelle göz sağlığını koruyan teknolojilerimiz var. Dediğimiz gibi, bütçeniz dahilinde kullanım amacınıza yönelik en uygun modeli size önermeye çalışabiliriz.


    Bizim göz sağlığını koruyan Flicker Free yani titreşimsiz ekran olarak adlandırdığımız bir teknolojimiz var. İşin özünde titreşim, panellerdeki LED lambalara verilen enerjinin düzensizliğinden kaynaklanır eğer bu enerji dalgalanmalarının önüne geçerseniz gözlerinizi yormadan daha uzun süre kullanabilirsiniz.

    Titreşimsiz ekran teknolojisi detaylarına buradan da bakabilirsiniz. http://goo.gl/aEeyLn

    Bunun haricinde Blue Light Filter dediğimiz yani Mavi Işık teknolojisi bulunmaktadır. Bu teknolojinin çıkış noktası ise yapılan araştırmalar sonucunda 3 ana renk olan RGB ( Kırmızı - Mavi - Yeşil ) renklerden mavi renk ışınlarının gözlerde yorulmaya ve sulanmaya neden olduğu ortaya çıktı. Mavi ışık teknolojisi, mavi rengi kısarken bunu kırmızı ve yeşil renklerle destekliyor. ve böylelikle göz yorgunluğu ve yanma gibi rahatsızlıkların önüne geçiyor.

    Mavi ışık teknolojimiz ile ilgili detayları da bu linkte bulabilirsiniz. http://goo.gl/HqKLZF

    Kafanıza takılan noktaları sorabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viewsonic Türkiye -- 25 Mart 2016; 15:19:40 >




  • Viewsonic Türkiye kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/ViewSonic-XG2401-DisplayPort-FreeSync-Technology/dp/B01A0ZRR50/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1459451102&sr=1-1&keywords=ViewSonic+XG2401

    Bu modeliniz hakkında biraz bilgi verirmisiniz ve bu fiyata türkiyeden sanırım alınmıyor. Amazondan alınır mı peki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viewsonic Türkiye

    Merhaba size şu modelleri önerebiliriz şu an Vatan Bilg. hepsi stokta var.

    VX2263Smhl SuperClear IPS panel 2ms tepki süresi çift HDMI girişi var. Fiyat içinhttp://goo.gl/0RGb8M

    veya

    VX2252Mh TN panel 2ms tepki süresi HDMI + DVI girileri var. Fiyat içinhttp://goo.gl/Kf66Sb

    24 VIEWSONIC VG2401MH-2 1MS 144HZ DVI+2XHDMI+DP USB MM ERGONOMIC

    Bunu aldım bugun de güncel olan modelinde aim point özelligi yok dienler var dogrumu ya




  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    bu model VG2401mh-2 modelinin yeni modeli olarak gelicek. 1ms ve 144hz olarak geliyor. Ayrıca bu modelde AMD Free Sync ile geliyor. Bu ürün Mayıs ayında Türkiye stoklarında olacak. Şu an için Türkiye fiyatı belli değil ilerleyen günlerde fiyatı ile ilgili bilgi verebiliriz.

    Detaylarını Türkiye sayfamızdan da öğrenebilirsinizhttp://goo.gl/zAZ86e
  • Merhaba,

    evet bu modelde nişangah yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viewsonic Türkiye

    Merhaba,

    evet bu modelde nişangah yok.

    Tamam onuda geçtim dvı dan baglı 144 hz hersey guzel ama görüntüyü ne yaptıysam soluk ya neden acaba sorabilirmiyim kırmızı tam kırmızı yogun deil
  • Merhaba,

    Bu modelin incelemesine bakarak renk ayarlarını yapabilirsiniz.

    https://goo.gl/5vrcnr
  • VA2855Smh Hb'dan almış bulunmaktayım.
    Akşam evde deneyip test edicem.
    Bunun bir kalibrasyonu vs yapmak gerekiyor mu ?
    Varsa böyle birşey nasıl yapıldığıyla ilgili bilgi verirmisiniz ?
  • CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın.

    Kalibrasyon işi biraz farklı bir konu bunu hem yazılımsal hem de donanımsal olarak farklı yöntemlerle yapabilirsiniz. Daha önceden TechnoToday ekibi ile kalibrasyon üzerinde bir video çekmiştik isinle onu paylaşmak istiyorum. İsterseniz bu videoyu izleyin burada yöntemleri açıklamaya çalıştık eğer kafanıza takılan noktalar olursa yine iletişimde kalabiliriz.

    Detaylı kalibrasyon videosu içinhttp://goo.gl/Ig1EhX bakabilirsiniz.

    Bunun haricinde VA2855SMH 'ta SuperClear Pro Teknolojili VA panel kullanılıyor ve bu panel gerçek 8bit renk desteği sunuyor. Yani 6bit + FRC olan panellere göre daha yüksek bit değerine sahip. Standart TN panellere göre 3000:1 kontrast oranı ile hem geniş görüş açısı hem de daha yüksek renk doğruluğu sunuyor. Dolayısıyla, cihazın vereceği renk kalitesi hoşunuza gidecektir.

    Kalibrasyon için yine videomuza göz atın eksik bir nokta olursa bize buradan veya service_tr@viewsoniceurope.com adresinden ulaşabilirsiniz.




  • VA2855Smh Monitör geldi akşam test ettim biraz. Ayar tuşları monitörün altında ve küçücük kullanması çok zor.
    Artık günümüzde birşeye vakit harcamaya tahammül etmek çok zorlaştı taktir edersiniz ki :D bende biraz sabırsızım ve herşey öyle hazır olsun istiyorum tabiki.
    Ben bu işlerde uzman değilim umarım yapabilirim. Videoyu fırsat bulunca izleyeceğim. Bu tuşların görevini yapan bir program vs yok mu acaba ? Lg de böyle birşey vardı sanki.

    Eski Tn 24 inch samsung monitörümde 1080p mkv film izlerken renkler sanki daha doygun gibiydi dün akşam bu monitörü kurcaladım ama gözümün alıştığı ayara getiremedim doğrusu.
    Bana diğer monitörüme göre renkler soluk gibi geldi. Hazır modlardan film modu da samsungun ayarı ile çok farklı. Bilmiyorum belki doğrusu budur.Dediğim gibi uzman değilim.Fazlada uğraşmadım açıkçası.
    Samsung harici monitör, tv kullanmadığımdan göze farklı geldi sanırım. Ama renkler doğal ve ben akıcılıkta tepkime de vs sorun görmedim.Görüş açısı olarak tn'ye göre çok daha iyi yatarak izledim filmi.
    Monitördeki ses olmamış. Eksi olarak tuş takımı kullanması zor ve sesi söylemek istedim. Onun dışında beğendim. Fiyat performans olarak işimi çok rahat gördü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 8 Nisan 2016; 11:35:27 >




  • CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    iyi günlerde kullanın. Video size kalibrasyon için yardımcı olacaktır. Menüdeki ayarlar ile istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Sonuçta bu kişisel bir deneyim olduğu için herkesin renk beklentileri farklı olabilir.

    Ses konusunda bu hoparlörler aslında sistem sesleri için üretilmişlerdir. Film izlerken birçok kullanıcı harici monitörleri tercih ediyor, o nedenle bu hoparlör ile harici bir hoparlörü kıyaslamak pek doğru olmayacaktır.

    Tekrar iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • The XG2703-GS Modeli ne zaman TR'de satışa sunulacak acaba ?
  • ZiveR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu modeli şu anki yol haritamızda 3. çeyrekte Türkiye'de olması planlanıyor. Büyük ihtimalle eylül sonunda Türkiye'de olacak. Tabiki tarih netleşince biz yine buradan duyurusunu yapacağız.
  • Bilgilendirme için teşekkürler , biraz araştırdım ve bu gaming modelin bir üstüne rastladım yani VG2401-2 gibi bişey , farkları nelerdir ve nereden alabiliriz ? Eğer fazla fiyat farkı yoksa bir üst modelini almak isteyebilirim
  • cozaemrecan C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    VG2401mh-2 bir üst model değil, XG2401 'in bir önceki versiyonu. Yani Aslında XG2401 daha yeni ve bir üst model. Ama isterseniz VG2401mh-2 'nin de son adetleri şu an gelmek üzere. Fiyatı XG2401'den biraz daha aşağıda olacak. Gelince size bilgi verebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viewsonic Türkiye

    Merhaba,

    VG2401mh-2 bir üst model değil, XG2401 'in bir önceki versiyonu. Yani Aslında XG2401 daha yeni ve bir üst model. Ama isterseniz VG2401mh-2 'nin de son adetleri şu an gelmek üzere. Fiyatı XG2401'den biraz daha aşağıda olacak. Gelince size bilgi verebiliriz.

    Merhaba , Viewsonic VX2757 Modeli monitörde çözünüzlük olarak max 1920x1080 mi ayarlayabiliriz. Yani oyun içinden en fazla çözünürlüğü kaç yapabiliriz , birde bu modelde freesync özelliği var değil mi _? teşekkürler.
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Evet bu monitör 1920x1080 Full HD çözünürlüğe sahip. Kimi kullanıcılar 1024x768 olarak kullanıyor oyun içerisinde kare olarak.

    VX57 serisi AMD Free Sync desteği ile geliyor monitör menüsünden Free Sync'i aktif edebilirsiniz. İsterseniz ürün inceleme videosunda detaylara bakabilirsiniz.

    TechnoPat incelemesi -->https://goo.gl/bA6G0j

    TeknoSeyir incelemesi -->https://goo.gl/SUo5rR

    Kafanıza takılan noktalar olursa bize ulaşabilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.